Кіш з грибами

Розповімо, як приготувати кіш з грибами. Зрозуміло, гриби краще всього використовувати вирощені штучно (печериці, білі, гливи) або зібрані в екологічно чистих місцях.
Рецепт пирога кіш з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо духовку до температури близько 180 градусів С.
Злегка присипаємо борошном робочу поверхню і розкачуємо тісто в коло діаметром близько 30-35 див. Викладаємо в роз'ємну форму для торта діаметром близько 30 см. Краї тіста зрізаємо, залишивши за бортиками форми близько 1 см (загинаємо це всередину). Поверхню тіста необхідно вистелити фольгою або пекарської папером, а зверху насипати суху квасолю ( нут або сочевицю) для вантажу. Випікайте цю підкладку протягом близько 15 хвилин, потім вантаж і фольгу або папір знімаємо. Повертаємо форму в духовку ще хвилин на 10 після чого виймаємо - вона готова.
Дрібно нарізані цибулю і гриби пасеруємо на олії в сковороді і протушиваем протягом 15 хвилин, помішуючи лопаткою. Начинка не повинна бути водянистою.
Віночком або вилкою злегка збиваємо яйця з молоком, приправляємо меленим чорним перцем. Можна також додати мускатний горіх та інші спеції, типові для середземноморських кулінарних традицій. Також додаємо в яєчно-молочну суміш половину тертого сиру.

Готовий трохи охолоджений кіш розрізаємо на сегменти-порції і подаємо з легким світлим столовим вином.
Приблизно слідуючи цій же рецептурі можна готувати кіш з грибами і картоплею та/або шинкою. Просто додаємо у фарш дрібно нарізаний доваренний майже до готовності картоплю і мелконарезанного шинку.
Можна також приготувати і кіш з грибами, шинкою і помідорами (вибирайте не водянисті щільні і стиглі плоди).
Рекомендуємо добрі рецепти

Макарони з шинкою
Макарони з шинкою - це відмінний варіант ланчу або вечері. І головне приготувати таку страву досить легко і просто. Пропонуємо вам оригінальний

Листковий пиріг з грибами
Листковий пиріг з грибами - це відмінний варіант швидкого вечері, або якщо гості вже на підході. До того ж готове тісто можна купити в магазині.

Заливний пиріг з грибами
Якщо ви хочете у вихідні дні побалувати себе і рідних чим-небудь смачним і оригінальним, тоді пропонуємо вам зробити заливний пиріг з грибами.

Кіш - рецепт
Кіш - це страва для тих, хто без розуму від грибів, оскільки, як правило, цей пиріг готують саме з ними. Ми розповімо вам про найцікавіші рецепти

Лоранський пиріг з грибами
Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з

Кіш з сиром
Кіш - відкритий французький пиріг, який готується на основі пісочного тіста. Варіантів його випічки безліч. В нашій сьогоднішній статті ми зібрали