Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Малинове парфе

5-01-2015, 10:07
972
Малинове парфе
Малинове парфе - ніжний літній десерт, який стане легким завершенням елегантною трапези. Приготуйте оригінальне малинове парфе з медом, шоколадом і персиками або вином, за нашим простим рецептами.

Рецепт малинового парфе з червоним вином


Інгредієнти:

  • свіжа малина - 500 г;

  • заморожена малина - 250 г;

  • цукор - 3/4 ст.;

  • крохмаль - 1 ст. ложка;

  • червоне вино - 1 1/2 ст.;

  • ванільний йогурт - 350 мл


  • Приготування
    Змішуємо цукор з крохмалем і додаємо до суміші червоне вино. Ставимо винний сироп на вогонь і варимо 2-3 хвилини після закипання, постійно помішуючи. Далі змішуємо сироп з половиною свіжої та всієї замороженої малиною, і знову доводимо суміш до кипіння. Через 2 хвилини малиновий джем почне загусати, після чого його можна буде знімати з вогню. Остуджуємо малиновий джем протягом години.
    Для приготування парфе в високий келих або склянку наливаємо ванільний йогурт, викладаємо залишилися свіжі ягоди і поливаємо все винним соусом. Вінчаємо десерт свіжою малиною і гілочкою м'яти.

    Малинове парфе з персиками і шоколадом


    Інгредієнти:

  • персики - 3-4 шт.;

  • малина - 600 г;

  • кориця - 1 ст. ложка;

  • мускатний горіх -1/4 ч. ложки;

  • крихта шоколадного печива - 1 ст.;

  • ванільне морозиво.


  • Приготування
    Персики нарізаємо часточками. Ягоди миємо й обсушуємо. Змішуємо ванільне морозиво з корицею і мускатним горіхом, рівномірно розподіляємо його по дну келиха для подачі, потім викладаємо ягоди, посипаємо все крихтою печива, знову покриваємо морозивом, кладемо персики і довершаем десерт парою ягід малини для прикраси.

    Як приготувати малинове парфе з медом?


    Інгредієнти:

  • мед - 1/2 ст.;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • ванільне печиво - 250 г;

  • свіжа малина - 2 ст.;

  • Малинове парфе

  • ванільне морозиво - 2 ст.;

  • збиті вершки.


  • Приготування
    Змішуємо розтоплене вершкове масло з медом і додаємо половину суміші до крихті ванільного печива. Другу половину з'єднуємо з ягодами і перемішуємо. Розподіляємо крихти з печива між усіма креманками, зверху викладаємо ягоди і морозиво. Повторюємо шари.
    В якості прикраси покриваємо кожен десерт збитими вершками. Малинове парфе можна подавати до столу відразу, а можна дати йому постояти в холодильнику близько півгодини, але врахуйте, що тоді крихти з печива просочиться і буде не такий хрусткою, втім, в рецепті її цілком можна замінити гранолой або горішками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Парфе з печінки
    Парфе з печінки
    Парфе - це страва французької кухні, холодний десерт. А ми пропонуємо вам рецепти парфе з печінки. Ніжна закуска, з тонким смаком стане неповторним
    Ягідний мус - рецепт
    Ягідний мус - рецепт
    Ягідний мус - дуже смачне і апетитне ласощі, яке хочеться їсти постійно. Не вірите? Тоді приготуйте його за наші рецептами і переконайтеся самі! А
    Малинове желе
    Малинове желе
    Малинове желе - це ласощі доступне до приготування круглий рік, оскільки такий десерт можна легко сфабрикувати як з свіжих, так і з заморожених ягід,
    Тарт з малиною
    Тарт з малиною
    Тарт - це смачний відкритий пиріг, який готують з ягодами і фруктами. Також він може бути овочевим або м'ясним. І сьогодні ми розповімо, як спекти
    Шоколадне парфе
    Шоколадне парфе
    Парфе - це популярна страва французької кухні, головним компонентом якого є збиті вершки. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне шоколадне
    Парфе з гранатом
    Парфе з гранатом
    Парфе - популярний французький десерт, який являє собою повітряну вершкову суміш, змішану з ягодами. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептиков,