Малинове парфе

Рецепт малинового парфе з червоним вином
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо цукор з крохмалем і додаємо до суміші червоне вино. Ставимо винний сироп на вогонь і варимо 2-3 хвилини після закипання, постійно помішуючи. Далі змішуємо сироп з половиною свіжої та всієї замороженої малиною, і знову доводимо суміш до кипіння. Через 2 хвилини малиновий джем почне загусати, після чого його можна буде знімати з вогню. Остуджуємо малиновий джем протягом години.
Для приготування парфе в високий келих або склянку наливаємо ванільний йогурт, викладаємо залишилися свіжі ягоди і поливаємо все винним соусом. Вінчаємо десерт свіжою малиною і гілочкою м'яти.
Малинове парфе з персиками і шоколадом
Інгредієнти:
Приготування
Персики нарізаємо часточками. Ягоди миємо й обсушуємо. Змішуємо ванільне морозиво з корицею і мускатним горіхом, рівномірно розподіляємо його по дну келиха для подачі, потім викладаємо ягоди, посипаємо все крихтою печива, знову покриваємо морозивом, кладемо персики і довершаем десерт парою ягід малини для прикраси.
Як приготувати малинове парфе з медом?
Інгредієнти:

Приготування
Змішуємо розтоплене вершкове масло з медом і додаємо половину суміші до крихті ванільного печива. Другу половину з'єднуємо з ягодами і перемішуємо. Розподіляємо крихти з печива між усіма креманками, зверху викладаємо ягоди і морозиво. Повторюємо шари.
В якості прикраси покриваємо кожен десерт збитими вершками. Малинове парфе можна подавати до столу відразу, а можна дати йому постояти в холодильнику близько півгодини, але врахуйте, що тоді крихти з печива просочиться і буде не такий хрусткою, втім, в рецепті її цілком можна замінити гранолой або горішками.
Рекомендуємо добрі рецепти

Парфе з печінки
Парфе - це страва французької кухні, холодний десерт. А ми пропонуємо вам рецепти парфе з печінки. Ніжна закуска, з тонким смаком стане неповторним

Ягідний мус - рецепт
Ягідний мус - дуже смачне і апетитне ласощі, яке хочеться їсти постійно. Не вірите? Тоді приготуйте його за наші рецептами і переконайтеся самі! А

Малинове желе
Малинове желе - це ласощі доступне до приготування круглий рік, оскільки такий десерт можна легко сфабрикувати як з свіжих, так і з заморожених ягід,

Тарт з малиною
Тарт - це смачний відкритий пиріг, який готують з ягодами і фруктами. Також він може бути овочевим або м'ясним. І сьогодні ми розповімо, як спекти

Шоколадне парфе
Парфе - це популярна страва французької кухні, головним компонентом якого є збиті вершки. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне шоколадне

Парфе з гранатом
Парфе - популярний французький десерт, який являє собою повітряну вершкову суміш, змішану з ягодами. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептиков,