Заливний пиріг з грибами

Як приготувати заливний пиріг з грибами?
Борошно краще всього використовувати пшеничне цільнозернове.
Інгредієнти:
Приготування
Гриби замочимо хвилин на 20 в холодній підсоленій воді, потім почистимо, якщо це необхідно. Наріжемо невеликими шматочками, але і не занадто дрібно. Гриби злегка обсмажуємо на сковороді і протушиваем, прикривши кришкою, протягом 15 хвилин на слабкому вогні, іноді помішуючи лопаткою. Відкинемо гриби на друшляк. Можна додати грибну начинку цибуля, в цьому випадку чистимо цибулину, дрібно наріжемо і трохи обсмажимо на окремій сковороді, після чого змішаємо з грибами. Чи можна згасити цибулю разом з грибами.
Тепер тісто. Змішуємо в мисці яйце, сіль, склянка домашнього кефіру і злегка взобьем виделкою. Підсипаємо просіяне борошно потроху.
Форму змащуємо маслом або простеливаем промасленим пекарської папером (силіконову можна не змащувати). Виливаємо трохи менше половини тіста у форму. Рівномірно розподіляючи, викладаємо грибну масу. Заливаємо рештою тестом. Випікаємо протягом 40-60 хвилин у попередньо розігрітій духовій шафі, температура приблизно близько 190 градусів за С. Готовий пиріг витягаємо з форми і,

Діючи згідно цієї ж рецептурою, можна приготувати заливний пиріг з грибами і картоплею та/або капустою. У цьому варіанті картоплю слід попередньо відварити майже до повної готовності і нарізати дрібними кубиками або брусочками. Капусту можна використовувати промиту квашену або свіжу, тонко нашатковану. Чи можна її злегка протушкувати з цибулею і грибами або окремо.
Такі пироги особливо доречно подати з юшкою або м'ясним бульйоном, можна, з чаєм чи компотом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з грибами - рецепт
Листковий пиріг з грибами - ще один швидкий і смачний спосіб нагодувати всю сім'ю. Якщо для рецепта купити готове листкове тісто і мариновані гриби,

Пиріг з капустою і рибою
Пиріг з капустою і рибою - це традиційна випічка багатьох народів світу. І в нашій статті ми зібрали прості, але в теж час оригінальні рецепти цього

Пиріг-перевертиш з грибами
Пироги-перевертні можуть бути як приємними, так і не солодкими. Вони виходять досить смачними, соковитими і готувати досить просто. І зараз ми вам

Лоранський пиріг з грибами
Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з

Кіш з грибами
Кіш - це смачна французька випічка. Він являє собою відкритий пиріг з листкового тіста з начинкою-заливкою. Варіанти начинки можуть бути