Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гуляш з телятини

Гуляш з телятини

30-07-2015, 20:59
1 411
Гуляш з телятини
Гуляш – національна страва угорської республіки, що представляє собою тушковане м'ясо з салом і овочами. Воно чудово впишеться у ваше меню і навіть прикрасить будь-який святковий стіл. А, як приготувати гуляш з телятини ми вам зараз розповімо.

Рецепт гуляшу з телятини


Інгредієнти:

  • яловичина – 600 г;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • спеції ;

  • цибулина – 2 шт.;

  • селера – 2 шт.;

  • болгарський перець – 2 шт.;

  • біле вино;

  • айва – 2 шт.;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Телятину промиваємо, обробляємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді. Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, а перець розрізаємо товстою соломкою. Айву розрізаємо на 4 частини, виймаємо насіння і нарізаємо довільними шматочками. Зелень селери обполіскуємо і подрібнюємо разом з часничком. Тепер пасеруємо на олії цибулю, додаємо туди м'ясо, підливаємо трохи білого вина і тушкуємо хвилин 40 прикривши кришкою. Потім кладемо перець, айву, часник і солимо за смаком. Все перемішуємо і даємо страві настоятися.

    Рецепт смачного гуляшу з телятини з грибами


    Інгредієнти:

  • телятина – 300 г;

  • масло рослинне – 3 ст. ложки;

  • спеції;

  • червоний стручковий перець;

  • вода – 05 склянки;

  • болгарський перець – 2 шт.;

  • червоне вино – 05 ст.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • печериці – 100 р.


  • Приготування
    Телятину промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими кубиками. У глибоку сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, викладаємо м'ясо, підсолюємо і злегка обсмажуємо. Цим часом дрібно рубаємо стручковий перчик і кидаємо його в м'ясо. Потім вливаємо гарячу воду, вино і тушкуємо хвилин 45. Болгарський перець обполіскуємо, розрізаємо навпіл і видаляємо насіння. Печериці обробляємо, дрібно шаткуємо, окремо пасеруємо і викладаємо в гуляш. Цибулину і перець подрібнюємо, додаємо до м'яса і тушкуємо ще хвилин 30. Готову страву посипаємо нарубаної петрушкою і подаємо до столу.

    Гуляш з телятини в мультиварці


    Інгредієнти:

  • телятина – 300 г;

  • в'ялений чорнослив 70 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • борошно – 200 г;

  • кетчуп – 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • олія – за смаком;

  • гвоздика – 3 шт.
  • Гуляш з телятини


    Приготування
    Телятину промиваємо, витираємо насухо і нарізаємо тонкими скибочками. У миску просіваємо борошно з сіллю і обвалюємо м'ясо з усіх боків в приготовленої суміші. У сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо телятину до скоринки. Після цього перекладаємо м'ясо в чашу мультиварки, додаємо подрібнену цибулю, чорнослив і спеції. Підливаємо трохи води, кладемо кетчуп, перемішуємо і закриваємо кришку приладу. Включаємо на 15 години режим «Гасіння», а після звукового сигналу розкладаємо ароматний гуляш з телятини з підливою по тарілках!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Телятина – рецепти
    Телятина – рецепти
    Страви з телятини чудово підійдуть для родини - і для дорослих, і для маленьких дітей. Ніжне, дієтичне м'ясо виходить соковитим і ароматним. Ми
    Гуляш з курки з підливою
    Гуляш з курки з підливою
    Гуляш - страва угорської кухні, яке щільно оселилося і в нашій меню. Готують гуляш з м'яса з додаванням овочів. Гуляш курячий з підливою чудово
    Тушкована телятина
    Тушкована телятина
    Тушкована телятина – відмінний варіант доповнити будь-який гарнір. Щоб приготувати підливу, вам потрібно буде виділити 40 хвилин свого часу. М'ясо
    Телятина з грибами
    Телятина з грибами
    Телятина з грибами - соковите і ароматне блюдо, яке чудово підійде до недільного обіду або вечері в колі родини. Його можна подати з будь-яким
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
    Як приготувати гуляш зі свинини?
    Як приготувати гуляш зі свинини?
    Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення