Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Мариновані гриби печериці

Мариновані гриби печериці

27-12-2015, 19:21
990
Мариновані гриби печериці
Маринування – найнадійніший спосіб заготівлі, завдяки попередній температурній обробці та створенню кислого середовища. Сьогодні ми розповімо вам, як швидко і смачно приготувати мариновані гриби печериці. Вони виходять неймовірно смачними, і така закуска прикрасить будь-який стіл.

Як маринувати гриби печериці в домашніх умовах?


Інгредієнти:

  • свіжі печериці – 500 г;

  • лавровий лист – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • цукор – 1 ст. ложка;

  • оцет – 50 мл;

  • часник – 2 зубчики;

  • масло рослинне – 150 мл.


  • Приготування
    Отже, беремо дрібні печериці, добре промиваємо і викладаємо на розігріту суху сковороду. Підрум'янюємо гриби, помішуючи, хвилин 5 щоб вони пустили сік. Одночасно з цим готуємо маринад: з'єднуємо рослинне масло з оцтом, кидаємо лавровий лист, цукор і сіль. Вливаємо отриману суміш в гриби і готуємо під кришкою на повільному вогні хвилин 10. Цибулину і часник очищаємо і нарізаємо тоненькими пластинами. Готові печериці перекладаємо в невелику каструльку, додаємо підготовлені овочі, перемішуємо і залишаємо при кімнатній температурі.

    Мариновані гриби печериці на зиму


    Інгредієнти:

  • свіжі печериці – 500 г;

  • масло рослинне – 120 мл;

  • яблучний оцет – 80 мл;

  • сіль дрібна – 1 ч. ложка;

  • цукор – 2 ч. ложки;

  • часник – 3 зубчики;

  • гвоздика – 2 шт.;

  • сухий лист лавровий – 2 шт.;

  • кріп – 1 пучок.


  • Приготування
    Отже, щоб швидко приготувати мариновані печериці, гриби ретельно промиваємо і складаємо в каструлю. Заливаємо олією і яблучним оцтом, додаємо сіль, цукор, гвоздику, лавровий лист і рубану зелень. Гарненько все перемішуємо, ставимо посуд на невеликий вогонь і доводимо до кипіння. Кидаємо часник, видавлений через прес, і проварюємо все хвилин 5 а потім охолодити при кімнатній температурі. Перелити вміст у скляний посуд, закриваємо щільно кришкою і прибираємо в холодильник. Через 5 годин смачні і ароматні мариновані грибочки готові.

    Мариновані гриби печериці швидкого приготування


    Інгредієнти:

  • свіжі печериці – 1 кг;

  • оцет винний – 1 ст. ложка;

  • вода – 05 ст.


  • Для маринаду:

  • масло рослинне – 6 ст. ложок;

  • вода – 2 ст.;

  • оцет – 4 ст. ложки;

  • гірчиця в зернах – 6 ч. ложок;
  • Мариновані гриби печериці

  • насіння коріандру – 2 ч. ложки;

  • цукор – 2 ч. ложки;

  • сіль дрібна – 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Гриби промиваємо і обробляємо. Кип'ятимо в каструльці трохи води, кидаємо печериці і додаємо оцет. Варимо 5 хвилин, а потім відкидаємо печериці на друшляк. Насіння гірчиці, цукор, коріандр і сіль заливаємо чистою водою і доводимо до кипіння. Готовий маринад остуджуємо, вливаємо в нього рослинне масло і оцет. Заливаємо гарячим відваром гриби і остуджуємо, відправивши на добу в холодильник.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Мариновані білі гриби
    Мариновані білі гриби
    Білі гриби - ароматні представники свого сімейства. Тому так хочеться заготовити їх побільше. Далі пропонуємо максимально доступні способи їх
    Маринад для грибів
    Маринад для грибів
    Найпоширенішим варіантом заготівлі грибів на зиму можна впевнено назвати їх консервацію шляхом маринування. Пропонуємо нескладні рецепти маринаду для
    Маринована цибуля
    Маринована цибуля
    Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до
    Мариновані опеньки - рецепт
    Мариновані опеньки - рецепт
    Мариновані опеньки - сама популярна закуска. Тому саме ці гриби подають до святкового столу. Приготувати їх дуже просто, потрібно всього лише знати
    Мариновані печериці в домашніх умовах
    Мариновані печериці в домашніх умовах
    Мариновані печериці завжди припадуть до місця, оскільки вони здатні прикрасити смак будь-якої страви. Приготувати їх можна і за 20 хвилин, і за ніч,
    Гливи мариновані
    Гливи мариновані
    Якщо ви хочете смачно замаринувати гриби гливи, то варто запам'ятати кілька хороших рецептів, представлених в даній статті. Готову страву можна буде