Як смачно посмажити курку на сковороді?

Як смачно посмажити курку на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Тушку птиці промиваємо, промаківающімі серветками і рубаємо ножем на порційні шматочки. У глибоку миску наливаємо холодну молоко і викладаємо м'ясо. Через 10 хвилин дістаємо його, відкидаємо на друшляк і відставляємо в сторону.
У мисочку висипаємо всі спеції: паприку, сіль, перець, часниковий порошок і ретельно перемішуємо. Присипаємо курку ароматною сухою сумішшю і перемішуємо. Кожен курячий шматочок паніруємо в борошні, викладаємо в розпечене заздалегідь масло й обсмажуємо до рум'яного стану, помішуючи, зі всіх сторін. Подаємо смажені смачні курячі шматочки з будь-яким гарніром і овочами.
Як смачно і швидко посмажити курку?
Інгредієнти:
Приготування
Курку обробляємо на шматочки і злегка відбиваємо. У мисці перемішуємо аджику з вином і додаємо спеції. Занурюємо м'ясо і в отриманий маринад і залишаємо на пару годин. Розігріваємо Сковороду з маслом, акуратно викладаємо шматки курячі і обсмажуємо з двох сторін. Перед подачею присипаємо блюдо подрібненим часником і рубаною зеленню.
Як смачно посмажити курку шматочками?
Інгредієнти:
Приготування
Курку разрубаем ножем на шматочки і натираємо спеціями і травами. Далі викладаємо заготовки на сковороду, поливають маслом і смажимо курку протягом 35 хвилин, періодично перевертаючи. Перевіряємо готовність страви виделкою і подаємо до столу.
Як смачно посмажити філе курки на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Філе нарізаємо невеликими шматочками, підсолюємо за смаком і додаємо дрібку соди. Потім збризкуємо м'ясо лимонним соком і посипаємо картопляним крохмалем. Гарненько все перемішуємо і залишаємо філе для маринування на 15 хвилин. Після цього паніруємо курячі шматочки в борошні і викладаємо на розігріту сковороду, додавши трохи рослинного масла. Обсмажуємо заготовки на середньому вогні, до появи апетитною скоринки. Ось і все, смачне смажене філе на сковороді, готово! Перед подачею посипаємо блюдо за бажанням насінням кунжуту.
Як смачно посмажити гомілка курки на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування

Пропонуємо вам ще один рецепт смачно власно руч підсмаженої курки. Отже, гомілки промиваємо під водою, витираємо серветкою і підсолюємо їх по смаку. Викладаємо курку в каструлю і залишаємо приблизно на 35 хвилин. Далі наливаємо в сковороду необхідну кількість олії, розігріваємо його і викладаємо замариновані гомілки. Обсмажуємо м'ясо з усіх боків до утворення красивою золотистої скоринки, на невеликому вогні. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями, викладаємо до м'яса і підрум'янюємо всі разом до тих пір, поки цибуля не набуде яскраво-золотистий відтінок. Після цього вливаємо трохи води, прикриваємо сковороду кришкою і тушкуємо блюдо кілька хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як посмажити курку?
Просто посмажити курятину, напевно, зможе кожен, але зробити по-справжньому оригінальне блюдо можна, використовуючи описані далі рецепти. Пропонуємо

Як смачно запекти курку в духовці?
Варіантів запікання курятини неймовірне безліч, і далі опишемо тільки найцікавіші і зовсім не складні. Розповімо, як запекти цілу тушку курки, і

Як посмажити кабачки на сковороді?
Після довгої зими особливо сильно хочеться внести в раціон молоденькі овочі, нехай навіть приготовлені не зовсім корисним способом. Далі опишемо, як

Курка в соєвому соусі на сковороді
Просто посмажити курку - нудно, так і впоратися з цим завданням зможе будь-кулінар. Але, запропоновані далі рецепти підкажуть, як зробити

Як приготувати курку на сковороді?
Якщо ви шукаєте рецепт смачного і швидкого вечері, то ви його знайшли! Курка, приготована на сковороді, виходить неймовірно апетитною і ситною, а

Як смачно приготувати курку?
Вам належить готувати страву з курки, а ви не знаєте на якому варіанті зупинити свій вибір? Ми допоможемо вам. У цій статті ми підготували для вас