Рецепт гуляшу з яловичини з підливою
Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів приготування смачного гуляшу з яловичини. Блюдо виходить неймовірно смачною, ситною і, напевно, нагадає вам про дитячі роки та садочку.
Інгредієнти:
вирізка яловичини – 800 г;
цибулина – 2 шт.;
борошно – 3 ст. ложки;
паста домашня томатна – 2 ст. ложки;
морква – 1 шт.;
спеції ;
зелень свіжа – 30 г;
сушений базилік – 2 ч. ложки;
приправа аджика – 05 ч. ложки;
лист лавровий – 2 шт.;
олія оливкова – 2 ст. ложки.
Приготування
Яловичину промиваємо, нарізаємо шматочками і підрум'янюємо на сковороді в оливковій маслечко. Цим часом чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо його на окремій сковорідці. Потім додаємо кілька ложок борошна, перемішуємо і продовжуємо подрумянивать ще 3 хвилинки. Далі до обжарке викладаємо м'ясо, кидаємо лавровий листок, сіль за смаком, базилік і кладемо аджику. Все це ретельно перемішуємо, заливаємо водою і тушкуємо на слабенькому вогні. Моркву очищаємо, промиваємо, нарізаємо кубиками, додаємо в гуляш, перемішуємо і тушкуємо ще 50 хвилин, підливаючи при необхідності ще трохи води. У самому кінці приготування викладаємо томатну пасту і посипаємо блюдо дрібно нарубаною зеленню кропу. Подаємо гуляш з макаронами, картопляним пюре або гречкою.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
борошно – 1 ст. ложка;
томатна натуральна паста – 1 ст. ложка;
сметана – 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Отже, м'ясо звільняємо від плівок і дрібно нарізаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо, а моркву натираємо на середній тертці. Тепер викладаємо м'ясо в жаровню, вливаємо трохи масла, кидаємо підготовлені овочі, перемішуємо і вливаємо холодну воду. Тушкуємо все близько години при закритій кришці. Після цього приправляємо гуляш спеціями. Окремо змішуємо сметану з борошном, додаємо томатну пасту і розбавляємо трохи водички. Готову підливку виливаємо до м'яса і ретельно перемішуємо. Тушкуємо блюдо 5-7 хвилин до загустіння, а потім подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш вибір.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 600 г;
цибулина – 2 шт.;
солодкий перець – 1 шт.;
паста томатна – 3 ст. ложки;
сметана нежирна – 2 ст. ложки;
вода – 2 ст.;
морква – 1 шт.;
борошно – 1 ст. ложка;
спеції;
зелень – 50 г;
масло рослинне – 50 мл
Приготування
Пропонуємо вам ще один рецепт супу-гуляшу. М'ясо промиваємо, обсушуємо, прибираємо плівочку і нарізаємо невеликими кубиками. Мультиварку заздалегідь включаємо і виставляємо на дисплеї режим «Смаження» і час 30 хвилин. Наливаємо трохи масла і розігріваємо його. Після цього викладаємо м'ясо і підрум'янюємо його з усіх боків, періодично помішуючи. Не втрачаючи часу дарма, чистимо цибулю, перець і моркву. Нарізаємо всі овочі невеликими кубиками і додаємо після звукового сигналу до м'яса. Обсмажуємо все разом. Моркву чистимо, подрібнюємо на крупній тертці і тушкуємо разом з іншими овочами. Приправляємо блюдо спеціями, вливаємо воду і тушкуємо ще 30 хвилин. А цим часом робимо соус: змішуємо сметану з томатною пастою, додаємо борошно і розбавляємо трохи водички. Все ретельно перемішуємо вінчиком і виливаємо цю суміш у чашу мультиварки. Включаємо програму «Гасіння» і виставляємо час приблизно на 15 години. Після звукового сигналу, додаємо дрібно посічену свіжу зелень, закриваємо кришкою і даємо страви потомитися ще 15 хвилин і просочитися ароматами. Готовий гуляш подаємо на стіл в якості першої страви зі сметанкою.
Рецепт гуляшу з яловичини з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину промиваємо, нарізаємо шматочками і підрум'янюємо на сковороді в оливковій маслечко. Цим часом чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо його на окремій сковорідці. Потім додаємо кілька ложок борошна, перемішуємо і продовжуємо подрумянивать ще 3 хвилинки. Далі до обжарке викладаємо м'ясо, кидаємо лавровий листок, сіль за смаком, базилік і кладемо аджику. Все це ретельно перемішуємо, заливаємо водою і тушкуємо на слабенькому вогні. Моркву очищаємо, промиваємо, нарізаємо кубиками, додаємо в гуляш, перемішуємо і тушкуємо ще 50 хвилин, підливаючи при необхідності ще трохи води. У самому кінці приготування викладаємо томатну пасту і посипаємо блюдо дрібно нарубаною зеленню кропу. Подаємо гуляш з макаронами, картопляним пюре або гречкою.
Класичний рецепт гуляшу з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Отже, м'ясо звільняємо від плівок і дрібно нарізаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо, а моркву натираємо на середній тертці. Тепер викладаємо м'ясо в жаровню, вливаємо трохи масла, кидаємо підготовлені овочі, перемішуємо і вливаємо холодну воду. Тушкуємо все близько години при закритій кришці. Після цього приправляємо гуляш спеціями. Окремо змішуємо сметану з борошном, додаємо томатну пасту і розбавляємо трохи водички. Готову підливку виливаємо до м'яса і ретельно перемішуємо. Тушкуємо блюдо 5-7 хвилин до загустіння, а потім подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш вибір.
Рецепт гуляшу з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один рецепт супу-гуляшу. М'ясо промиваємо, обсушуємо, прибираємо плівочку і нарізаємо невеликими кубиками. Мультиварку заздалегідь включаємо і виставляємо на дисплеї режим «Смаження» і час 30 хвилин. Наливаємо трохи масла і розігріваємо його. Після цього викладаємо м'ясо і підрум'янюємо його з усіх боків, періодично помішуючи. Не втрачаючи часу дарма, чистимо цибулю, перець і моркву. Нарізаємо всі овочі невеликими кубиками і додаємо після звукового сигналу до м'яса. Обсмажуємо все разом. Моркву чистимо, подрібнюємо на крупній тертці і тушкуємо разом з іншими овочами. Приправляємо блюдо спеціями, вливаємо воду і тушкуємо ще 30 хвилин. А цим часом робимо соус: змішуємо сметану з томатною пастою, додаємо борошно і розбавляємо трохи водички. Все ретельно перемішуємо вінчиком і виливаємо цю суміш у чашу мультиварки. Включаємо програму «Гасіння» і виставляємо час приблизно на 15 години. Після звукового сигналу, додаємо дрібно посічену свіжу зелень, закриваємо кришкою і даємо страви потомитися ще 15 хвилин і просочитися ароматами. Готовий гуляш подаємо на стіл в якості першої страви зі сметанкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гуляш з телятини
Традиційно угорський гуляш готується з молодої телятини. Постараємося сильно не відходити від класики, але трохи модифікуємо рецепт, додавши в звичне
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
Бефстроганов з яловичини
Незважаючи на свою назву, бефстроганов споконвічно російська страва. М'ясо, порізане на шматочки, готується в сметанному соусі. Неймовірно ніжно і
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми