Болгарський перець - рецепти

Рецепт фаршированого болгарського перцю
Інгредієнти:
Приготування
Відварений рис змішуємо з фаршем, сиром, пропущеним через прес часником, сіллю і перцем. З болгарських перців вирізаємо серцевину і фаршируємо їх сумішшю рису і м'яса.
На оливковій олії обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо до цибулі томатний соус , оцет і вливаємо бульйон. Доводимо соус до кипіння і прибираємо з вогню. Викладаємо перець на деко для випікання впритул один до одного. Заливаємо все соусом і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку на 1 годину.
Рецепт лечо з болгарського перцю
Болгарський перець можна запасти на зиму, рецептом ми поділимося далі.
Інгредієнти:
Приготування
Томати бланшеруем, знімаємо шкірку і пюрируем з допомогою блендера. Пюре проварюємо 7-10 хвилин, приправляємо сіллю, перцем, цукром і оцтом. Заливаємо в ємність з томатами масло і додаємо півкільця болгарського перцю. Тушкуємо суміш 15-20 хвилин на середньому вогні разом з лавровим листом. Розливаємо лечо по стерилізованим банками закатуємо.
Рецепт борщу з болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і моркву пасеруємо на рослинній олії. Капусту шаткуємо. Бульйон доводимо до кипіння і додаємо в нього пасеровку, лечо, нарізане м'ясо і капусту. Варимо борщ до готовності капусти на середньому вогні. Сіль і перець додаємо за смаком.
Рецепт салату з болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Часник пропускаємо через прес і змішати з оцтом, олією, сіллю і перцем. Рубаємо петрушку. Нарізаємо перець півкільцями, а цибулю - тонкими кільцями. Змішуємо інгредієнти в салатник, поливаємо соусом і посипаємо сиром.
Рецепт капусти з болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Овочі нарізаємо і обсмажуємо разом 5-7 хвилин. Заливаємо їх 6 склянками води, кладемо нарізані яловичі ребра, лавровий лист, сіль і перець. Тушкуємо все на малому вогні 15-2 години.
Рецепт супу з болгарським перцем
Інгредієнти:

Приготування
Перець нарізаємо і запікаємо в духовці до м'якості. Цибулю і часник пасеруємо на олії, додаємо томатну пасту, перець і заливаємо все бульйоном. Варимо суп 5 хвилин, після чого пюрируем його і заправляємо розведеним з вершками крохмалем. Знову ставимо суп на вогонь, варимо до загустіння, і приправляємо за смаком перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних

Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми

Цвітна капуста з грибами
Блюда з кольорової капусти з грибами не тільки дуже смачні, але й корисні. Таке поєднання продуктів люблять вегетаріанці. Але навіть якщо ви не

Лечо в мультиварці
Лечо - це традиційне угорське блюдо, яке готується з болгарських перців і томатного соку. І, звичайно ж, ми не змогли обійти варіанти його створення

Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І

Лечо з томатною пастою
Лечо - це традиційне угорське блюдо, яке готується з болгарського перцю і томатів. У нашій статті ми зібрали кілька нових варіантів створення лечо з