Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як посмажити курку?

Як посмажити курку?

27-05-2016, 20:33
415
Як посмажити курку?
Смажена курка – блюдо дуже смачне і ситне, хоча, звичайно, і не зовсім корисне. Як правильно посмажити курку, читайте нижче.
Як посмажити гомілка курки на сковороді?
Інгредієнти:

  • курячі гомілки – 7 шт.;

  • перець;

  • кам'яна сіль;

  • рафінована рослинна олія;

  • часник – 3 зубчики.


  • Приготування
    Гомілки промиваємо, натираємо сіллю, перцем і подрібненим часником. Смажимо м'ясо в розігрітій олії з двох сторін. Після цього вогонь робимо менше і смажимо гомілки до готовності. Періодично перевертаючи їх.
    Як посмажити курку на сковороді з майонезом?
    Інгредієнти:

  • курка – 15 кг;

  • перець;

  • часник – 3 зубчики;

  • рослинна олія;

  • майонез – 90 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Вимиту курку ріжемо на шматочки. Солимо, перчимо, кладемо подрібнений часник. Потім кладемо майонез, добре розмішуємо, щоб майонез і спеції рівномірно розподілилися по м'ясу. Залишаємо години на 2. На сковороді нагріваємо олію і покласти шматки курки. Обсмажуємо шматки до рум'яності з двох сторін, потім доводимо до повної готовності під кришкою вже на малому вогні.
    Як посмажити курку на сковороді з цибулею?
    Інгредієнти:

  • курячі стегна – 6 шт.;

  • оцет рисовий – 25 мл;

  • цибуля – 275 г;

  • олія рослинна рафінована;

  • соус соєвий без добавок – 45 мл;

  • спеції для курки .


  • Приготування
    Очищений цибулю шаткуємо кубиками, вливаємо соєвий соус, рисовий оцет і кладемо спеції. Курячі стегна миємо, обсушуємо і маринуємо в суміші цибулі і спецій близько 1 години. Розігріваємо на сковороді трохи олії, кладемо курку з цибулею. Смажимо курку до готовності на середньому вогні.
    Як посмажити курку з хрусткою скоринкою?
    Інгредієнти:

  • курка – 1 кг;

  • свіжовичавлений сік лимона – 25 мл

  • мед натуральний – 1 ч. ложка;

  • часник – 2 зубчики;

  • олія рослинна рафінована – 35 мл;

  • соус соєвий класичний – 40 мл;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Вимиту курку обсушуємо. Ріжемо на шматки, солимо і натираємо спеціями. Залишаємо на чверть години.
    Для маринаду соєвий соус з'єднайте з медом, подрібненим часником і свіжовичавленим соком лимона. Отриманою сумішшю змащуємо курку і ставимо на 1 годину на холод. На сковороді добре нагріваємо олію, акуратно кладемо курку і смажимо до рум'яності. Тепер зменшуємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і готуємо курку ще близько півгодини.
    Як посмажити курку з картоплею?
    Інгредієнти:

  • куряче філе – 375 г;

  • картопля – 565 р;

  • зелень;

  • перець;

  • цибуля – 145 г;

  • майонез – 35 г;

  • лавровий лист;

  • сіль;

  • часник – 4-5 зубчиків.


  • Приготування
    Дрібненько кришимо часник і цибулю. Ріжемо куряче філе кубиками. З'єднуємо продукти. Додаємо сіль, перець, поламаний на шматочки лавровий лист, майонез і спеції. Гарненько все це розмішуємо і даємо постояти близько півгодини. Очищену картоплю також ріжемо кубиками. Кладемо філе на сковороду з розігрітим маслом і смажимо до випаровування всієї рідини. Коли м'ясо почне підрум'янюватися, додаємо картоплю. Смажимо на середньому вогні, накривши сковороду кришкою. Готову страву притрушиваем подрібненою зеленню.
    Як посмажити шматочки курки на сковороді?
    Інгредієнти:

  • курка – 1 кг;

  • гостра аджика – 35 г;
  • Як посмажити курку?

  • часник – 2-3 зубчики;

  • вино сухе червоне – 45 мл;

  • дрібно рубана зелень кропу і петрушки.


  • Приготування
    Курку ділимо на порційні шматочки. Для маринаду змішуємо аджику з червоним сухим вином, приправляємо спеціями і сіллю. В даний маринад кладемо м'ясо і на пару годин залишаємо. Потім нагріваємо олію на сковороді і кладемо в нього курку. Смажимо до рум'яності. А доводимо до готовності під кришкою. Практично в кінці вже додаємо подрібнену зелень і часник. Після цього готуємо ще близько 5 хвилин і вимикаємо плиту. Приємного всім апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як смачно запекти курку в духовці?
    Як смачно запекти курку в духовці?
    Варіантів запікання курятини неймовірне безліч, і далі опишемо тільки найцікавіші і зовсім не складні. Розповімо, як запекти цілу тушку курки, і
    Як смачно посмажити курку на сковороді?
    Як смачно посмажити курку на сковороді?
    Смачно пожаренная курка чудово доповнить навіть самий неабиякий гарнір. Якщо підійти до приготування гарячого більш відповідально і доповнити його
    Курка в соєвому соусі на сковороді
    Курка в соєвому соусі на сковороді
    Просто посмажити курку - нудно, так і впоратися з цим завданням зможе будь-кулінар. Але, запропоновані далі рецепти підкажуть, як зробити
    Курка в медово-соєвому соусі
    Курка в медово-соєвому соусі
    Курка давно стала звичним м'ясом у багатьох будинках. Тому і страв на її основі існує неймовірна кількість. Пропонуємо приготувати по-справжньому
    Як приготувати курку на сковороді?
    Як приготувати курку на сковороді?
    Якщо ви шукаєте рецепт смачного і швидкого вечері, то ви його знайшли! Курка, приготована на сковороді, виходить неймовірно апетитною і ситною, а
    Курка в кефірі в духовці
    Курка в кефірі в духовці
    Багато господинь вважають куряче м'ясо сухим, але це не зовсім так. Правильно замаринована птах в кефірі вийде неймовірно ніжною і соковитою. Ну що