Гуляш з телятини
Гуляш – національна страва угорської республіки, що представляє собою тушковане м'ясо з салом і овочами. Воно чудово впишеться у ваше меню і навіть прикрасить будь-який святковий стіл. А, як приготувати гуляш з телятини ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
яловичина – 600 г;
масло рослинне – 30 мл;
спеції ;
цибулина – 2 шт.;
селера – 2 шт.;
болгарський перець – 2 шт.;
біле вино;
айва – 2 шт.;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Телятину промиваємо, обробляємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді. Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, а перець розрізаємо товстою соломкою. Айву розрізаємо на 4 частини, виймаємо насіння і нарізаємо довільними шматочками. Зелень селери обполіскуємо і подрібнюємо разом з часничком. Тепер пасеруємо на олії цибулю, додаємо туди м'ясо, підливаємо трохи білого вина і тушкуємо хвилин 40 прикривши кришкою. Потім кладемо перець, айву, часник і солимо за смаком. Все перемішуємо і даємо страві настоятися.
Інгредієнти:
телятина – 300 г;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
спеції;
червоний стручковий перець;
вода – 05 склянки;
болгарський перець – 2 шт.;
червоне вино – 05 ст.;
цибулина – 2 шт.;
печериці – 100 р.
Приготування
Телятину промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими кубиками. У глибоку сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, викладаємо м'ясо, підсолюємо і злегка обсмажуємо. Цим часом дрібно рубаємо стручковий перчик і кидаємо його в м'ясо. Потім вливаємо гарячу воду, вино і тушкуємо хвилин 45. Болгарський перець обполіскуємо, розрізаємо навпіл і видаляємо насіння. Печериці обробляємо, дрібно шаткуємо, окремо пасеруємо і викладаємо в гуляш. Цибулину і перець подрібнюємо, додаємо до м'яса і тушкуємо ще хвилин 30. Готову страву посипаємо нарубаної петрушкою і подаємо до столу.
Інгредієнти:
телятина – 300 г;
в'ялений чорнослив 70 г;
цибулина – 1 шт.;
борошно – 200 г;
кетчуп – 1 ст. ложка;
спеції;
олія – за смаком;
гвоздика – 3 шт.
Приготування
Телятину промиваємо, витираємо насухо і нарізаємо тонкими скибочками. У миску просіваємо борошно з сіллю і обвалюємо м'ясо з усіх боків в приготовленої суміші. У сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо телятину до скоринки. Після цього перекладаємо м'ясо в чашу мультиварки, додаємо подрібнену цибулю, чорнослив і спеції. Підливаємо трохи води, кладемо кетчуп, перемішуємо і закриваємо кришку приладу. Включаємо на 15 години режим «Гасіння», а після звукового сигналу розкладаємо ароматний гуляш з телятини з підливою по тарілках!
Рецепт гуляшу з телятини
Інгредієнти:
Приготування
Телятину промиваємо, обробляємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді. Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, а перець розрізаємо товстою соломкою. Айву розрізаємо на 4 частини, виймаємо насіння і нарізаємо довільними шматочками. Зелень селери обполіскуємо і подрібнюємо разом з часничком. Тепер пасеруємо на олії цибулю, додаємо туди м'ясо, підливаємо трохи білого вина і тушкуємо хвилин 40 прикривши кришкою. Потім кладемо перець, айву, часник і солимо за смаком. Все перемішуємо і даємо страві настоятися.
Рецепт смачного гуляшу з телятини з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Телятину промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими кубиками. У глибоку сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, викладаємо м'ясо, підсолюємо і злегка обсмажуємо. Цим часом дрібно рубаємо стручковий перчик і кидаємо його в м'ясо. Потім вливаємо гарячу воду, вино і тушкуємо хвилин 45. Болгарський перець обполіскуємо, розрізаємо навпіл і видаляємо насіння. Печериці обробляємо, дрібно шаткуємо, окремо пасеруємо і викладаємо в гуляш. Цибулину і перець подрібнюємо, додаємо до м'яса і тушкуємо ще хвилин 30. Готову страву посипаємо нарубаної петрушкою і подаємо до столу.
Гуляш з телятини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Телятину промиваємо, витираємо насухо і нарізаємо тонкими скибочками. У миску просіваємо борошно з сіллю і обвалюємо м'ясо з усіх боків в приготовленої суміші. У сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо телятину до скоринки. Після цього перекладаємо м'ясо в чашу мультиварки, додаємо подрібнену цибулю, чорнослив і спеції. Підливаємо трохи води, кладемо кетчуп, перемішуємо і закриваємо кришку приладу. Включаємо на 15 години режим «Гасіння», а після звукового сигналу розкладаємо ароматний гуляш з телятини з підливою по тарілках!
Рекомендуємо добрі рецепти
Телятина – рецепти
Страви з телятини чудово підійдуть для родини - і для дорослих, і для маленьких дітей. Ніжне, дієтичне м'ясо виходить соковитим і ароматним. Ми
Гуляш з курки з підливою
Гуляш - страва угорської кухні, яке щільно оселилося і в нашій меню. Готують гуляш з м'яса з додаванням овочів. Гуляш курячий з підливою чудово
Тушкована телятина
Тушкована телятина – відмінний варіант доповнити будь-який гарнір. Щоб приготувати підливу, вам потрібно буде виділити 40 хвилин свого часу. М'ясо
Телятина з грибами
Телятина з грибами - соковите і ароматне блюдо, яке чудово підійде до недільного обіду або вечері в колі родини. Його можна подати з будь-яким
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Як приготувати гуляш зі свинини?
Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення