Що приготувати з болгарського перцю на вечерю?
Якщо ви не знаєте, як застосувати невелику кількість солодких перців, скористайтеся нашими рецептами. Нижче ви дізнаєтеся, що цікаве можна приготувати з болгарського перцю на вечерю. Спробуйте вразити домашніх своїми кулінарними здібностями, зібравши чудовий салатик або загасивши дивовижне лечо. Також можна нафарширувати перці оригінальним наповненням.
Якщо ви хочете зробити цей салат більш легким, замініть майонез сумішшю оливкової олії і гірчиці.
Інгредієнти:
червоний болгарський перець – 1 шт.;
шинка – 120 г;
сир гауда - 90 г;
куряче яйце – 2 шт.;
майонез – 2 ст. ложка;
зелень кропу, петрушки – по 1 гілочці.
Приготування
Даних інгредієнтів вистачить для приготування двох порцій чудового салату.
Беремо невеликі піали і викладаємо на їх дно нарізати досить дрібними кубиками шинку. Далі натираємо в обидві ємності з відварного курячого яйця. Перчик очищаємо від насіння і плодоніжки. Нарізаємо його рівній тонкою соломкою і розподіляємо по піалах. Потім розподіляємо тертий на тертці твердий сир гауда. Поверх укомплектованого салату викладаємо по ложці хорошого жирного майонезу і присипаємо його дрібкою дрібно нарубаної свіжої зелені.
Цей варіант болгарського страви готується неймовірно просто і тільки повсюдно доступних складових. Це лечо складе прекрасну компанію будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
болгарський перець – 4 шт.;
м'ясисті помідори – 2 шт.;
ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;
перець чилі (маленький) – 1 шт.;
соняшникова олія – 3 ст. ложки;
свинячий жир – 30 г;
кухонна сіль – за смаком;
цукровий пісок, перець – по 05 ч. ложки;
Приготування
У глибокому сотейнику розтоплюємо свинячий жир, а разом з ним прогріваємо соняшникову олію. Викладаємо в цю суміш нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Після того, як його він стане м'яким додаємо до нього товсту соломку соковитого болгарського перцю і близько 3 хвилин продовжуємо обсмажувати овочі. М'ясисті помідори бланшируем пару хвилин у звичайному окропі, після знімаємо з них легко відстає шкірку і нарізаємо плоди кубиками. Викладаємо їх в ємність сотейника і разом з помідорами вводимо в наш лечо цукровий пісок, ароматний чорний перець, сіль. Накриваємо сотейник кришкою і, зменшивши вогонь майже до мінімуму, даємо лечо потушиться близько 15 хвилин. Потім зрізаємо з маленького чилі плодоніжку, вставляємо його в тарілку і продовжуємо готувати ще близько 5 хвилин.
Таке блюдо згодиться і для урочистого застілля і, для повсякденного сімейного вечері.
Інгредієнти:
різнобарвний болгарський перець – 10 шт.;
свинячий фарш – 600 г;
круглозерний рис – 05 склянки;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
соняшникова олія – 3-4 ст. ложки;
томатний морс – 15 ст.;
сіль – за смаком.
Приготування
З перців вирізаємо зелені плодоніжки і вытрушиваем з них насіння. Відварюємо в добре підсоленій воді рис, залишивши його злегка недовареним, охолодити його. Тепер викладаємо в нього свинячий фарш, перемішуємо і додаємо сюди трохи дрібної солі.
Отриманою начинкою заповнюємо порожнину кожного підготовленого перцю і вкладаємо їх у високу каструльку.
На соняшниковій олії, в невеликій сковороді обсмажуємо подрібнені зручним для вас способом цибулю і моркву. Коли вони почнуть присмажуватися, вливаємо до них томатний морс і даємо цій чудовій підливі покипіти 4-6 хвилин. Потім заливаємо нею перці і готуємо їх близько 20 хвилин після закипання.
Рецепт салату з болгарського перцю на вечерю
Якщо ви хочете зробити цей салат більш легким, замініть майонез сумішшю оливкової олії і гірчиці.
Інгредієнти:
Приготування
Даних інгредієнтів вистачить для приготування двох порцій чудового салату.
Беремо невеликі піали і викладаємо на їх дно нарізати досить дрібними кубиками шинку. Далі натираємо в обидві ємності з відварного курячого яйця. Перчик очищаємо від насіння і плодоніжки. Нарізаємо його рівній тонкою соломкою і розподіляємо по піалах. Потім розподіляємо тертий на тертці твердий сир гауда. Поверх укомплектованого салату викладаємо по ложці хорошого жирного майонезу і присипаємо його дрібкою дрібно нарубаної свіжої зелені.
Рецепт приготування лечо з болгарського перцю на вечерю
Цей варіант болгарського страви готується неймовірно просто і тільки повсюдно доступних складових. Це лечо складе прекрасну компанію будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
Приготування
У глибокому сотейнику розтоплюємо свинячий жир, а разом з ним прогріваємо соняшникову олію. Викладаємо в цю суміш нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Після того, як його він стане м'яким додаємо до нього товсту соломку соковитого болгарського перцю і близько 3 хвилин продовжуємо обсмажувати овочі. М'ясисті помідори бланшируем пару хвилин у звичайному окропі, після знімаємо з них легко відстає шкірку і нарізаємо плоди кубиками. Викладаємо їх в ємність сотейника і разом з помідорами вводимо в наш лечо цукровий пісок, ароматний чорний перець, сіль. Накриваємо сотейник кришкою і, зменшивши вогонь майже до мінімуму, даємо лечо потушиться близько 15 хвилин. Потім зрізаємо з маленького чилі плодоніжку, вставляємо його в тарілку і продовжуємо готувати ще близько 5 хвилин.
Фарширований болгарський перець на вечерю
Таке блюдо згодиться і для урочистого застілля і, для повсякденного сімейного вечері.
Інгредієнти:
Приготування
З перців вирізаємо зелені плодоніжки і вытрушиваем з них насіння. Відварюємо в добре підсоленій воді рис, залишивши його злегка недовареним, охолодити його. Тепер викладаємо в нього свинячий фарш, перемішуємо і додаємо сюди трохи дрібної солі.
Отриманою начинкою заповнюємо порожнину кожного підготовленого перцю і вкладаємо їх у високу каструльку.
На соняшниковій олії, в невеликій сковороді обсмажуємо подрібнені зручним для вас способом цибулю і моркву. Коли вони почнуть присмажуватися, вливаємо до них томатний морс і даємо цій чудовій підливі покипіти 4-6 хвилин. Потім заливаємо нею перці і готуємо їх близько 20 хвилин після закипання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ікра з болгарського перцю
З безлічі різноманітних варіацій овочевих салатів, паштетів та інших заготовок, ікра - найпоширеніше частування, рецептів якого неймовірно багато.
Лечо з болгарського перцю на зиму
Шалено смачну закуску без особливих труднощів можна заготовити, використовуючи рекомендації з цього матеріалу. Далі підкажемо, як приготувати чудове,
Рецепти лечо з болгарського перцю і помідорів
Чудовий спосіб урізноманітнити асортимент домашніх закруток новим яскравим частуванням - зробити насичене незвичайним смаком лечо з солодкого перцю і
Болгарський перець - рецепти
З болгарського перцю можна зробити безліч цікавих страв. Його можна фарширувати, тушкувати, запікати, консервувати, додавати в салати. Ось про всіх
Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
Лечо з томатною пастою
Лечо - це традиційне угорське блюдо, яке готується з болгарського перцю і томатів. У нашій статті ми зібрали кілька нових варіантів створення лечо з