Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з куркою, грибами і горіхами

Салат з куркою, грибами і горіхами

22-03-2015, 20:30
779
Салат з куркою, грибами і горіхами
Пропонуємо вам приготувати чудово смачний і досить оригінальний і незвичайний салат з куркою, волоськими горіхами і грибами.

Салат з куркою, грибами і горіхами


Інгредієнти:

  • філе куряче - 700 г;

  • зелена цибуля, базилік - за бажанням;

  • червона цибулина - 1 шт.;

  • авокадо - 1 шт.;

  • свіжі гриби - 400 р;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • волоські горіхи - 05 склянки;

  • майонез - за смаком;

  • лимон - 05 шт.;

  • хліб - 4 скибочки;

  • спеції.


  • Приготування
    Беремо гриби, промиваємо їх, обробляємо і якщо вони великі - розрізаємо. Далі у сотейнику розтоплюємо вершкове масло, викладаємо гриби і готуємо, помішуючи, приблизно 5-7 хвилин, подсаливая їх по смаку. Куряче філе шаткуємо невеликими шматочками, окремо обсмажуємо і підсолюємо. Листочки базиліка і зелений цибулька промиваємо і подрібнюємо. Чистимо цибулину, виймаємо кісточки і нарізаємо довільними шматочками. Ядра волоських горіхів злегка обсмажуємо на сухій сковороді і подрібнюємо.
    З половинки свіжого лимона видавлюємо сік. Після цього готуємо заправку для майбутнього салату. Для цього змішуємо в мисці майонез, базилік, сік лимона і зелений лук. Тепер викладаємо в салатник все інгредієнти: гриби, курку, авокадо, червоний лук і волоські горіхи. Заправляємо салат соусом і ретельно перемішуємо. Далі викладаємо салат з куркою , грибами і горіхами на скибочки свіжого хліба, попередньо обсмажені з двох сторін.

    Салат з куркою, грибами, горіхами і сиром


    Інгредієнти:

  • курячі грудки - 300 г;

  • печериці - 300 г;

  • сир - 200 г;

  • волоські горіхи - 200 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • Салат з куркою, грибами і горіхами

  • майонез.


  • Приготування
    Курячі грудки відварюємо заздалегідь в підсоленій воді, охолоджуємо, а потім дрібненько ріжемо і змішуємо з видавленим через прес часником. Викладаємо м'ясо в салатник і промазуємо гарненько майонезом. Далі викладаємо ядра мелених волоських горіхів.
    Цибулька чистимо, дрібно шаткуємо й обсмажуємо на сковороді до прозорості. Потім додаємо оброблені і порізані пластинками гриби і солимо за смаком. Пасеруємо овочі на невеликому вогні приблизно 15 хвилин. Потім викладаємо обжарку на горіхи і промазуємо майонезом. Яйця відварюємо круто, чистимо, натираємо на крупній тертці і розподіляємо рівномірно наступним шаром. Сир натираємо на тертці і викладаємо на салат зверху і з боків. Готову страву прикрашаємо на свій смак і ставимо в холодильник для просочення.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з волоськими горіхами
    Салат з волоськими горіхами
    Салати з волоськими горіхами не тільки надзвичайно поживно, але, до того ж, сытны і дуже калорійні. Стежить за фігурою просимо не турбуватися, а всім
    Салат з чорносливом і грибами
    Салат з чорносливом і грибами
    Чорнослив - досить популярний сухофрукт, який широко використовують для приготування створення різних страв. І сьогодні ми поговоримо про салати з
    Салат з куркою та горіхами
    Салат з куркою та горіхами
    Варіантів створення салатів з куркою дуже багато. І сьогодні ми поговоримо докладно з вами про закуски з горішками і курятиною. Таке просте і ситне