Ягідний мус - рецепт
Ягідний мус - це легкий десерт, який готується буквально миттєво і практично без зусиль, а виглядає, при відповідній сервіровці, як страва ресторанного класу. Готувати мус можна як із заморожених, так і з свіжих ягід, що робить його універсальним десертом в будь-який час року.
Як приготувати ягідний мус ми розповімо в цьому рецепті.
Інгредієнти:
яєчні білки - 3 шт.;
цукор - 50 г;
полуниця - 300 г;
сметана - 142 мл
Приготування
Ягоди промиваємо і пюрируем за допомогою блендера. Готове ягідне пюре подслащиваем, при потребі.
Яєчні білки збиваємо з цукром до білих піків (у цьому вам допоможе стаття « Як правильно збити білки »), а потім перемішуємо зі сметаною та полуничним пюре. Розкладаємо десерт по креманках або келихах і охолоджуємо перед подачею.
Інгредієнти:
вишня (без кісточки) - 350 г;
желатин - 7 г;
цукор - 3/4 ст. + 2 ст. ложки;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
збиті вершки - 3 ст.
Приготування
Желатин замочуємо в 1/4 склянки води і залишаємо розбухати. Тим часом пюрируем вишні за допомогою блендера. В ягідне пюре підсипаємо додаємо цукор і лимонний сік. Набряклий желатин змішуємо з 3/4 ягідного пюре і додаємо в збиті вершки, ретельно перемішуємо.
Мус розкладаємо по креманкам, поливаємо пюре, залишаємо в холодильнику на 3 години. Якщо ж у вас багато вишні, і ви не знаєте що з нею робити, то приготуйте ще й вишня в шоколаді .
Інгредієнти:
малина - 170 г;
цукор - 3/4 ст;
сіль - щіпка;
сметана - 3 ст. ложки;
малинове желе - 1 1/2 ст. ложки;
вершки для збивання - 1/2 ст.
Приготування
У сотейник закладаємо малину, цукор і сіль, тримаємо суміш на вогні до тих пір, поки вона не стане рідкою і не почне пузиритися. Після цього пюрируем ягоди в блендері, а отримане пюре остуджуємо.
Малинове желе розводимо у рівній кількості води до повного розчинення. Додаємо желе в сметану, змішану з вже збитими вершками, туди ж заливаємо остиглий ягідний джем, ретельно перемішуємо мус. Розливаємо десерт з тарталеткам, охолоджуємо 3 години, а після прикрашаємо цілими ягодами малини і тертим шоколадом.
Як приготувати ягідний мус ми розповімо в цьому рецепті.
Мус з ягід полуниці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди промиваємо і пюрируем за допомогою блендера. Готове ягідне пюре подслащиваем, при потребі.
Яєчні білки збиваємо з цукром до білих піків (у цьому вам допоможе стаття « Як правильно збити білки »), а потім перемішуємо зі сметаною та полуничним пюре. Розкладаємо десерт по креманках або келихах і охолоджуємо перед подачею.
Ягідний мус з вишні - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Желатин замочуємо в 1/4 склянки води і залишаємо розбухати. Тим часом пюрируем вишні за допомогою блендера. В ягідне пюре підсипаємо додаємо цукор і лимонний сік. Набряклий желатин змішуємо з 3/4 ягідного пюре і додаємо в збиті вершки, ретельно перемішуємо.
Мус розкладаємо по креманкам, поливаємо пюре, залишаємо в холодильнику на 3 години. Якщо ж у вас багато вишні, і ви не знаєте що з нею робити, то приготуйте ще й вишня в шоколаді .
Мус з ягід малини - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У сотейник закладаємо малину, цукор і сіль, тримаємо суміш на вогні до тих пір, поки вона не стане рідкою і не почне пузиритися. Після цього пюрируем ягоди в блендері, а отримане пюре остуджуємо.
Малинове желе розводимо у рівній кількості води до повного розчинення. Додаємо желе в сметану, змішану з вже збитими вершками, туди ж заливаємо остиглий ягідний джем, ретельно перемішуємо мус. Розливаємо десерт з тарталеткам, охолоджуємо 3 години, а після прикрашаємо цілими ягодами малини і тертим шоколадом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Джем з желатином
Джем - це смачне густе ласощі, яке готують з різних ягід і фруктів. І сьогодні ми розповімо, як його зварити з желатином. Він вийде чудово красивим і
Яблучний мус
Любите пробувати ніжні і легкі десерти? Тоді яблучний мус точно потрапить в категорію ваших найулюбленіших ласощів. Рецепт приготування цієї приємної
Малинове желе
Малинове желе - це ласощі доступне до приготування круглий рік, оскільки такий десерт можна легко сфабрикувати як з свіжих, так і з заморожених ягід,
Желе з заморожених ягід
Ягідне желе - незвичайний, дуже смачний і корисний десерт, який при правильному приготуванні зберігає смак свіжих ягід. Такий десерт можна
Желе варення
Желе варення - це чудовий десерт, який готується за лічені хвилини, а задоволення від його вживання залишається надовго. У нашій статті ми зібрали
Желе з фруктами
Смачний і практично дієтичний рецепт фруктового желе доведеться по смаку і кишені кожному. Приготоване з натуральних продуктів желе до того ж і