Малинове парфе
Малинове парфе - ніжний літній десерт, який стане легким завершенням елегантною трапези. Приготуйте оригінальне малинове парфе з медом, шоколадом і персиками або вином, за нашим простим рецептами.
Інгредієнти:
свіжа малина - 500 г;
заморожена малина - 250 г;
цукор - 3/4 ст.;
крохмаль - 1 ст. ложка;
червоне вино - 1 1/2 ст.;
ванільний йогурт - 350 мл
Приготування
Змішуємо цукор з крохмалем і додаємо до суміші червоне вино. Ставимо винний сироп на вогонь і варимо 2-3 хвилини після закипання, постійно помішуючи. Далі змішуємо сироп з половиною свіжої та всієї замороженої малиною, і знову доводимо суміш до кипіння. Через 2 хвилини малиновий джем почне загусати, після чого його можна буде знімати з вогню. Остуджуємо малиновий джем протягом години.
Для приготування парфе в високий келих або склянку наливаємо ванільний йогурт, викладаємо залишилися свіжі ягоди і поливаємо все винним соусом. Вінчаємо десерт свіжою малиною і гілочкою м'яти.
Інгредієнти:
персики - 3-4 шт.;
малина - 600 г;
кориця - 1 ст. ложка;
мускатний горіх -1/4 ч. ложки;
крихта шоколадного печива - 1 ст.;
ванільне морозиво.
Приготування
Персики нарізаємо часточками. Ягоди миємо й обсушуємо. Змішуємо ванільне морозиво з корицею і мускатним горіхом, рівномірно розподіляємо його по дну келиха для подачі, потім викладаємо ягоди, посипаємо все крихтою печива, знову покриваємо морозивом, кладемо персики і довершаем десерт парою ягід малини для прикраси.
Інгредієнти:
мед - 1/2 ст.;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
ванільне печиво - 250 г;
свіжа малина - 2 ст.;
ванільне морозиво - 2 ст.;
збиті вершки.
Приготування
Змішуємо розтоплене вершкове масло з медом і додаємо половину суміші до крихті ванільного печива. Другу половину з'єднуємо з ягодами і перемішуємо. Розподіляємо крихти з печива між усіма креманками, зверху викладаємо ягоди і морозиво. Повторюємо шари.
В якості прикраси покриваємо кожен десерт збитими вершками. Малинове парфе можна подавати до столу відразу, а можна дати йому постояти в холодильнику близько півгодини, але врахуйте, що тоді крихти з печива просочиться і буде не такий хрусткою, втім, в рецепті її цілком можна замінити гранолой або горішками.
Рецепт малинового парфе з червоним вином
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо цукор з крохмалем і додаємо до суміші червоне вино. Ставимо винний сироп на вогонь і варимо 2-3 хвилини після закипання, постійно помішуючи. Далі змішуємо сироп з половиною свіжої та всієї замороженої малиною, і знову доводимо суміш до кипіння. Через 2 хвилини малиновий джем почне загусати, після чого його можна буде знімати з вогню. Остуджуємо малиновий джем протягом години.
Для приготування парфе в високий келих або склянку наливаємо ванільний йогурт, викладаємо залишилися свіжі ягоди і поливаємо все винним соусом. Вінчаємо десерт свіжою малиною і гілочкою м'яти.
Малинове парфе з персиками і шоколадом
Інгредієнти:
Приготування
Персики нарізаємо часточками. Ягоди миємо й обсушуємо. Змішуємо ванільне морозиво з корицею і мускатним горіхом, рівномірно розподіляємо його по дну келиха для подачі, потім викладаємо ягоди, посипаємо все крихтою печива, знову покриваємо морозивом, кладемо персики і довершаем десерт парою ягід малини для прикраси.
Як приготувати малинове парфе з медом?
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо розтоплене вершкове масло з медом і додаємо половину суміші до крихті ванільного печива. Другу половину з'єднуємо з ягодами і перемішуємо. Розподіляємо крихти з печива між усіма креманками, зверху викладаємо ягоди і морозиво. Повторюємо шари.
В якості прикраси покриваємо кожен десерт збитими вершками. Малинове парфе можна подавати до столу відразу, а можна дати йому постояти в холодильнику близько півгодини, але врахуйте, що тоді крихти з печива просочиться і буде не такий хрусткою, втім, в рецепті її цілком можна замінити гранолой або горішками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Парфе з печінки
Парфе - це страва французької кухні, холодний десерт. А ми пропонуємо вам рецепти парфе з печінки. Ніжна закуска, з тонким смаком стане неповторним
Ягідний мус - рецепт
Ягідний мус - дуже смачне і апетитне ласощі, яке хочеться їсти постійно. Не вірите? Тоді приготуйте його за наші рецептами і переконайтеся самі! А
Малинове желе
Малинове желе - це ласощі доступне до приготування круглий рік, оскільки такий десерт можна легко сфабрикувати як з свіжих, так і з заморожених ягід,
Тарт з малиною
Тарт - це смачний відкритий пиріг, який готують з ягодами і фруктами. Також він може бути овочевим або м'ясним. І сьогодні ми розповімо, як спекти
Шоколадне парфе
Парфе - це популярна страва французької кухні, головним компонентом якого є збиті вершки. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне шоколадне
Парфе з гранатом
Парфе - популярний французький десерт, який являє собою повітряну вершкову суміш, змішану з ягодами. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептиков,