Як посмажити курку?
Смажена курка – блюдо дуже смачне і ситне, хоча, звичайно, і не зовсім корисне. Як правильно посмажити курку, читайте нижче.
Як посмажити гомілка курки на сковороді?
Інгредієнти:
курячі гомілки – 7 шт.;
перець;
кам'яна сіль;
рафінована рослинна олія;
часник – 3 зубчики.
Приготування
Гомілки промиваємо, натираємо сіллю, перцем і подрібненим часником. Смажимо м'ясо в розігрітій олії з двох сторін. Після цього вогонь робимо менше і смажимо гомілки до готовності. Періодично перевертаючи їх.
Як посмажити курку на сковороді з майонезом?
Інгредієнти:
курка – 15 кг;
перець;
часник – 3 зубчики;
рослинна олія;
майонез – 90 г;
сіль.
Приготування
Вимиту курку ріжемо на шматочки. Солимо, перчимо, кладемо подрібнений часник. Потім кладемо майонез, добре розмішуємо, щоб майонез і спеції рівномірно розподілилися по м'ясу. Залишаємо години на 2. На сковороді нагріваємо олію і покласти шматки курки. Обсмажуємо шматки до рум'яності з двох сторін, потім доводимо до повної готовності під кришкою вже на малому вогні.
Як посмажити курку на сковороді з цибулею?
Інгредієнти:
курячі стегна – 6 шт.;
оцет рисовий – 25 мл;
цибуля – 275 г;
олія рослинна рафінована;
соус соєвий без добавок – 45 мл;
спеції для курки .
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо кубиками, вливаємо соєвий соус, рисовий оцет і кладемо спеції. Курячі стегна миємо, обсушуємо і маринуємо в суміші цибулі і спецій близько 1 години. Розігріваємо на сковороді трохи олії, кладемо курку з цибулею. Смажимо курку до готовності на середньому вогні.
Як посмажити курку з хрусткою скоринкою?
Інгредієнти:
курка – 1 кг;
свіжовичавлений сік лимона – 25 мл
мед натуральний – 1 ч. ложка;
часник – 2 зубчики;
олія рослинна рафінована – 35 мл;
соус соєвий класичний – 40 мл;
сіль;
спеції.
Приготування
Вимиту курку обсушуємо. Ріжемо на шматки, солимо і натираємо спеціями. Залишаємо на чверть години.
Для маринаду соєвий соус з'єднайте з медом, подрібненим часником і свіжовичавленим соком лимона. Отриманою сумішшю змащуємо курку і ставимо на 1 годину на холод. На сковороді добре нагріваємо олію, акуратно кладемо курку і смажимо до рум'яності. Тепер зменшуємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і готуємо курку ще близько півгодини.
Як посмажити курку з картоплею?
Інгредієнти:
куряче філе – 375 г;
картопля – 565 р;
зелень;
перець;
цибуля – 145 г;
майонез – 35 г;
лавровий лист;
сіль;
часник – 4-5 зубчиків.
Приготування
Дрібненько кришимо часник і цибулю. Ріжемо куряче філе кубиками. З'єднуємо продукти. Додаємо сіль, перець, поламаний на шматочки лавровий лист, майонез і спеції. Гарненько все це розмішуємо і даємо постояти близько півгодини. Очищену картоплю також ріжемо кубиками. Кладемо філе на сковороду з розігрітим маслом і смажимо до випаровування всієї рідини. Коли м'ясо почне підрум'янюватися, додаємо картоплю. Смажимо на середньому вогні, накривши сковороду кришкою. Готову страву притрушиваем подрібненою зеленню.
Як посмажити шматочки курки на сковороді?
Інгредієнти:
курка – 1 кг;
гостра аджика – 35 г;
часник – 2-3 зубчики;
вино сухе червоне – 45 мл;
дрібно рубана зелень кропу і петрушки.
Приготування
Курку ділимо на порційні шматочки. Для маринаду змішуємо аджику з червоним сухим вином, приправляємо спеціями і сіллю. В даний маринад кладемо м'ясо і на пару годин залишаємо. Потім нагріваємо олію на сковороді і кладемо в нього курку. Смажимо до рум'яності. А доводимо до готовності під кришкою. Практично в кінці вже додаємо подрібнену зелень і часник. Після цього готуємо ще близько 5 хвилин і вимикаємо плиту. Приємного всім апетиту!
Як посмажити гомілка курки на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Гомілки промиваємо, натираємо сіллю, перцем і подрібненим часником. Смажимо м'ясо в розігрітій олії з двох сторін. Після цього вогонь робимо менше і смажимо гомілки до готовності. Періодично перевертаючи їх.
Як посмажити курку на сковороді з майонезом?
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту курку ріжемо на шматочки. Солимо, перчимо, кладемо подрібнений часник. Потім кладемо майонез, добре розмішуємо, щоб майонез і спеції рівномірно розподілилися по м'ясу. Залишаємо години на 2. На сковороді нагріваємо олію і покласти шматки курки. Обсмажуємо шматки до рум'яності з двох сторін, потім доводимо до повної готовності під кришкою вже на малому вогні.
Як посмажити курку на сковороді з цибулею?
Інгредієнти:
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо кубиками, вливаємо соєвий соус, рисовий оцет і кладемо спеції. Курячі стегна миємо, обсушуємо і маринуємо в суміші цибулі і спецій близько 1 години. Розігріваємо на сковороді трохи олії, кладемо курку з цибулею. Смажимо курку до готовності на середньому вогні.
Як посмажити курку з хрусткою скоринкою?
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту курку обсушуємо. Ріжемо на шматки, солимо і натираємо спеціями. Залишаємо на чверть години.
Для маринаду соєвий соус з'єднайте з медом, подрібненим часником і свіжовичавленим соком лимона. Отриманою сумішшю змащуємо курку і ставимо на 1 годину на холод. На сковороді добре нагріваємо олію, акуратно кладемо курку і смажимо до рум'яності. Тепер зменшуємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і готуємо курку ще близько півгодини.
Як посмажити курку з картоплею?
Інгредієнти:
Приготування
Дрібненько кришимо часник і цибулю. Ріжемо куряче філе кубиками. З'єднуємо продукти. Додаємо сіль, перець, поламаний на шматочки лавровий лист, майонез і спеції. Гарненько все це розмішуємо і даємо постояти близько півгодини. Очищену картоплю також ріжемо кубиками. Кладемо філе на сковороду з розігрітим маслом і смажимо до випаровування всієї рідини. Коли м'ясо почне підрум'янюватися, додаємо картоплю. Смажимо на середньому вогні, накривши сковороду кришкою. Готову страву притрушиваем подрібненою зеленню.
Як посмажити шматочки курки на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Курку ділимо на порційні шматочки. Для маринаду змішуємо аджику з червоним сухим вином, приправляємо спеціями і сіллю. В даний маринад кладемо м'ясо і на пару годин залишаємо. Потім нагріваємо олію на сковороді і кладемо в нього курку. Смажимо до рум'яності. А доводимо до готовності під кришкою. Практично в кінці вже додаємо подрібнену зелень і часник. Після цього готуємо ще близько 5 хвилин і вимикаємо плиту. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смачно запекти курку в духовці?
Варіантів запікання курятини неймовірне безліч, і далі опишемо тільки найцікавіші і зовсім не складні. Розповімо, як запекти цілу тушку курки, і
Як смачно посмажити курку на сковороді?
Смачно пожаренная курка чудово доповнить навіть самий неабиякий гарнір. Якщо підійти до приготування гарячого більш відповідально і доповнити його
Курка в соєвому соусі на сковороді
Просто посмажити курку - нудно, так і впоратися з цим завданням зможе будь-кулінар. Але, запропоновані далі рецепти підкажуть, як зробити
Курка в медово-соєвому соусі
Курка давно стала звичним м'ясом у багатьох будинках. Тому і страв на її основі існує неймовірна кількість. Пропонуємо приготувати по-справжньому
Як приготувати курку на сковороді?
Якщо ви шукаєте рецепт смачного і швидкого вечері, то ви його знайшли! Курка, приготована на сковороді, виходить неймовірно апетитною і ситною, а
Курка в кефірі в духовці
Багато господинь вважають куряче м'ясо сухим, але це не зовсім так. Правильно замаринована птах в кефірі вийде неймовірно ніжною і соковитою. Ну що