Курячий пудинг

Рецепт курячого пудингу з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування з підготовки курятини, а точніше її збиванні в ту саму гомогенну масу, про яку йшлося спочатку. Досягти абсолютної гладкості курячого фаршу можна з допомогою потужного блендера і сита, через яке в подальшому необхідно буде перетерти курятину.
Наливаємо молоко в сотейник і закладаємо в нього лист лавра, шматочок масла і трохи борошна. Варимо молочний соус, помішуючи, до закипання, після чого виймаємо лавр і закладаємо обидва види сиру: козій і пармезан. У сирний соус додаємо яєчні жовтки і нарізану цибулю. Приправляємо соус на свій розсуд, а потім змішуємо його з курячим фаршем.
Так як пудинг повинен бути легким і повітряним, необхідно додати до нього збиті яєчні білки. Збивати білки слід на високій швидкості міксера протягом 2-3 хвилин. Повітряну білкову масу необхідно акуратно вмішати в соус за допомогою лопатки, а отриману основу розподілити по змазаним керамічним форм для суфле.
Готувати курячий пудинг слід в духовій шафі при 180 градусах протягом 35 хвилин.
Якщо ви хочете приготувати курячий пудинг в мультиварці, то виберіть режим "Випічка" на 40 хвилин.
Пудинг з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Білий цибулю нарізаємо кільцями і заливаємо молоком. Ставимо суміш на вогонь і доводимо до кипіння, після чого молоко зливаємо, а кільця кладемо в блендер. Заливаємо молоком хлібну крихту, а потім віджимаємо її від надлишків рідини і відправляємо до цибулі. Туди ж кладемо печінку, нарізану зелень і яєчні жовтки. Збиваємо основу для пудингу разом, а потім приправляємо цукром, сіллю і меленим перцем.
Окремо збиваємо в піну яєчні білки і дуже обережно змішуємо повітряну масу з однорідною масою з хлібної крихти і печінки. Викладаємо пудинг в змащену маслом керамічну форму і випікаємо в духовці 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Як приготувати курячий пудинг?
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розтоплюємо кубик вершкового масла і пасеруємо на ньому борошно. Вливаємо молоко і швидко все перемішуємо. Варимо бешамель до загустіння, приправляємо на свій розсуд.

Білки збиваємо в піну і поступово вводимо в основу з курки і соусу. Розподіляємо масу для пудингу по змазаним керамічних форм, а потім випікаємо при 200 градусах 40 хвилин.
Курячий пудинг, приготований за цим рецептом, також підходить для дітей, оскільки це блюдо не просто ситне, але і дуже смачне.
Рекомендуємо добрі рецепти

Морквяний пудинг
Пудинг - це англійський десерт, який можна готувати з різними інгредієнтами. Він може бути сирний, шоколадний, ванільний і т. д. Але сьогодні ми

Сирний пудинг в духовці
Пудинг - це чудовий і швидкий сніданок, як для дітей, так і дорослих. Його можна приготувати з різними інгредієнтами. І сьогодні ми з вами поділимося

Лимонний торт
Любите лимони? Тоді у нас є для вас оригінальне рішення - лимонний торт для святкового торжества. Таке ласощі, без сумніву нікого не залишить

Банановий пудинг
Любите пудинги? Тоді ця стаття написана саме для вас. У ній ми розповімо про приготування ніжного бананового десерту, яке припаде до смаку усій

М'ясний пудинг
Пудинг - це улюблене багатьма англійське ласощі. А ви знаєте, що він може бути не тільки молочним і шоколадним, але і м'ясних? Ось про останньому

Хлібний пудинг
Пудинги - це улюблене багатьма ласощі на сніданок. Готуються вони досить просто, а задоволення від частування отримаєте в повній мірі. І сьогодні ми