Пропонуємо вам приготувати чудово смачний і досить оригінальний і незвичайний салат з куркою, волоськими горіхами і грибами.
Салат з куркою, грибами і горіхами
Інгредієнти: філе куряче - 700 г; зелена цибуля, базилік - за бажанням; червона цибулина - 1 шт.; авокадо - 1 шт.; свіжі гриби - 400 р; вершкове масло - 2 ст. ложки; волоські горіхи - 05 склянки; майонез - за смаком; лимон - 05 шт.; хліб - 4 скибочки; спеції. Приготування Беремо гриби, промиваємо їх, обробляємо і якщо вони великі - розрізаємо. Далі у сотейнику розтоплюємо вершкове масло, викладаємо гриби і готуємо, помішуючи, приблизно 5-7 хвилин, подсаливая їх по смаку. Куряче філе шаткуємо невеликими шматочками, окремо обсмажуємо і підсолюємо. Листочки базиліка і зелений цибулька промиваємо і подрібнюємо. Чистимо цибулину, виймаємо кісточки і нарізаємо довільними шматочками. Ядра волоських горіхів злегка обсмажуємо на сухій сковороді і подрібнюємо.
З половинки свіжого лимона видавлюємо сік. Після цього готуємо заправку для майбутнього салату. Для цього змішуємо в мисці майонез, базилік, сік лимона і зелений лук. Тепер викладаємо в салатник все інгредієнти: гриби, курку, авокадо, червоний лук і волоські горіхи. Заправляємо салат соусом і ретельно перемішуємо. Далі викладаємо салат з куркою , грибами і горіхами на скибочки свіжого хліба, попередньо обсмажені з двох сторін.
Салат з куркою, грибами, горіхами і сиром
Інгредієнти: курячі грудки - 300 г; печериці - 300 г; сир - 200 г; волоські горіхи - 200 г; яйце - 3 шт.; цибулина - 1 шт.; часник - 2 зубчики; майонез. Приготування Курячі грудки відварюємо заздалегідь в підсоленій воді, охолоджуємо, а потім дрібненько ріжемо і змішуємо з видавленим через прес часником. Викладаємо м'ясо в салатник і промазуємо гарненько майонезом. Далі викладаємо ядра мелених волоських горіхів.
Цибулька чистимо, дрібно шаткуємо й обсмажуємо на сковороді до прозорості. Потім додаємо оброблені і порізані пластинками гриби і солимо за смаком. Пасеруємо овочі на невеликому вогні приблизно 15 хвилин. Потім викладаємо обжарку на горіхи і промазуємо майонезом. Яйця відварюємо круто, чистимо, натираємо на крупній тертці і розподіляємо рівномірно наступним шаром. Сир натираємо на тертці і викладаємо на салат зверху і з боків. Готову страву прикрашаємо на свій смак і ставимо в холодильник для просочення.