Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат «Марсель»: 4 оригінальних варіанти приготування

Салат «Марсель»: 4 оригінальних варіанти приготування

5-01-2015, 10:21
432
Салат «Марсель»: 4 оригінальних варіанти приготування
Коли ви замислюєтеся про смачну і до того ж ситному блюді, який можна було б поставити на стіл під час свята, то в голову чомусь, то відразу ж приходять салату «Мімоза», «Олів'є», оселедець під шубою і т. д. Пропонуємо вам урізноманітнити ваші кулінарні здібності і приготувати не менш чудовий і смачний салат «Марсель».

Рецепт салату «Марсель» з крабовими паличками


Інгредієнти:

  • сухарики - 200 г;

  • крабові палички - 200 г;

  • консервована кукурудза - 200 г;

  • зелене яблуко - 3 шт.;

  • куряче яйце - 2 шт.;

  • майонез для заправки;

  • волоські горіхи.


  • Приготування
    Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо дрібними кубиками. Яйця відварюємо, чистимо і шаткуємо разом з крабовими паличками невеликими кубиками. Додаємо сухарики, викладаємо консервовану кукурудзу, подрібнені волоські горіхи і ретельно все перемішуємо. Заправляємо салат майонезом і перемішуємо.

    Салат «Марсель з чорносливом»


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 3 шт.;

  • сир - 300 г;

  • куряче яйце - 5 шт.;

  • чорнослив без кісточок - 1 ст.;

  • морква по-корейськи - 300 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • волоські горіхи - 100 г;

  • сіль - за смаком;

  • майонез для заправки;

  • петрушка.


  • Приготування
    Куряче м'ясо заздалегідь відварюємо в киплячій підсоленій воді до повної готовності, періодично знімаючи з бульйон пінку. Потім м'ясо охолоджуємо і подрібнюємо кубиками. Чорнослив промиваємо, заливаємо на 10 хвилин окропом, а потім перекладаємо його на серветку й обсушуємо. Нарізаємо чорнослив тонкими смужками.
    У зварених круто яєць відокремлюємо білки від жовтків і натираємо все окремо на дрібній тертці. Сир пропускаємо через великі отвори терки, змішуємо з майонезом і видавленим через прес часником.
    Горіхи трохи обсмажуємо на сухій сковороді і перемішуємо з корейською морквою. Викладаємо салат на плоску тарілку шарами, промазуючи кожен майонезом: спочатку чорнослив, потім куряче м'ясо, морква з горіхами, сирний шар, а потім білки. Даємо салату постояти годину в холодильнику, прикрашаємо петрушкою.

    Салат «Марсель з креветками»


    Інгредієнти:

  • креветки - 300 г;

  • сухарики «Кириешки» - 1 пакетик;

  • консервована кукурудза - 200 г;

  • яблука - 3 шт.;

  • відварені яйця - 2 шт.;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • волоські горіхи - 50 р.


  • Приготування
    Креветки відварюємо, остуджуємо і очищаємо від панцира. З яблук зрізаємо тонким шаром шкірку, видаляємо серцевину і шаткуємо кубиками. Волоські горіхи подрібнюємо в блендері. Яйця шаткуємо. Всі інгредієнти змішуємо в салатнику, додаємо кукурудзу і сухарики. Злегка солимо, заправляємо майонезом і прикрашаємо рубаною зеленню і ставимо на стіл.

    Салат «Марсель з капустою»


    Інгредієнти:

  • курка копчена - 300 г;

  • авокадо - 1 шт.;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • селера - 1 стебло;

  • пекінська капуста - 100 г;

  • кукурудза консервована - 50 г;

  • макарони - 50 г;

  • помідор - 2 шт.;

  • оливкова олія - для заправки;

  • сіль, приправа для курки - за смаком.


  • Приготування
    Салат «Марсель»: 4 оригінальних варіанти приготування
    Макаронні вироби заздалегідь відварюємо. Помідори промиваємо та нарізаємо скибочками. Селера моєму і шаткуємо невеликими шматочками. М'ясо копченої курки теж подрібнюємо тонкими скибочками. Пекінську капусту промиваємо і рубаємо. Авокадо промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку, кришимо тонкими скибочками. Огірок ріжемо напівкружечками. Після цього змішуємо макарони з пекінською капустою, селерою, помідорами, консервованою кукурудзою, свіжим огірком, посипаємо приправою і підсолюємо за смаком. Збризкуємо салат оливковою олією, перекладаємо в салатницю, а зверху прикрашаємо шматочками авокадо та курочкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з куркою і капустою
    Салат з куркою і капустою
    Салати з куркою - це завжди смачно, вишукано і святково. Їх готують з найрізноманітнішими інгредієнтами. Сьогодні ми хочемо порекомендувати вам
    Салат з чорносливом і грибами
    Салат з чорносливом і грибами
    Чорнослив - досить популярний сухофрукт, який широко використовують для приготування створення різних страв. І сьогодні ми поговоримо про салати з
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
    Морський салат з крабовими паличками
    Морський салат з крабовими паличками
    Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
    Салат "Мімоза" з крабовими паличками
    Салат "Мімоза" з крабовими паличками
    «Мімоза» - популярний салат, який знайомий багатьом. Свою назву він отримав від відомого весняного квітки. Варіантів його створення досить багато. І
    Салат з куркою та горіхами
    Салат з куркою та горіхами
    Варіантів створення салатів з куркою дуже багато. І сьогодні ми поговоримо докладно з вами про закуски з горішками і курятиною. Таке просте і ситне