» » Як смачно приготувати соєве м'ясо?

Як смачно приготувати соєве м'ясо?

Зовсім не багато знають, що з соєвого м'яса можна приготувати цікаві страви. Рецепти приготування смачного соєвого м'яса чекають вас нижче.

Рис з соєвим м'ясом, рецепт

Як смачно приготувати соєве м'ясо?

Інгредієнти:

  • морква – 3 шт.;

  • рис – 180 г;

  • соєве м'ясо сире – 50 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • соєвий соус – 60 мл;

  • масло вершкове топлене – 30 г;

  • куркума – 05 ч. ложки;

  • сіль;

  • оливкова олія – 75 мл.


  • Приготування

  • Заздалегідь промитий рис заливаємо водою і близько 20 хвилин проварюємо.

  • Соєве м'ясо покласти в миску, заливаємо гарячою водою і на 10 хвилин залишаємо.

  • Подрібнюємо цибулю з морквою будь-яким зручним способом.

  • На сковороду наливаємо оливкову олію, кладемо спеції, куркуму і даємо маслу добре прогрітися. Пасеруємо в ньому цибулю і моркву.

  • З соєвого м'яса воду зливаємо. Відправляємо його на сковороду з розігрітим маслом і обсмажуємо хвилин 10.

  • У глибокій сковороді або казані з'єднуємо всі інгредієнти: відварений рис, соєве м'ясо, овочі, вливаємо соєвий соус і ретельно вимішуємо. Даємо страви потомитися на плиті ще хвилин 7 а потім вогонь вже вимикаємо.


  • Салат з соєвого м'яса – рецепт

    Як смачно приготувати соєве м'ясо?

    Інгредієнти:

  • фарш соєвий сухе – 50 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • горошок зелений консервований – 5 ст. ложок;

  • огірки – 2 шт.;

  • картопля – 5 шт.;

  • шинка – 50 г;

  • морква середньої величини – 2 шт.;

  • зелень;

  • майонез – 40 р.


  • Приготування

  • Картоплю, яйця і моркву відварюємо, чистимо і подрібнюємо невеликими кубиками.

  • Додаємо відварену до готовності і віджатий від зайвої рідини соєвий фарш, зелений горошок, подрібнену шинку, огірки. Все це солимо, додаємо спеції, сік лимона, гірчицю і петрушку.

  • Заправляємо салат майонезом, знову вимішуємо. Даємо настоятися хоча б годинку і подаємо.


  • М'ясо в соєвому соусі – рецепт на сковороді

    Як смачно приготувати соєве м'ясо?

    Інгредієнти:

  • соєве м'ясо – 500 г;

  • цибуля – 300 г;

  • сіль – щіпка;

  • паприка мелена – щіпка;

  • соус соєвий – 3 ст. ложки;

  • білий винний оцет – 30 мл;

  • масло рослинне – 60 мл


  • Приготування

  • Порізане м'ясо притрушиваем паприкою, трохи підсолюємо, перемішуємо і даємо постояти 5 хвилин. Потім викладаємо на сковороду з розігрітим маслом і, помішуючи, смажимо близько 5 хвилин, накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь.

  • Тим часом шаткуємо півкільцями цибулю. Хвилин через 20 вливаємо 2 столові ложки винного оцту, соєвий соус. Все це добре розмішуємо, накриваємо кришкою і смажимо ще 3 хвилини.

  • Потім викладаємо цибулю, смажимо під кришкою ще хвилини 3 іноді помішуючи, поки цибуля не стане золотистим.

  • Готову страву подаємо тут же в гарячому вигляді з додаванням улюбленого гарніру.


  • Гуляш із соєвого м'яса – рецепт

    Як смачно приготувати соєве м'ясо?

    Інгредієнти:

  • соєве м'ясо – 100 г;

  • рослинна олія – 50 мл;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • сік лимона і гірчиця – по 1 ст. ложці;

  • перець;

  • майонез – 30 г;

  • сметана – 40 г;

  • вода – 80 мл;

  • сіль.


  • Приготування

  • Соєве м'ясо заливаємо 1 літром окропу і 20 хвилин проварюємо. Потім відкидаємо його на друшляк і віджимаємо. За бажанням кожен шматочок ще ріжемо на 2 частини.

  • Шматочки м'яса кладемо в миску, поливаємо соком лимона, кладемо гірчицю, майонез, сіль, перець. Перемішуємо і на 30 хвилин залишаємо.

  • Подрібнюємо цибулю і моркву.

  • Розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому овочі і соєве м'ясо, помішуючи, близько 10 хвилин.

  • Кладемо сметану, вливаємо воду і готуємо до бажаної густоти.
    Додав: admin | 18-11-2016, 22:36
    Переглядів: 121