Огретен

Огретен з баклажанів
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо кабачки і баклажани тонкими кільцями поперек або довгими смужками уздовж з допомогою овочерізки. Змащуємо овочеві скибочки маслом і швидко смажимо на грилі з обох сторін.
Готові овочі викладаємо шарами у форму придатну для запікання, кожен шар змащуючи томатним соусом і присипаючи невеликою кількістю сиру. Верхівку огретена теж буде становити терта моцарелла.
Після того, як страва зібрано, його відправляють під гриль духовки, щоб сирна скоринка розплавилася і придбала легкий золотистий відтінок.
Огретен з вишнею
Приготування огретена з вишнею нагадує приготування чізкейку, тільки без сирної бази і в перевернутому вигляді. До речі, огретен можна робити як з вишнею, так і з черешнею.
Інгредієнти:
Приготування
Вишні викладаємо у форму придатну для приготування в духовці і щедро посипаємо цукровим піском. Печиво подрібнюємо в крихту, змішати з розтопленим маслом і розподіляємо суміш поверх ягід.
Огретен готується близько 20 хвилин при 180 °С, а подавати його можна як самостійно, так і з вершками або морозивом.
Огретен з яйцями і помідорами
Інгредієнти:

Приготування
Розігріваємо духовку до температури 160°С.
На сковороді пасеруємо цибулю до прозорості, додаємо часник. гарбузову м'якоть і пару столових ложок води. Чекаємо, поки шматки гарбуза стануть м'якими, після чого приправляємо блюдо, кладемо нарізані томати і доповнюємо огретен листочками чебрецю. Змішуємо овочі з вареним рисом і збитими яйцями, розподіляємо масу за формою і посипаємо грюйером. Розкладаємо томати і готуємо страву 45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Террін з печінки
Ще одне незвичайне французьке блюдо, яке припаде до вподоби багатьом з вас - террін з печінки. Традиційно террін своєю формою нагадує булку хліба,

Смажені баклажани з помідорами
Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або

Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.

Баклажани, фаршировані м'ясним фаршем
Баклажани широко використовуються в кулінарії багатьох країн світу. Вони за формою і змістом чудово підходять для фарширування. Начинка для них може

Запечені баклажани з помідорами
Баклажани чудово поєднуються з різними овочами. Традиційно в різних закусках їх готують з томатами. І зараз ми розповімо, як зробити запечені

Баклажани з грибами
Баклажани з грибами - це прекрасне блюдо, в якості холодної закуски, доповнення до пасти або будь-якому іншому гарніру. Давайте розберемо кілька