Бананове парфе

Рецепт бананового парфе
Інгредієнти:
Приготування
У мисці збиваємо куряче яйце з желточками до утворення піни. Окремо кип'ятимо трохи води, всипаємо в неї цукор і проварюємо 1 хвилинку. Тепер акуратно виливаємо гарячий сироп в яєчну масу, добре розмішуючи, кидаємо терту апельсинову цедру і ванільну м'якоть. Після цього ставимо миску на холодну водяну баню і заважаємо ручним міксером до повного охолодження. Потім підмішуємо до маси амаретто і ром. Банани очистити, перетираємо їх через дрібне ситечко і скроплюємо лимонним соком. Готове бананове пюре викладаємо до маси, додаємо добре збиті вершки і розмішуємо. Форму застеляємо харчовою плівкою, наповнюємо її отриманою сумішшю і ставимо на ніч в морозилку. Перед подачею на стіл опрокидываем парфе з форми на блюдо, видаляємо плівку і нарізаємо скибочками.
Шоколадно-бананове парфе
Інгредієнти:
Приготування
У блендер складаємо очищений банан, додаємо сир, сметану, половину поламаного шоколаду і додаємо цукрову пудру. Ретельно все збиваємо в однорідну пишну масу, розкладаємо її по формочках і заморожуємо. Перед подачею на стіл опускаємо їх на кілька секунд у гарячу воду і звільняємо десерт. Залишився шоколад розтоплюємо на водяній бані, викладаємо парфе на тарілочки,

Фруктове парфе з бананів
Інгредієнти:
Приготування
У високі склянки викладаємо шарами йогурт, геркулес і різаний кружечками банан. Повторюємо порядок ще один раз, а потім охолоджуємо і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Фруктовое парфе
Фруктовое парфе - это легкий, воздушный десерт, обычно из сливок и мороженого, с добавлением фруктов. Мы расскажем вам как приготовить парфе в

Лимонне парфе
Популярний десерт парфе встиг полюбитися багатьом ласунам за свою легкість і незвичайний смак. Парфе - десерт, який складається з різних шарів -

Парфе з печінки
Парфе - це страва французької кухні, холодний десерт. А ми пропонуємо вам рецепти парфе з печінки. Ніжна закуска, з тонким смаком стане неповторним

Малинове парфе
Парфе - французький вишуканий десерт, який стане прекрасним завершенням святкової трапези. Давайте сьогодні приготуємо малинове парфе з додаванням

Шоколадне парфе
Парфе - це популярна страва французької кухні, головним компонентом якого є збиті вершки. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне шоколадне

Парфе з гранатом
Парфе - популярний французький десерт, який являє собою повітряну вершкову суміш, змішану з ягодами. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептиков,