Террін з кролика

Для приготування маси, з якої випечено террін, продукти подрібнюють у фарш або нарізають шматочками, невеликими тонкими скибочками. Найбільш цікава текстура виходить при поєднанні фаршу з шматочками. У фарш крім основного продукту можуть бути додані і інші подрібнені продукти, а також спеції. Після того як форму вщерть заповнили вихідною масою, вміст щільно притискають кришкою і поміщають для запікання на решітку в розігрітий духову шафу, на нижньому рівні (під решіткою) поміщають деко з водою. Готовий террін спочатку охолоджують, потім нарізають скибочками і подають з хлібом.
Як готувати террін з кролика з фісташками і білими грибами?
Інгредієнти:
Приготування
Гриби наріжемо не занадто дрібно, цибулю - дрібно, а бекон - короткими тонкими смужками поперек шарів. Злегка обсмажимо або спассеруем цибулю на сковороді, додати бекон і гриби і протушкуйте всі разом на малому вогні з додаванням вина, періодично помішуючи, прикривши кришкою, протягом 20 хвилин.
М'ясо кролика пропустимо через м'ясорубку з середньою насадкою. Фісташки порубаємо ножем не дуже дрібно. Мариновані огірочки і оливки наріжемо кружальцями.
Змішаємо цибульно-грибну суміш з фаршем з кролячого м'яса. Додамо нарізані огірочки і оливки, а

Поміщаємо форму на грати у розігрітий духову шафу. На нижньому рівні ставимо деко з водою. Запікаємо протягом 15-2-х годин при температурі близько 160-180 градусів С. Готовий террін остуджуємо і ріжемо скибочками. Подаємо зі свіжою зеленню, можна з гарніром (картопля, бобові), овочевими салатами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рагу з кролика
М'ясо кролика вважається дієтичним і в ньому практично відсутній жир, не дарма кролятину рекомендують готувати маленьким дітям для перших прикормів.

Террін з лосося
Террін - це смачна холодна закуска. Вона буває овочевий, м'ясної та рибної. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептів, як зробити террін з лосося.

Суфле з курки в духовці
Суфле - це страва французької кухні, яке схоже на запіканки, террини, пудинги. І сьогодні ми детально розберемося, як зробити легке і ніжне суфле з

Террін з баклажанів
Террін - це страва французького походження, яке готують з м'яса, овочів, риби і грибів. І сьогодні ми детально розберемося, як зробити чудовий террін

Террін з курки
Террін з курки - чудова закуска до святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих рецептів створення цього популярного французького

Цибулевий суп з сиром - рецепт
Цибулевий суп - це традиційне блюдо французької кухні. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати його з сиром. Таке блюдо зазвичай готується