Запечена буряк

Рецепт буряків, запеченої в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Буряк миємо й чистимо, розрізаємо на четвертинки. У невеликій мисці змішуємо апельсиновий сік і цедру, оцет, цукор, масло, чебрець і перець. Шматочки буряка занурюємо в маринад разом з нарізаними цибулинами.
З фольги робимо конверт, закладаємо в нього буряк з цибулею, наливаємо маринад і ретельно пакуємо. Буряк, запечена у фользі буде готова через годину, перед подачею її можна посипати зеленню петрушки, полити олією і приправити сіллю за смаком.
Таким чином, можна приготувати буряк запечену в мультиварці, для цього овоч поміщаємо в чашу і готуємо в режимі «Випічка» 1 годину, після чого поливаємо оцтовим маринадом, олією і посипаємо зеленню.
Як запекти буряк в аерогрилі?
Інгредієнти:
Приготування
Буряк чистимо, миємо й нарізаємо пластинами. Поливаємо пластини маслом і оцтом, солимо і перчимо за смаком, обертаємо фольгою і кладемо в аерогриль. Готувати буряк в аерогрилі дуже просто і швидко - 200 градусів 30 хвилин на

В принципі, готову буряк вже можна їсти, а можна доповнити ніжним козячим сиром . Зелену цибулю подрібнюємо і змішуємо з м'яким козячим сиром, доливаємо трохи молока і наповнюємо отриманою сумішшю кондитерський мішок. Кладемо пластину буряків на тарілку і видавлюємо на неї сирну масу, кладемо ще одну пластину поверх і повторюємо процедуру. У результаті повинна вийти «вежа» з 3-х бурякових пластин з сирною прошарком. Готову страву подаємо з салатним міксом, посипати горішками. Легка і смачна закуска готова до подачі на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з вареного буряка
Буряк корисний солодкуватий овоч, який використовують для створення борщів, бурячників, різних закусок з великою кількістю майонезу і часнику. І

Тушкована буряк
Страви з буряка завжди займали особливе місце в дієтичному меню. Володіючи приємним смаком і ніжною текстурою, тушкована буряк впишеться не тільки в

Гарнір з буряка
гарніри з буряка - це страви не тільки надзвичайно економні і смачні, але й дуже корисні. Готувати буряк можна окремо, або з додаванням сухофруктів,

Як запекти буряк в духовці?
Запікання - натуральний і корисний спосіб приготування будь-яких продуктів, при якому максимально зберігаються корисні речовини. І сьогодні ми

Закуска з буряка
Закуски завжди були і залишаються окрасою будь-якого столу, хоч святкового, хоч буденного. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зробити чудову

Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб