Як тушкувати яловичину?
Давайте розглянемо з вами кілька способів, як смачно тушкувати яловичину. Таке ситне страву чудово поєднується з будь-яким гарніром і різноманітить ваше повсякденне меню.
Інгредієнти:
яловичина (м'якоть) – 585 м;
цибуля – 45 г;
бульйон – 05 ст.;
морква – 45 г;
паста томатна – 20 мл;
борошно – 45 г;
олія рослинна;
спеції .
Приготування
Перед тим, як почати гасити яловичину, готуємо м'ясо: обробляємо його, нарізаємо шматочками і обсмажуємо близько 15 хвилин. Після додаємо цибулю, нашатковану кільцями, і натерту тонкою соломкою моркву. Борошно окремо підрум'янюємо на сухій сковороді, а потім кладемо томатну пасту, перемішуємо і змішуємо отриману густувату суміш з м'ясом і овочами. Вливаємо трохи гарячого бульйону, додаємо дрібку солі і тушкуємо страву ще 10 хвилин.
Інгредієнти:
яловичина – 455 г;
борошно – 35 г;
морква – 95 г;
цибуля – 45 г;
вода – 455 мл;
олія оливкова – за смаком;
спеції.
Приготування
М'ясо обробляємо і рубаємо невеликими кубиками. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його і обсмажуємо яловичину, помішуючи, зі всіх сторін. Не гаючи часу, обробляємо овочі: нарізаємо і подрібнюємо їх. Через 10 хвилин додаємо цибулю і моркву до обсмаженої яловичині, приправляємо спеціями і тушкуємо 10 хвилин. Після цього вливаємо холодну воду, зменшуємо вогонь до мінімального і тушкуємо страву близько години. Після закінчення часу, обережно відкриваємо кришку, кидаємо трохи борошна і швиденько все перемішуємо ложкою, щоб не з'явилися грудочки. Варимо страву ще 10 хвилин, а потім наполягаємо деякий час і подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш смак.
Інгредієнти:
яловичина (м'якоть) – 505 г;
картопля – 715 г;
чорнослив – 145 г;
морква – 145 г;
цибуля ріпчаста – 135 г;
вода – 105 мл;
спеції.
Приготування
А ось ще один спосіб, як смачно тушкувати яловичину на сковороді. Всі овочі промиваємо, чистимо й нарізаємо: цибуля – півкільцями, картопля – кубиками, а моркву – кружечками. М'ясо обполіскуємо, обсушуємо і рубаємо невеликими скибочками. З чорносливу видаляємо за необхідності всі кісточки і ошпарюємо сухофрукти гарячою водою. Тепер викладаємо всі підготовлені інгредієнти в сковороду з високими бортиками, приправляємо спеціями, перемішуємо і заливаємо водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо страву на середньому вогні близько 2 годин.
Як тушкувати яловичину з підливкою?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як почати гасити яловичину, готуємо м'ясо: обробляємо його, нарізаємо шматочками і обсмажуємо близько 15 хвилин. Після додаємо цибулю, нашатковану кільцями, і натерту тонкою соломкою моркву. Борошно окремо підрум'янюємо на сухій сковороді, а потім кладемо томатну пасту, перемішуємо і змішуємо отриману густувату суміш з м'ясом і овочами. Вливаємо трохи гарячого бульйону, додаємо дрібку солі і тушкуємо страву ще 10 хвилин.
Як тушкувати яловичину з овочами?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо і рубаємо невеликими кубиками. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його і обсмажуємо яловичину, помішуючи, зі всіх сторін. Не гаючи часу, обробляємо овочі: нарізаємо і подрібнюємо їх. Через 10 хвилин додаємо цибулю і моркву до обсмаженої яловичині, приправляємо спеціями і тушкуємо 10 хвилин. Після цього вливаємо холодну воду, зменшуємо вогонь до мінімального і тушкуємо страву близько години. Після закінчення часу, обережно відкриваємо кришку, кидаємо трохи борошна і швиденько все перемішуємо ложкою, щоб не з'явилися грудочки. Варимо страву ще 10 хвилин, а потім наполягаємо деякий час і подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш смак.
Як тушкувати яловичину з картоплею?
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один спосіб, як смачно тушкувати яловичину на сковороді. Всі овочі промиваємо, чистимо й нарізаємо: цибуля – півкільцями, картопля – кубиками, а моркву – кружечками. М'ясо обполіскуємо, обсушуємо і рубаємо невеликими скибочками. З чорносливу видаляємо за необхідності всі кісточки і ошпарюємо сухофрукти гарячою водою. Тепер викладаємо всі підготовлені інгредієнти в сковороду з високими бортиками, приправляємо спеціями, перемішуємо і заливаємо водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо страву на середньому вогні близько 2 годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смачно тушити яловичину?
Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий
Гуляш як у дитячому садку
Класичний угорський гуляш готується в рясному кількості спецій. Але, враховуючи, що ми будемо готувати для дітей, то нічого подібного в складі не
Печеня з м'ясом і картоплею
Саме домашнє блюдо, звичайно, - спекотне. Традиційно готується в жаровні або в глиняних горщиках. Пропонуємо кілька варіантів цього чудового гарячого
Тушкована яловичина з чорносливом
Яловичина з чорносливом — один з класичних рецептів приготування яловичини. Інгредієнтів у цій страві трохи, додавання одного тільки чорносливу
Тушкована яловичина з підливою
Тушкована яловичина з підливою - страва, що підходить до будь-якого гарніру: відварного рису, картоплі, гречки, макаронів. Давайте розглянемо з вами
Смажена яловичина з цибулею
Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з