» » Що приготувати з болгарського перцю на вечерю?

Що приготувати з болгарського перцю на вечерю?

Що приготувати з болгарського перцю на вечерю?
Якщо ви не знаєте, як застосувати невелику кількість солодких перців, скористайтеся нашими рецептами. Нижче ви дізнаєтеся, що цікаве можна приготувати з болгарського перцю на вечерю. Спробуйте вразити домашніх своїми кулінарними здібностями, зібравши чудовий салатик або загасивши дивовижне лечо. Також можна нафарширувати перці оригінальним наповненням.

Рецепт салату з болгарського перцю на вечерю

Що приготувати з болгарського перцю на вечерю?

Якщо ви хочете зробити цей салат більш легким, замініть майонез сумішшю оливкової олії і гірчиці.
Інгредієнти:

  • червоний болгарський перець – 1 шт.;

  • шинка – 120 г;

  • сир гауда - 90 г;

  • куряче яйце – 2 шт.;

  • майонез – 2 ст. ложка;

  • зелень кропу, петрушки – по 1 гілочці.


  • Приготування
    Даних інгредієнтів вистачить для приготування двох порцій чудового салату.
    Беремо невеликі піали і викладаємо на їх дно нарізати досить дрібними кубиками шинку. Далі натираємо в обидві ємності з відварного курячого яйця. Перчик очищаємо від насіння і плодоніжки. Нарізаємо його рівній тонкою соломкою і розподіляємо по піалах. Потім розподіляємо тертий на тертці твердий сир гауда. Поверх укомплектованого салату викладаємо по ложці хорошого жирного майонезу і присипаємо його дрібкою дрібно нарубаної свіжої зелені.

    Рецепт приготування лечо з болгарського перцю на вечерю

    Що приготувати з болгарського перцю на вечерю?

    Цей варіант болгарського страви готується неймовірно просто і тільки повсюдно доступних складових. Це лечо складе прекрасну компанію будь-якого гарніру.
    Інгредієнти:

  • болгарський перець – 4 шт.;

  • м'ясисті помідори – 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;

  • перець чилі (маленький) – 1 шт.;

  • соняшникова олія – 3 ст. ложки;

  • свинячий жир – 30 г;

  • кухонна сіль – за смаком;

  • цукровий пісок, перець – по 05 ч. ложки;


  • Приготування
    У глибокому сотейнику розтоплюємо свинячий жир, а разом з ним прогріваємо соняшникову олію. Викладаємо в цю суміш нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Після того, як його він стане м'яким додаємо до нього товсту соломку соковитого болгарського перцю і близько 3 хвилин продовжуємо обсмажувати овочі. М'ясисті помідори бланшируем пару хвилин у звичайному окропі, після знімаємо з них легко відстає шкірку і нарізаємо плоди кубиками. Викладаємо їх в ємність сотейника і разом з помідорами вводимо в наш лечо цукровий пісок, ароматний чорний перець, сіль. Накриваємо сотейник кришкою і, зменшивши вогонь майже до мінімуму, даємо лечо потушиться близько 15 хвилин. Потім зрізаємо з маленького чилі плодоніжку, вставляємо його в тарілку і продовжуємо готувати ще близько 5 хвилин.

    Фарширований болгарський перець на вечерю

    Що приготувати з болгарського перцю на вечерю?

    Таке блюдо згодиться і для урочистого застілля і, для повсякденного сімейного вечері.
    Інгредієнти:

  • різнобарвний болгарський перець – 10 шт.;

  • свинячий фарш – 600 г;

  • круглозерний рис – 05 склянки;

  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • соняшникова олія – 3-4 ст. ложки;

  • томатний морс – 15 ст.;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    З перців вирізаємо зелені плодоніжки і вытрушиваем з них насіння. Відварюємо в добре підсоленій воді рис, залишивши його злегка недовареним, охолодити його. Тепер викладаємо в нього свинячий фарш, перемішуємо і додаємо сюди трохи дрібної солі.
    Отриманою начинкою заповнюємо порожнину кожного підготовленого перцю і вкладаємо їх у високу каструльку.
    На соняшниковій олії, в невеликій сковороді обсмажуємо подрібнені зручним для вас способом цибулю і моркву. Коли вони почнуть присмажуватися, вливаємо до них томатний морс і даємо цій чудовій підливі покипіти 4-6 хвилин. Потім заливаємо нею перці і готуємо їх близько 20 хвилин після закипання.
    Додав: admin | 18-11-2016, 22:39
    Переглядів: 36