Тушкована буряк
Буряк - дуже корисний овоч, багатий необхідними для людини мікроелементами і вітамінами. З неї можна зробити безліч різних страв. Давайте розглянемо з вами, як приготувати тушковану буряк.
Інгредієнти:
буряк - 600 г;
яблуко - 4 шт.;
вершкове масло - 4 ст. ложки;
сметанний соус - 05 ст.;
зелень петрушки - за бажанням;
цукор - щіпка.
Приготування
Буряк моєму, кладемо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо до повної готовності. Потім охолоджуємо, очищаємо, і разом з яблуками нарізаємо скибочками. Перекладаємо все на сковорідку, заправляємо олією, сметанним соусом, додаємо цукор і протушиваем на слабкому вогні приблизно 15 хвилин. Перед подачею на стіл готову страву посипаємо зеленню і поливаємо олією.
Інгредієнти:
буряк - 500 г;
морква - 1 шт.;
петрушка і селера - 1 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
оцет - 1 ч. ложка;
цукор - 1 ч. ложка;
борошно - 1 ст. ложка;
сметана - 1 ст.
Приготування
Буряк і моркву миємо, очищаємо і нарізаємо разом із зеленню соломкою. Потім перекладаємо все в каструльку, додаємо рослинне масло, вливаємо трохи води, оцту, перемішуємо і тушкуємо при закритій кришці до повної готовності. Далі додаємо до овочів борошно, додаємо сметану, сіль, лавровий лист, цукор, все вимішуємо і готуємо ще 10 хвилин. Після закінчення часу, буряк, тушкована в сметанному соусі, готова!
Інгредієнти:
буряк - 4 шт.;
чорнослив - 200 г;
рослинна олія - 50 мл;
сіль, цукор - за смаком.
Приготування
Отже, буряк промиваємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Потім протушиваем її протягом 2-3 хвилин на сковороді з додаванням рослинної олії. Далі кладемо порізану соломкою чорнослив без кісточок і готуємо всі разом на маленькому вогні ще хвилин 30. При необхідності підливаємо трохи води і приправляємо сіллю і перцем за смаком. Ось і все, тушкована буряк з чорносливом готова!
Урізноманітнити дієтичне, і не тільки, харчування допоможе грибне рагу і запіканка з баклажнов . Приємного вам апетиту!
Буряк тушкована з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Буряк моєму, кладемо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо до повної готовності. Потім охолоджуємо, очищаємо, і разом з яблуками нарізаємо скибочками. Перекладаємо все на сковорідку, заправляємо олією, сметанним соусом, додаємо цукор і протушиваем на слабкому вогні приблизно 15 хвилин. Перед подачею на стіл готову страву посипаємо зеленню і поливаємо олією.
Буряк тушкований в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Буряк і моркву миємо, очищаємо і нарізаємо разом із зеленню соломкою. Потім перекладаємо все в каструльку, додаємо рослинне масло, вливаємо трохи води, оцту, перемішуємо і тушкуємо при закритій кришці до повної готовності. Далі додаємо до овочів борошно, додаємо сметану, сіль, лавровий лист, цукор, все вимішуємо і готуємо ще 10 хвилин. Після закінчення часу, буряк, тушкована в сметанному соусі, готова!
Буряк тушкована з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, буряк промиваємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Потім протушиваем її протягом 2-3 хвилин на сковороді з додаванням рослинної олії. Далі кладемо порізану соломкою чорнослив без кісточок і готуємо всі разом на маленькому вогні ще хвилин 30. При необхідності підливаємо трохи води і приправляємо сіллю і перцем за смаком. Ось і все, тушкована буряк з чорносливом готова!
Урізноманітнити дієтичне, і не тільки, харчування допоможе грибне рагу і запіканка з баклажнов . Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з буряком, чорносливом і волоським горіхом
Буряк - корисний і смачний продукт. І сьогодні ми поговоримо про живильному салаті з буряком, чорносливом і волоським горіхом. Страва вийде вишуканим
Салат з буряком і яблуком
Буряк - джерело вітаміну С, фосфору і міді. Вона чудово виводить з організму токсини і шлаки. І сьогодні ми з вами поговоримо про корисний овочевий
Гарнір з буряка
гарніри з буряка - це страви не тільки надзвичайно економні і смачні, але й дуже корисні. Готувати буряк можна окремо, або з додаванням сухофруктів,
Запечена буряк
Буряк - популярний овоч у наших краях, який часто додають в салати, закуски, супи заправляють ним. Але мало, хто вживає її як самостійну страву. Їм
Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб