Як смачно приготувати курку?
Існує безліч способів приготування оригінальних і ароматних страв з курки. М'ясо цієї птиці користується величезною популярністю по всьому світу і є дієтичним продуктом. Її варять, парять, запікають, тушкують і смажать. Ми поділимося з вами сьогодні смачними рецептами з курки, а ви виберіть те, що вам більше сподобається.
Інгредієнти:
масло вершкове – 50 г;
філе куряче – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
свіжі гриби – 200 г;
курячий бульйон – 150 мл;
свіжа зелень – за смаком;
вершки – 150 мл
Приготування
На сковороді розпускаємо шматочок вершкового масла. Куряче філе промиваємо, обсушуємо, приправляємо спеціями і обсмажуємо на сильному вогні до появи скоринки. Цим часом очищаємо цибулину і шаткуємо її дрібними кубиками. Обсмажену курочку знімаємо зі сковороди і відправляємо туди цибулька. Пасеруємо до прозорості, а потім додаємо гриби, оброблені і нарізані скибочками. Обсмажуємо овочі до напівготовності і викладаємо курку. Потім виливаємо вершки, курячий бульйон і доводимо все до кипіння. Тушкуємо на повільному вогні до готовності. Подаємо смачну страву з курки до столу гарячим, посипавши за бажанням тертим сиром.
Інгредієнти:
курячі крильця – 12 шт.;
сушений орегано – щіпка;
масло рослинне – 100 мл;
спеції.
Приготування
Як смачно приготувати курку? Отже, м'ясо добре промиваємо і просушуємо. Потім складаємо крила в миску, посипаємо сіллю, сушеними травами і перемішуємо. У сковорідці розігріваємо рослинне масло, викладаємо крильця і обсмажуємо їх до рум'яного кольору спочатку з одного боку, а потім перевертаємо на інший. Щоб переконатися в готовності страви, в самому товстому місці проколює м'ясо зубочисткою – якщо сік виділяється прозорий і крові немає, значить дістаємо курячі крильця і подаємо з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
курячий бульйон – 250 мл;
курка – 500 г;
паста томатна – 2 ст. ложки;
трави сушені – 1 ст. ложка;
цукор – 1 ч. ложка;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
болгарський солодкий перець – 1 шт.;
сметана – 100 мл;
масло рослинне – 1 ч. ложка;
борошно – 2 ст. ложки.
Приготування
Курочку промиваємо, обсушуємо і викладаємо на сковороду з олією. Обсмажуємо трохи на великому вогні, а потім акуратно перекладаємо в сотейник. Цибулину і перець обробляємо, нарізаємо соломкою і додаємо до м'яса. Вливаємо бульйон, додаємо борошно, перемішуємо і коли маса закипить, кладемо сметану і томатну пасту. Все перемішуємо до однорідної консистенції, підсолюємо за смаком, додаємо трохи цукру, додаємо подрібнену зелень. Доводимо до закипання і тушкуємо страву до готовності на вогні повільно.
Інгредієнти:
філе куряче – 1 кг;
рис довгозерний – 100 г;
кукурудза консервована – 100 г;
горошок консервований – 100 г;
сир – 100 г;
помідори черрі – 8 шт.;
олія рослинна;
майонез – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Як смачно приготувати філе курки? М'ясо промиваємо, просушуємо і розрізаємо вздовж на декілька частин. Потім накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо. Підсолюємо за смаком і відставляємо поки в сторону. Рис промиваємо, відварюємо до готовності додаємо приправу каррі. З'єднайте рис з консервованим горошком і кукурудзою, ретельно перемішуємо. Деко промазуємо рослинним маслом, викладаємо куряче філе, зверху кладемо трохи рисової начинки і змащуємо майонезом. Посипаємо зверху тертим сиром і прикрашаємо кожну порцію помідорками черрі. Накриваємо деко фольгою й запікаємо блюдо в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин. Подаємо куряче філе гарячим зі свіжими овочами та зеленню. Ось і все, смачна курка в духовці готова!
Як приготувати смачну курку з грибами?
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді розпускаємо шматочок вершкового масла. Куряче філе промиваємо, обсушуємо, приправляємо спеціями і обсмажуємо на сильному вогні до появи скоринки. Цим часом очищаємо цибулину і шаткуємо її дрібними кубиками. Обсмажену курочку знімаємо зі сковороди і відправляємо туди цибулька. Пасеруємо до прозорості, а потім додаємо гриби, оброблені і нарізані скибочками. Обсмажуємо овочі до напівготовності і викладаємо курку. Потім виливаємо вершки, курячий бульйон і доводимо все до кипіння. Тушкуємо на повільному вогні до готовності. Подаємо смачну страву з курки до столу гарячим, посипавши за бажанням тертим сиром.
Як смачно посмажити курку?
Інгредієнти:
Приготування
Як смачно приготувати курку? Отже, м'ясо добре промиваємо і просушуємо. Потім складаємо крила в миску, посипаємо сіллю, сушеними травами і перемішуємо. У сковорідці розігріваємо рослинне масло, викладаємо крильця і обсмажуємо їх до рум'яного кольору спочатку з одного боку, а потім перевертаємо на інший. Щоб переконатися в готовності страви, в самому товстому місці проколює м'ясо зубочисткою – якщо сік виділяється прозорий і крові немає, значить дістаємо курячі крильця і подаємо з будь-яким гарніром.
Як смачно тушкувати курку в томатній пасті
Інгредієнти:
Приготування
Курочку промиваємо, обсушуємо і викладаємо на сковороду з олією. Обсмажуємо трохи на великому вогні, а потім акуратно перекладаємо в сотейник. Цибулину і перець обробляємо, нарізаємо соломкою і додаємо до м'яса. Вливаємо бульйон, додаємо борошно, перемішуємо і коли маса закипить, кладемо сметану і томатну пасту. Все перемішуємо до однорідної консистенції, підсолюємо за смаком, додаємо трохи цукру, додаємо подрібнену зелень. Доводимо до закипання і тушкуємо страву до готовності на вогні повільно.
Як смачно запекти курку?
Інгредієнти:
Приготування
Як смачно приготувати філе курки? М'ясо промиваємо, просушуємо і розрізаємо вздовж на декілька частин. Потім накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо. Підсолюємо за смаком і відставляємо поки в сторону. Рис промиваємо, відварюємо до готовності додаємо приправу каррі. З'єднайте рис з консервованим горошком і кукурудзою, ретельно перемішуємо. Деко промазуємо рослинним маслом, викладаємо куряче філе, зверху кладемо трохи рисової начинки і змащуємо майонезом. Посипаємо зверху тертим сиром і прикрашаємо кожну порцію помідорками черрі. Накриваємо деко фольгою й запікаємо блюдо в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин. Подаємо куряче філе гарячим зі свіжими овочами та зеленню. Ось і все, смачна курка в духовці готова!
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка, тушкована в сметані
З усього різноманіття рецептів приготування курки складно вибрати найбільш цікаві та смачні. Але ми допоможемо вам у цьому! Курка, тушкована в
Як приготувати курку на сковороді?
Якщо ви шукаєте рецепт смачного і швидкого вечері, то ви його знайшли! Курка, приготована на сковороді, виходить неймовірно апетитною і ситною, а
Гуляш з курки з підливою
Гуляш - страва угорської кухні, яке щільно оселилося і в нашій меню. Готують гуляш з м'яса з додаванням овочів. Гуляш курячий з підливою чудово
Тушкована курка - рецепт
Тушкована курка - це досить просте у приготуванні блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром з овочів або круп. Давайте детально розберемося, як її
Курка з грибами в духовці
Курка з грибами, приготовлена в духовці - відмінне рішення для святкового столу або недільного обіду в колі сім'ї. Таке блюдо не залишить байдужими
Страви з курячих крилець
Рецепти страв їх курячих крилець не раз приходили на виручку багатьом господиням, адже вони готуються швидко і просто, а за смаком нічим не