Рецепт гуляшу з яловичини з підливою

Рецепт гуляшу з яловичини з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину промиваємо, нарізаємо шматочками і підрум'янюємо на сковороді в оливковій маслечко. Цим часом чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо його на окремій сковорідці. Потім додаємо кілька ложок борошна, перемішуємо і продовжуємо подрумянивать ще 3 хвилинки. Далі до обжарке викладаємо м'ясо, кидаємо лавровий листок, сіль за смаком, базилік і кладемо аджику. Все це ретельно перемішуємо, заливаємо водою і тушкуємо на слабенькому вогні. Моркву очищаємо, промиваємо, нарізаємо кубиками, додаємо в гуляш, перемішуємо і тушкуємо ще 50 хвилин, підливаючи при необхідності ще трохи води. У самому кінці приготування викладаємо томатну пасту і посипаємо блюдо дрібно нарубаною зеленню кропу. Подаємо гуляш з макаронами, картопляним пюре або гречкою.
Класичний рецепт гуляшу з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Отже, м'ясо звільняємо від плівок і дрібно нарізаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо, а моркву натираємо на середній тертці. Тепер викладаємо м'ясо в жаровню, вливаємо трохи масла, кидаємо підготовлені овочі, перемішуємо і вливаємо холодну воду. Тушкуємо все близько години при закритій кришці. Після цього приправляємо гуляш спеціями. Окремо змішуємо сметану з борошном, додаємо томатну пасту і розбавляємо трохи водички. Готову підливку виливаємо до м'яса і ретельно перемішуємо. Тушкуємо блюдо 5-7 хвилин до загустіння, а потім подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш вибір.
Рецепт гуляшу з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один рецепт супу-гуляшу. М'ясо промиваємо, обсушуємо, прибираємо плівочку і нарізаємо невеликими кубиками. Мультиварку заздалегідь включаємо і виставляємо на дисплеї режим «Смаження» і час 30 хвилин. Наливаємо трохи масла і розігріваємо його. Після цього викладаємо м'ясо і підрум'янюємо його з усіх боків, періодично помішуючи. Не втрачаючи часу дарма, чистимо цибулю, перець і моркву. Нарізаємо всі овочі невеликими кубиками і додаємо після звукового

Рекомендуємо добрі рецепти

Гуляш з телятини
Традиційно угорський гуляш готується з молодої телятини. Постараємося сильно не відходити від класики, але трохи модифікуємо рецепт, додавши в звичне

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі

Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до

Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально

Бефстроганов з яловичини
Незважаючи на свою назву, бефстроганов споконвічно російська страва. М'ясо, порізане на шматочки, готується в сметанному соусі. Неймовірно ніжно і

Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми