Салат з куркою та горіхами
Салат з куркою і волоськими горішками - дуже поживне і смачне блюдо, яке чудово прикрасить навіть святковий стіл.
Інгредієнти:
куряча грудка - 200 г;
виноград зелений без кісточок - 200 г;
яйце - 3 шт.;
сир - 100 г;
листя салату - 05 пучка;
спеції;
олія рослинна;
майонез для заправки.
Приготування
Курячу грудку промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки, подсаливая за смаком. Курячі яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і натираємо сир на дрібній терочке. Волоські горіхи подрібнюємо за допомогою блендера і злегка обсмажуємо на сухій сковороді. Виноград промиваємо, відокремлюємо від гілочок і розрізаємо навпіл. Листовий салат обполіскуємо й обсушуємо.
Тепер приступаємо до складання салату. На дно плоскої тарілки викладаємо листя салату, потім рівномірно розподіляємо куряче м'ясо і змащуємо його майонезом. Далі посипаємо волоськими горішками, тертими яйцями і знову змащуємо майонезом. Наступним шаром кладемо тертий сир і майонез. У завершенні присипаємо салат залишилися горішками і викладаємо половинки винограду. Прибираємо готовий листковий салат з куркою і волоськими горіхами на кілька годин у холодильник для просочення.
Інгредієнти:
консервовані в сиропі ананаси - 1 банка;
сир твердий - 250 г;
волоські горіхи - 100 г;
куряче філе - 300 г;
свіжа зелень;
майонез.
Приготування
Ананаси ріжемо дрібними кубиками і трохи залишаємо для прикраси готового салату. Волоські горіхи рубаємо шматочками. Куряче філе відварюємо, остуджуємо, шаткуємо кубиками і перемішуємо з майонезом. Сир натираємо на дрібній терочке і теж з'єднуємо з майонезом. Тепер викладаємо салат на блюдо в наступній послідовності: курка, ананас, сир, горіхи, курка, ананаси і знову сир. Зверху прикрашаємо страву зеленню і шматочками ананаса.
Інгредієнти:
куряча грудка - 400 г;
волоські горіхи - 150 г;
чорнослив - 200 г;
свіжі огірки - 3 шт.;
майонез;
часник - 3 зубчики;
кукурудза - для прикраси;
зелень петрушки.
Приготування
Чорнослив заливаємо теплою водою і залишаємо на годину. Цим часом відварюємо до готовності курячу грудку. Киплячий бульйон обов'язково підсолюємо і кидаємо одну очищену цибулину. Потім курочку остуджуємо і шаткуємо на дрібні шматочки. Огірки ріжемо соломкою, а волоські горіхи подрібнюємо блендером. М'який чорнослив рубаємо на дрібні шматочки і змішуємо всі інгредієнти на тарілці. Додаємо майонез, видавлюємо часник, перемішуємо і прикрашаємо салат кукурудзою і зеленню.
Інгредієнти:
курячі грудки - 3 шт.;
цибулина червона - 1 шт.;
авокадо - 1 шт.;
гриби свіжі - 375 г;
волоські горіхи - 05 склянки;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
спеції;
хліб цільнозерновий - 4 скибочки.
Для заправки:
свіжі листя базиліка - 2 гілочки;
зелена цибуля;
лимон - 05 шт.;
майонез.
Приготування
Гриби промиваємо, ріжемо і обсмажуємо на маслечко приблизно 5-7 хвилин, подсаливая за смаком. Куряче філе шаткуємо невеликими шматочками і пасеруємо на окремій сковороді. Листя базиліка і зелений цибулька промиваємо і подрібнюємо. Цибулю чистимо, розрізаємо невеликими кубиками. Авокадо очищаємо, видаляємо кісточку і дрібно нарізаємо. Волоські горіхи обсмажуємо на сухій сковорідці.
Тепер готуємо заправку: змішуємо майонез, сік лимона, зелену цибулю і базилік. В окремій мисці з'єднуємо всі інгредієнти для салату: курку, гриби, цибуля, авокадо і горіхи. Поливаємо заправкою, перемішуємо і викладаємо салат з курки з горіхами на скибочки цільнозернового хліба, попередньо обсмажені з двох сторін.
Салат з виноградом, куркою та горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки, подсаливая за смаком. Курячі яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і натираємо сир на дрібній терочке. Волоські горіхи подрібнюємо за допомогою блендера і злегка обсмажуємо на сухій сковороді. Виноград промиваємо, відокремлюємо від гілочок і розрізаємо навпіл. Листовий салат обполіскуємо й обсушуємо.
Тепер приступаємо до складання салату. На дно плоскої тарілки викладаємо листя салату, потім рівномірно розподіляємо куряче м'ясо і змащуємо його майонезом. Далі посипаємо волоськими горішками, тертими яйцями і знову змащуємо майонезом. Наступним шаром кладемо тертий сир і майонез. У завершенні присипаємо салат залишилися горішками і викладаємо половинки винограду. Прибираємо готовий листковий салат з куркою і волоськими горіхами на кілька годин у холодильник для просочення.
Салат з куркою, ананасами і волоськими горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Ананаси ріжемо дрібними кубиками і трохи залишаємо для прикраси готового салату. Волоські горіхи рубаємо шматочками. Куряче філе відварюємо, остуджуємо, шаткуємо кубиками і перемішуємо з майонезом. Сир натираємо на дрібній терочке і теж з'єднуємо з майонезом. Тепер викладаємо салат на блюдо в наступній послідовності: курка, ананас, сир, горіхи, курка, ананаси і знову сир. Зверху прикрашаємо страву зеленню і шматочками ананаса.
Салат з чорносливом, куркою та горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Чорнослив заливаємо теплою водою і залишаємо на годину. Цим часом відварюємо до готовності курячу грудку. Киплячий бульйон обов'язково підсолюємо і кидаємо одну очищену цибулину. Потім курочку остуджуємо і шаткуємо на дрібні шматочки. Огірки ріжемо соломкою, а волоські горіхи подрібнюємо блендером. М'який чорнослив рубаємо на дрібні шматочки і змішуємо всі інгредієнти на тарілці. Додаємо майонез, видавлюємо часник, перемішуємо і прикрашаємо салат кукурудзою і зеленню.
Салат з куркою, грибами і горіхами
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Гриби промиваємо, ріжемо і обсмажуємо на маслечко приблизно 5-7 хвилин, подсаливая за смаком. Куряче філе шаткуємо невеликими шматочками і пасеруємо на окремій сковороді. Листя базиліка і зелений цибулька промиваємо і подрібнюємо. Цибулю чистимо, розрізаємо невеликими кубиками. Авокадо очищаємо, видаляємо кісточку і дрібно нарізаємо. Волоські горіхи обсмажуємо на сухій сковорідці.
Тепер готуємо заправку: змішуємо майонез, сік лимона, зелену цибулю і базилік. В окремій мисці з'єднуємо всі інгредієнти для салату: курку, гриби, цибуля, авокадо і горіхи. Поливаємо заправкою, перемішуємо і викладаємо салат з курки з горіхами на скибочки цільнозернового хліба, попередньо обсмажені з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Ананас з куркою» - рецепт
Салат - це таке просте блюдо, в якому часом поєднуються найрізноманітніші продукти. Ось і сьогодні ми вирішили запропонувати вам кілька цікавих, але
Салат з ананаса і сиру
Салати - це такі закуски, в яких деколи поєднуються самі непорівнянні продукти. І сьогодні ми поговоримо про салати з ананаса і сиру. Варіацій таких
Салат з куркою, грибами і горіхами
Салати з м'ясом курки є прикрасою будь-якого святкового або буденного столу. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити незвичайний варіант цієї страви з
Салати з копченою куркою
Копчена курка - це смачний продукт, який має чудовий аромат і насичений колір. Її використовують у приготуванні багатьох страв. І сьогодні мова піде