Як швидко замаринувати печериці в домашніх умовах?
Мариновані грибочки – бажана і пікантна закуска на будь-якому святковому столі. Сьогодні ми поділимося з вами рецептами, як швидко і смачно замаринувати печериці в домашніх умовах.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 500 р.
Для маринаду:
олія – 05 склянки;
оцет столовий – 4 ст. ложки;
сіль дрібна – 1 ч. ложка;
цукор – 2 ч. ложки;
часник – 3 зубчики;
лавровий лист – 1 шт.;
вода – 100 мл
Приготування
Свіжі печериці обробляємо, промиваємо й розрізаємо на невеликі скибочки. Часник чистимо і дрібно шаткуємо. Тепер в каструлі змішуємо всі інгредієнти, крім грибів, і ставимо посуд на сильний вогонь. Доводимо маринад до закипання і кидаємо підготовлені шампіньйони. Перемішуємо все ложкою, чекаємо повторного закипання і проварюємо 20 хвилин на слабенькому вогні. Знімаємо посуд з плити, охолоджуємо і подаємо в якості закуски до столу.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
помідор – 05 шт.;
лимонний сік .
Для маринаду:
часник – 2 зубчики;
олія оливкова – 80 мл;
сіль дрібна – 1 ч. ложка;
цукор – щіпка;
перець горошком – 5 шт.;
свіжа зелень – за смаком;
столовий оцет – 50 мл;
лимон – за смаком.
Приготування
Ось ще один спосіб швидкого маринування печериць в домашніх умовах. Помідор промиваємо та нарізаємо кубиками. Ріпчасту цибулю дрібно шаткуємо, а свіжу зелень рубаємо ножем. Печериці нарізаємо вертикально і злегка скроплюємо лимонним соком. На рослинному маслечко обсмажуємо зелень і помідорів з цибулею. Окремо готуємо маринад: змішати оливкове масло з соком лимона, вливаємо оцет, додаємо спеції і видавлюємо через прес часник. Додаємо в цей маринад обсмажену овочеву суміш і перемішуємо. У стерильну банку складаємо крупно нарізані печериці, заливаємо маринадом і закриваємо щільно кришкою. Зберігаємо закуску в холодильнику не більше 2 тижнів, а пробу знімаємо вже через 20 хвилин.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 500 г;
спеції.
Для маринаду:
столовий оцет – 05 ст.;
часник – 5 зубчиків;
свіжа зелень – за смаком;
олія – 05 ст.
Приготування
У каструлю наливаємо фільтровану воду, додаємо спеції і кип'ятимо, підсолюємо за смаком. Потім акуратно викладаємо промиті гриби і проварюємо їх 10 хвилин. Після цього відкидаємо їх у друшляк і промиваємо холодною водою. Для маринаду змішуємо столовий оцет, масло, додаємо подрібнений часник і кидаємо дрібно нарізану зелень. Викладаємо в маринад печериці і проварюємо 15 хвилин. Після цього перекладаємо гриби в тарілку і подаємо до столу, посипавши зверху кільцями ріпчастої цибулі.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 300 г;
спеції.
Для маринаду:
часник – 3 зубчики;
мелений коріандр – щіпка;
кунжут – 10 г;
соєвий соус – 1 ст. ложка;
масло рослинне – 50 мл;
зелень свіжа – 1 пучок;
червоний гострий перець – 1 шт.;
лавровий лист – 3 шт.;
кмин – за смаком;
спеції.
Приготування
Гриби обробляємо і відварюємо в підсоленій воді, а потім відкидаємо на друшляк. Для маринаду додаємо в рослинне масло дрібно посічену зелень, вливаємо соєвий соус, оцет, додаємо перець лавровий лист, кмин, мелений коріандр, подрібнений часник і ретельно перемішуємо. Кунжут підрум'янюємо на сухій сковороді і додаємо в маринад. Потім викладаємо гриби, перемішуємо і залишаємо на 6 годин, поставивши в холодильник. По закінченні часу, швидкі мариновані печериці готові до вживання.
Швидкий рецепт маринованих печериць
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Свіжі печериці обробляємо, промиваємо й розрізаємо на невеликі скибочки. Часник чистимо і дрібно шаткуємо. Тепер в каструлі змішуємо всі інгредієнти, крім грибів, і ставимо посуд на сильний вогонь. Доводимо маринад до закипання і кидаємо підготовлені шампіньйони. Перемішуємо все ложкою, чекаємо повторного закипання і проварюємо 20 хвилин на слабенькому вогні. Знімаємо посуд з плити, охолоджуємо і подаємо в якості закуски до столу.
Рецепт маринованих печериць швидкого приготування
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Ось ще один спосіб швидкого маринування печериць в домашніх умовах. Помідор промиваємо та нарізаємо кубиками. Ріпчасту цибулю дрібно шаткуємо, а свіжу зелень рубаємо ножем. Печериці нарізаємо вертикально і злегка скроплюємо лимонним соком. На рослинному маслечко обсмажуємо зелень і помідорів з цибулею. Окремо готуємо маринад: змішати оливкове масло з соком лимона, вливаємо оцет, додаємо спеції і видавлюємо через прес часник. Додаємо в цей маринад обсмажену овочеву суміш і перемішуємо. У стерильну банку складаємо крупно нарізані печериці, заливаємо маринадом і закриваємо щільно кришкою. Зберігаємо закуску в холодильнику не більше 2 тижнів, а пробу знімаємо вже через 20 хвилин.
Швидкі мариновані печериці за 15 хвилин
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
У каструлю наливаємо фільтровану воду, додаємо спеції і кип'ятимо, підсолюємо за смаком. Потім акуратно викладаємо промиті гриби і проварюємо їх 10 хвилин. Після цього відкидаємо їх у друшляк і промиваємо холодною водою. Для маринаду змішуємо столовий оцет, масло, додаємо подрібнений часник і кидаємо дрібно нарізану зелень. Викладаємо в маринад печериці і проварюємо 15 хвилин. Після цього перекладаємо гриби в тарілку і подаємо до столу, посипавши зверху кільцями ріпчастої цибулі.
Мариновані печериці по-корейськи швидкого приготування
Інгредієнти:
свіжі печериці – 300 г;
спеції.
Для маринаду:
Приготування
Гриби обробляємо і відварюємо в підсоленій воді, а потім відкидаємо на друшляк. Для маринаду додаємо в рослинне масло дрібно посічену зелень, вливаємо соєвий соус, оцет, додаємо перець лавровий лист, кмин, мелений коріандр, подрібнений часник і ретельно перемішуємо. Кунжут підрум'янюємо на сухій сковороді і додаємо в маринад. Потім викладаємо гриби, перемішуємо і залишаємо на 6 годин, поставивши в холодильник. По закінченні часу, швидкі мариновані печериці готові до вживання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як замаринувати печериці в домашніх умовах?
Сьогодні в багатьох будинках закуска з консервованих грибів - невід'ємна частина святкового столу. Однак немає необхідності витрачати багато грошей
Мариновані гриби печериці
Найбільш поширеним способом заготівлі грибів є їх маринування. Із запропонованих далі докладних рецептів ви дізнаєтеся, як правильно консервувати
Мариновані білі гриби
Білі гриби - ароматні представники свого сімейства. Тому так хочеться заготовити їх побільше. Далі пропонуємо максимально доступні способи їх
Маринад для грибів
Найпоширенішим варіантом заготівлі грибів на зиму можна впевнено назвати їх консервацію шляхом маринування. Пропонуємо нескладні рецепти маринаду для
Маринована цибуля
Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до
Мариновані печериці в домашніх умовах
Мариновані печериці завжди припадуть до місця, оскільки вони здатні прикрасити смак будь-якої страви. Приготувати їх можна і за 20 хвилин, і за ніч,