Тушкована телятина
Не знаєте, що приготувати на вечерю? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів тушкованої яловичини. М'ясо виходить неймовірно смачним, соковитим і ароматним. А як гарнір можна подати відварний рис, овочеве пюре або вермішель.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 250 г;
м'якоть яловичини – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
сметана – 200 мл;
олія рослинна;
спеції;
борошно – 2 ст. ложки.
Приготування
Печериці ретельно промиваємо і відварюємо в підсоленій воді приблизно 10 хвилин. Телятину обробляємо, нарізаємо середніми шматочками, злегка відбиваємо з усіх боків і трохи посипаємо спеціями. Потім паніруємо м'ясо в борошні і опускаємо в розігріту сковороду. Обсмажуємо телятину до золотистої скоринки. А цим часом, в окремому посуді пасеруємо до прозорості очищений цибулька. Після цього додаємо гриби і обсмажене м'ясо. Далі акуратно вливаємо трохи води, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин. Після закінчення часу кладемо сметану, ретельно перемішуємо і тушкуємо телятину з грибами ще 10 хвилин.
Інгредієнти:
картопля – 10 шт.;
м'якоть телятини – 1 кг;
цибулина – 3 шт.;
олія рослинна;
спеції;
свіжа зелень ;
чорнослив – 100 р.
Приготування
М'ясо обробляємо, нарізаємо шматочками, присипаємо спеціями і обсмажуємо на сковороді в розігрітій олії. Потім розкладаємо його по горщикам, додаємо підрум'янений заздалегідь цибулька, спеції, кладемо картоплю порізану скибочками, чорнослив і дрібно порізану зелень. Далі закриваємо кришкою і тушкуємо в гарячій духовці до готовності.
Інгредієнти:
м'якоть телятини – 400 г;
вода фільтрована - 300 мл;
картопля – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
томатна паста – 1 шт.;
спеції.
Приготування
М'якоть телятини промиваємо, обсушуємо м'ясо рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Картоплю чистимо, шаткуємо великими скибочками і викладаємо разом з телятиною в чашу мультиварки. Додаємо нашатковану кільцями ріпчасту цибулю і приправляємо спеціями. Окремо в чашку наливаємо воду, кладемо томатну пасту, перемішуємо і виливаємо соус в нашу страву. Закриваємо кришку приладу, включаємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо телятину з картоплею хвилин 40. Після звукового сигналу готовності, наполягаємо блюдо 15 хвилин, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Телятина тушкована в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Печериці ретельно промиваємо і відварюємо в підсоленій воді приблизно 10 хвилин. Телятину обробляємо, нарізаємо середніми шматочками, злегка відбиваємо з усіх боків і трохи посипаємо спеціями. Потім паніруємо м'ясо в борошні і опускаємо в розігріту сковороду. Обсмажуємо телятину до золотистої скоринки. А цим часом, в окремому посуді пасеруємо до прозорості очищений цибулька. Після цього додаємо гриби і обсмажене м'ясо. Далі акуратно вливаємо трохи води, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин. Після закінчення часу кладемо сметану, ретельно перемішуємо і тушкуємо телятину з грибами ще 10 хвилин.
Телятина з чорносливом тушкована в горщику
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, нарізаємо шматочками, присипаємо спеціями і обсмажуємо на сковороді в розігрітій олії. Потім розкладаємо його по горщикам, додаємо підрум'янений заздалегідь цибулька, спеції, кладемо картоплю порізану скибочками, чорнослив і дрібно порізану зелень. Далі закриваємо кришкою і тушкуємо в гарячій духовці до готовності.
Тушкована телятина з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть телятини промиваємо, обсушуємо м'ясо рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Картоплю чистимо, шаткуємо великими скибочками і викладаємо разом з телятиною в чашу мультиварки. Додаємо нашатковану кільцями ріпчасту цибулю і приправляємо спеціями. Окремо в чашку наливаємо воду, кладемо томатну пасту, перемішуємо і виливаємо соус в нашу страву. Закриваємо кришку приладу, включаємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо телятину з картоплею хвилин 40. Після звукового сигналу готовності, наполягаємо блюдо 15 хвилин, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована капуста з грибами в мультиварці
Капусту можна тушкувати з овочами, м'ясом або з ковбасками. Щоразу отримуючи практично нове блюдо. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт тушкованої
Курка, тушкована в сметані
З усього різноманіття рецептів приготування курки складно вибрати найбільш цікаві та смачні. Але ми допоможемо вам у цьому! Курка, тушкована в
Телятина – рецепти
Страви з телятини чудово підійдуть для родини - і для дорослих, і для маленьких дітей. Ніжне, дієтичне м'ясо виходить соковитим і ароматним. Ми
Тушкована яловичина з чорносливом
Яловичина з чорносливом — один з класичних рецептів приготування яловичини. Інгредієнтів у цій страві трохи, додавання одного тільки чорносливу
Телятина з чорносливом
Любителям поєднання сухофруктів або ягідних соусів з м'ясом неодмінно доведеться за смаком рецепт яловичини з чорносливом - прекрасний варіант для
Телятина з грибами
Телятина з грибами - соковите і ароматне блюдо, яке чудово підійде до недільного обіду або вечері в колі родини. Його можна подати з будь-яким