» » Тушкована телятина

Тушкована телятина

Тушкована телятина
Не знаєте, що приготувати на вечерю? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів тушкованої яловичини. М'ясо виходить неймовірно смачним, соковитим і ароматним. А як гарнір можна подати відварний рис, овочеве пюре або вермішель.

Телятина тушкована в сметані


Інгредієнти:

  • свіжі печериці – 250 г;

  • м'якоть яловичини – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • сметана – 200 мл;

  • олія рослинна;

  • спеції;

  • борошно – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Печериці ретельно промиваємо і відварюємо в підсоленій воді приблизно 10 хвилин. Телятину обробляємо, нарізаємо середніми шматочками, злегка відбиваємо з усіх боків і трохи посипаємо спеціями. Потім паніруємо м'ясо в борошні і опускаємо в розігріту сковороду. Обсмажуємо телятину до золотистої скоринки. А цим часом, в окремому посуді пасеруємо до прозорості очищений цибулька. Після цього додаємо гриби і обсмажене м'ясо. Далі акуратно вливаємо трохи води, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин. Після закінчення часу кладемо сметану, ретельно перемішуємо і тушкуємо телятину з грибами ще 10 хвилин.

    Телятина з чорносливом тушкована в горщику


    Інгредієнти:

  • картопля – 10 шт.;

  • м'якоть телятини – 1 кг;

  • цибулина – 3 шт.;

  • олія рослинна;

  • спеції;

  • свіжа зелень ;

  • чорнослив – 100 р.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо, нарізаємо шматочками, присипаємо спеціями і обсмажуємо на сковороді в розігрітій олії. Потім розкладаємо його по горщикам, додаємо підрум'янений заздалегідь цибулька, спеції, кладемо картоплю порізану скибочками, чорнослив і дрібно порізану зелень. Далі закриваємо кришкою і тушкуємо в гарячій духовці до готовності.

    Тушкована телятина з картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • м'якоть телятини – 400 г;

  • вода фільтрована - 300 мл;

  • картопля – 500 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • томатна паста – 1 шт.;

  • спеції.
  • Тушкована телятина



    Приготування
    М'якоть телятини промиваємо, обсушуємо м'ясо рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Картоплю чистимо, шаткуємо великими скибочками і викладаємо разом з телятиною в чашу мультиварки. Додаємо нашатковану кільцями ріпчасту цибулю і приправляємо спеціями. Окремо в чашку наливаємо воду, кладемо томатну пасту, перемішуємо і виливаємо соус в нашу страву. Закриваємо кришку приладу, включаємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо телятину з картоплею хвилин 40. Після звукового сигналу готовності, наполягаємо блюдо 15 хвилин, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
    Додав: admin | 20-06-2015, 22:40
    Переглядів: 1668