» » Як тушкувати яловичину?

Як тушкувати яловичину?

Як тушкувати яловичину?
Давайте розглянемо з вами кілька способів, як смачно тушкувати яловичину. Таке ситне страву чудово поєднується з будь-яким гарніром і різноманітить ваше повсякденне меню.

Як тушкувати яловичину з підливкою?


Інгредієнти:

  • яловичина (м'якоть) – 585 м;

  • цибуля – 45 г;

  • бульйон – 05 ст.;

  • морква – 45 г;

  • паста томатна – 20 мл;

  • борошно – 45 г;

  • олія рослинна;

  • спеції .


  • Приготування
    Перед тим, як почати гасити яловичину, готуємо м'ясо: обробляємо його, нарізаємо шматочками і обсмажуємо близько 15 хвилин. Після додаємо цибулю, нашатковану кільцями, і натерту тонкою соломкою моркву. Борошно окремо підрум'янюємо на сухій сковороді, а потім кладемо томатну пасту, перемішуємо і змішуємо отриману густувату суміш з м'ясом і овочами. Вливаємо трохи гарячого бульйону, додаємо дрібку солі і тушкуємо страву ще 10 хвилин.

    Як тушкувати яловичину з овочами?


    Інгредієнти:

  • яловичина – 455 г;

  • борошно – 35 г;

  • морква – 95 г;

  • цибуля – 45 г;

  • вода – 455 мл;

  • олія оливкова – за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо і рубаємо невеликими кубиками. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його і обсмажуємо яловичину, помішуючи, зі всіх сторін. Не гаючи часу, обробляємо овочі: нарізаємо і подрібнюємо їх. Через 10 хвилин додаємо цибулю і моркву до обсмаженої яловичині, приправляємо спеціями і тушкуємо 10 хвилин. Після цього вливаємо холодну воду, зменшуємо вогонь до мінімального і тушкуємо страву близько години. Після закінчення часу, обережно відкриваємо кришку, кидаємо трохи борошна і швиденько все перемішуємо ложкою, щоб не з'явилися грудочки. Варимо страву ще 10 хвилин, а потім наполягаємо деякий час і подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш смак.

    Як тушкувати яловичину з картоплею?


    Інгредієнти:

  • яловичина (м'якоть) – 505 г;

  • картопля – 715 г;

  • чорнослив – 145 г;

  • морква – 145 г;

  • цибуля ріпчаста – 135 г;

  • вода – 105 мл;

  • спеції.
  • Як тушкувати яловичину?


    Приготування
    А ось ще один спосіб, як смачно тушкувати яловичину на сковороді. Всі овочі промиваємо, чистимо й нарізаємо: цибуля – півкільцями, картопля – кубиками, а моркву – кружечками. М'ясо обполіскуємо, обсушуємо і рубаємо невеликими скибочками. З чорносливу видаляємо за необхідності всі кісточки і ошпарюємо сухофрукти гарячою водою. Тепер викладаємо всі підготовлені інгредієнти в сковороду з високими бортиками, приправляємо спеціями, перемішуємо і заливаємо водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо страву на середньому вогні близько 2 годин.
    Додав: admin | 25-05-2016, 17:43
    Переглядів: 411