Давайте розглянемо з вами кілька способів, як смачно тушкувати яловичину. Таке ситне страву чудово поєднується з будь-яким гарніром і різноманітить ваше повсякденне меню.
Як тушкувати яловичину з підливкою?
Інгредієнти: яловичина (м'якоть) – 585 м; цибуля – 45 г; бульйон – 05 ст.; морква – 45 г; паста томатна – 20 мл; борошно – 45 г; олія рослинна; спеції . Приготування Перед тим, як почати гасити яловичину, готуємо м'ясо: обробляємо його, нарізаємо шматочками і обсмажуємо близько 15 хвилин. Після додаємо цибулю, нашатковану кільцями, і натерту тонкою соломкою моркву. Борошно окремо підрум'янюємо на сухій сковороді, а потім кладемо томатну пасту, перемішуємо і змішуємо отриману густувату суміш з м'ясом і овочами. Вливаємо трохи гарячого бульйону, додаємо дрібку солі і тушкуємо страву ще 10 хвилин.
Як тушкувати яловичину з овочами?
Інгредієнти: яловичина – 455 г; борошно – 35 г; морква – 95 г; цибуля – 45 г; вода – 455 мл; олія оливкова – за смаком; спеції. Приготування М'ясо обробляємо і рубаємо невеликими кубиками. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його і обсмажуємо яловичину, помішуючи, зі всіх сторін. Не гаючи часу, обробляємо овочі: нарізаємо і подрібнюємо їх. Через 10 хвилин додаємо цибулю і моркву до обсмаженої яловичині, приправляємо спеціями і тушкуємо 10 хвилин. Після цього вливаємо холодну воду, зменшуємо вогонь до мінімального і тушкуємо страву близько години. Після закінчення часу, обережно відкриваємо кришку, кидаємо трохи борошна і швиденько все перемішуємо ложкою, щоб не з'явилися грудочки. Варимо страву ще 10 хвилин, а потім наполягаємо деякий час і подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш смак.
Як тушкувати яловичину з картоплею?
Інгредієнти: яловичина (м'якоть) – 505 г; картопля – 715 г; чорнослив – 145 г; морква – 145 г; цибуля ріпчаста – 135 г; вода – 105 мл; спеції. Приготування А ось ще один спосіб, як смачно тушкувати яловичину на сковороді. Всі овочі промиваємо, чистимо й нарізаємо: цибуля – півкільцями, картопля – кубиками, а моркву – кружечками. М'ясо обполіскуємо, обсушуємо і рубаємо невеликими скибочками. З чорносливу видаляємо за необхідності всі кісточки і ошпарюємо сухофрукти гарячою водою. Тепер викладаємо всі підготовлені інгредієнти в сковороду з високими бортиками, приправляємо спеціями, перемішуємо і заливаємо водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо страву на середньому вогні близько 2 годин.