Гуляш як у дитячому садку
А ви пам'ятаєте гуляш, який нам давали в садку з картопляним пюре і поливанням? Його смак неможливо забути! Давайте спробуємо з вами приготувати це блюдо будинку, керуючись нашими рецептами.
Інгредієнти:
борошно – 1 ст. ложка;
м'якоть яловичини – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
томатна натуральна паста – 1 ст. ложка;
бульйон – 1 ст.;
лавровий лист – 2 шт.;
олія рослинна.
Приготування
Яловичину гарненько промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками однакових розмірів. Моркву і цибулину обполіскуємо, чистимо і дрібно рубаємо ножем. У каструльці на середньому вогні нагріваємо масло і пасеруємо овочі до м'якості. Потім викладаємо до них м'ясо і обсмажуємо шматочки зі всіх сторін. Через 15 хвилин вливаємо склянку гарячого бульйону, додаємо спеції за смаком і тушкуємо м'ясо до м'якості, накривши зверху кришкою. Цим часом борошно з'єднуємо з томатною пастою і розбавляємо кип'яченою водою до однорідного стану. Після цього виливаємо суміш у каструлю і гарненько перемішуємо. Тушкуємо страву ще хвилин 7 а потім подаємо гуляш з підливкою з картопляним пюре, як у дитячому садку.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 400 г;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
паста томатна – 15 мл;
борошно пшеничне – 15 г;
вода фільтрована – 1 ст.;
масло вершкове – 20 г;
лавровий лист – 2 шт.;
Приготування
А ось ще один спосіб, як приготувати гуляш як у дитячому садку. М'ясо обробляємо і нарізаємо невеликими кубиками. Потім обсмажуємо на сильному вогні до підрум'янення. Далі вливаємо гарячу воду, накриваємо зверху кришкою і тушкуємо м'ясо при помірній температурі. Цим часом давайте приготуємо підливку. Для цього вершкове масло розтоплюємо в ковшичке, додаємо томатне пюре і тушкуємо кілька хвилин. Далі виливаємо отриману суміш до яловичині, підсолюємо за смаком і продовжуємо гасіння. Цибулину і моркву чистимо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо в вершковому маслі. Заправляємо наш гуляш овочами і продовжуємо тушкувати ще 25 хвилин. Борошно обсмажуємо на сухій сковороді, а потім висипаємо її до м'ясного соусу. Гарненько все перемішуємо, щоб не утворилися дрібні грудочки. За 10 хвилин до готовності кидаємо в гуляш лавровий листочок. Як гарнір чудово підійдуть відварні макаронні вироби, розсипчасті каші або овочі в будь-якому вигляді.
Гуляш з яловичини як у дитячому садку
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину гарненько промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками однакових розмірів. Моркву і цибулину обполіскуємо, чистимо і дрібно рубаємо ножем. У каструльці на середньому вогні нагріваємо масло і пасеруємо овочі до м'якості. Потім викладаємо до них м'ясо і обсмажуємо шматочки зі всіх сторін. Через 15 хвилин вливаємо склянку гарячого бульйону, додаємо спеції за смаком і тушкуємо м'ясо до м'якості, накривши зверху кришкою. Цим часом борошно з'єднуємо з томатною пастою і розбавляємо кип'яченою водою до однорідного стану. Після цього виливаємо суміш у каструлю і гарненько перемішуємо. Тушкуємо страву ще хвилин 7 а потім подаємо гуляш з підливкою з картопляним пюре, як у дитячому садку.
Рецепт гуляшу як у дитячому садку
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один спосіб, як приготувати гуляш як у дитячому садку. М'ясо обробляємо і нарізаємо невеликими кубиками. Потім обсмажуємо на сильному вогні до підрум'янення. Далі вливаємо гарячу воду, накриваємо зверху кришкою і тушкуємо м'ясо при помірній температурі. Цим часом давайте приготуємо підливку. Для цього вершкове масло розтоплюємо в ковшичке, додаємо томатне пюре і тушкуємо кілька хвилин. Далі виливаємо отриману суміш до яловичині, підсолюємо за смаком і продовжуємо гасіння. Цибулину і моркву чистимо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо в вершковому маслі. Заправляємо наш гуляш овочами і продовжуємо тушкувати ще 25 хвилин. Борошно обсмажуємо на сухій сковороді, а потім висипаємо її до м'ясного соусу. Гарненько все перемішуємо, щоб не утворилися дрібні грудочки. За 10 хвилин до готовності кидаємо в гуляш лавровий листочок. Як гарнір чудово підійдуть відварні макаронні вироби, розсипчасті каші або овочі в будь-якому вигляді.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт гуляшу з яловичини з підливою
Традиційно гуляш роблять з телятини чи яловичини. Це страва з великою кількістю м'яса і густий ароматною підливи. Пропонуємо класичний рецепт гуляшу
Гуляш з телятини
Традиційно угорський гуляш готується з молодої телятини. Постараємося сильно не відходити від класики, але трохи модифікуємо рецепт, додавши в звичне
Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до
Тефтелі, як у дитячому садку
М'ясні страви - необхідна частина раціону дітей. Але не завжди маленькі гурмани погоджуються є те, що мама приготує, а ось садиковскую їжу наминали
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Як приготувати гуляш зі свинини?
Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення