Запіканка з локшини
Всілякі запіканки – страви з одного боку дуже смачні, а з іншого – ще й зручні. Адже в одній страві можна поєднати кілька продуктів, в результаті виходить або м'ясо з гарніром, або дуже смачний десерт. Як приготувати запіканку з локшини, читайте нижче.
Інгредієнти:
пшеничне борошно – 370 г;
масло вершкове – 60 г;
яйця курячі – 4 шт.;
цукровий пісок – 70 г;
сир – 380 г;
лимонна цедра – 1 шт.;
сметана – 270 мл;
ванільний цукор – 1 пакетик;
сіль.
Приготування
Із двох яєць, борошна, солі та води замішуємо круте тісто для локшини і залишаємо його хвилин на 15. Потім його тонко розкачуємо і нарізаємо смужками локшину. Підсушуємо її і відварюємо, опустивши в окріп хвилин на 12. Потім відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою. Підготовлену таким чином локшину змішуємо з сиром, лимонною цедрою, ванільним цукром, половиною вершкового масла і жовтками, перетертими з цукром. Білки окремо збиваємо і підмішуємо до решти інгредієнтів. Отриману масу викладаємо на змащений вершковим маслом сотейник і при помірній температурі (170-180 градусів) випікаємо близько 20 хвилин. Ароматну і дуже смачну запіканку з локшиною і сиром подаємо до столу, попередньо поливши сметаною.
Інгредієнти:
локшина – 400 р;
вершкове масло – 65 г;
м'ясний фарш – 350 г;
цибуля – 200 г;
яйця – 2 шт.;
твердий сир – 65 г;
часник – 3-4 зубчики;
панірувальні сухарі – 2 ст. ложки;
сіль.
Приготування
Відварюємо локшину до готовності, потім відкидаємо на друшляк і промиваємо холодною водою. Подрібнюємо часник і цибулю і додаємо у фарш. В локшину вбиваємо яйця, солимо. У форму викладаємо половину локшини, на неї розміщуємо шар фаршу і знову накриваємо локшиною. Засипаємо зверху панірувальними сухарями і тертим сиром. Зверху поливаємо розтопленим вершковим маслом. При максимальній потужності готуємо запіканку з локшини в мікрохвильовій печі 15 хвилин.
Рецепт сирної запіканки з локшиною
Інгредієнти:
Приготування
Із двох яєць, борошна, солі та води замішуємо круте тісто для локшини і залишаємо його хвилин на 15. Потім його тонко розкачуємо і нарізаємо смужками локшину. Підсушуємо її і відварюємо, опустивши в окріп хвилин на 12. Потім відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою. Підготовлену таким чином локшину змішуємо з сиром, лимонною цедрою, ванільним цукром, половиною вершкового масла і жовтками, перетертими з цукром. Білки окремо збиваємо і підмішуємо до решти інгредієнтів. Отриману масу викладаємо на змащений вершковим маслом сотейник і при помірній температурі (170-180 градусів) випікаємо близько 20 хвилин. Ароматну і дуже смачну запіканку з локшиною і сиром подаємо до столу, попередньо поливши сметаною.
Як зробити запіканку з локшини з м'ясом в мікрохвильовці?
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо локшину до готовності, потім відкидаємо на друшляк і промиваємо холодною водою. Подрібнюємо часник і цибулю і додаємо у фарш. В локшину вбиваємо яйця, солимо. У форму викладаємо половину локшини, на неї розміщуємо шар фаршу і знову накриваємо локшиною. Засипаємо зверху панірувальними сухарями і тертим сиром. Зверху поливаємо розтопленим вершковим маслом. При максимальній потужності готуємо запіканку з локшини в мікрохвильовій печі 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тісто для локшини по-домашньому
Локшина використовується для приготування багатьох страв в якості гарніру або заправку в суп. І, звичайно ж, сама смачна локшина - приготована в
Салат з локшиною
Салати з локшиною відносяться здебільшого до східної кухні. Вони можуть виступати не тільки в якості закуски, але і стати цілком повноцінним другим
Домашня локшина для супу - рецепт
Альтернатива покупної вермішелі - ситна домашня локшина, підійде для приготування перших страв, або як гарнір до основного. Приготувавши локшину за
Запіканка з сиру і локшини
Запіканка - чудове і корисне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Її готують з найрізноманітніших продуктів. Найбільш популярною є сирна. І зараз
Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів
Локшина для лагмана
Лагман - традиційне блюдо узбецької кухні, яке популярне у всьому світі. Одним з головних його складових є локшина. І сьогодні ми з вами розберемося,