Террін з овочів

Террін з сиру і овочів
Інгредієнти:
Приготування
Кольорову капусту розбираємо на суцвіття і відварюємо на пару до напівготовності. Цим часом чистимо цибулину, часник, помідори і цукіні. Потім подрібнюємо овочі і пасеруємо в невеликій кількості олії спочатку цибулю з часником, потім додаємо томати і цукіні. Солимо все за смаком, накриваємо кришкою і тушкуємо до м'якості і випаровування зайвої рідини. Відварні суцвіття капусти солимо за смаком і змішуємо з сиром. Форму для терріна покриваємо папером, викладаємо спочатку шар запеченого перцю, утрамбовуємо, потім кладемо капусту і зверху покриваємо всі тушкованими овочами. Заливаємо збитими яйцями і відправляємо форму на 15 хвилин у духовку і подаємо готове блюдо в теплому або холодному вигляді.
Курячий террін з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо й нарізаємо тонкими смужками. Квасоля не розморожуємо. Далі наливаємо в каструлю воду, кип'ятимо і

Рекомендуємо добрі рецепти

Террін з печінки
Ще одне незвичайне французьке блюдо, яке припаде до вподоби багатьом з вас - террін з печінки. Традиційно террін своєю формою нагадує булку хліба,

Запіканка з брокколі та цвітної капусти
Корисна запіканка з кольорової капусти та брокколі - легке в приготуванні і універсальне в подачі блюдо! Його можна подавати як гарнір до м'ясних або

Террін з лосося
Террін - це смачна холодна закуска. Вона буває овочевий, м'ясної та рибної. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептів, як зробити террін з лосося.

Террін з баклажанів
Террін - це страва французького походження, яке готують з м'яса, овочів, риби і грибів. І сьогодні ми детально розберемося, як зробити чудовий террін

Террін з курки
Террін з курки - чудова закуска до святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих рецептів створення цього популярного французького

Террін з кролика
Террін - французьке блюдо, нагадує пудинг або паштет. Він може бути овочевий, м'ясної, рибної і навіть солодкий. Давайте розберемося, як смачно