Рецепт меренги в домашніх умовах
Меренга – знамените французьке повітряне ласощі, що нагадує звичайне сухе безе . Воно являє собою збиті з цукром і запечені яєчні білки. Технологія приготування цього десерту дуже копітка і складна, але якщо знати деякі секрети, то у вас вийде найсмачніші ласощі! Сьогодні ми поділимося з вами цікавими і перевіреними рецептами приготування меренги в домашніх умовах.
Інгредієнти:
цукор – 100 г;
яєчні білки – 2 шт.
Приготування
Для приготування меренги акуратно відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо перші міксером, поступово всипаючи цукор, до отримання густоватой піни. Деко застеляємо гарненько пекарської папером, викладаємо безе ложкою і запікаємо приблизно 1 годину при температурі не вище 100 градусів. Потім зменшуємо її до 60 градусів і підсушуємо ласощі ще 1 годину.
Інгредієнти:
мигдаль – 250 г;
гіркий шоколад – 100 г;
білки яєчні – 4 шт.;
цукор – 200 р.
Приготування
Неочищений мигдаль подрібнюємо в блендері до однорідності, а шоколад натираємо на крупній тертці. Білки збиваємо в круту піну, додаючи цукор. Потім обережно підмішати в яєчну масу шоколад і висипаємо мигдальний порошок. Духовку запалюємо і розігріємо до 180 градусів. Деко споліскують холодною водою, витираємо, застеляємо пекарським папером і чайною ложечкою викладаємо меренговую масу. Випікаємо ласощі 15 хвилин на середньому рівні духовки. Потім охолоджуємо безешки на кухонній решітці і подаємо горіхові меренги до гарячого чаю.
Інгредієнти:
білки – 2 шт.;
цукор – 120 г;
кип'ячена вода – 40 мл;
сіль – щіпка.
Приготування
У миску наливаємо воду, всипаємо цукор і перемішуємо до повного розчинення кристалів. Білки відділяємо від жовтків. Ставимо солодку воду на середній вогонь. Одночасно з цим включаємо міксер і збиваємо білки спочатку на повільній швидкості, а потім додаємо і кидаємо дрібку солі. Цукровий сироп проварюємо рівно 5 хвилин. Після цього обережно виймаємо ємність з вогню і повільно, тоненькою цівкою вливаємо у збиті білки. Міксер ми не виключаємо, а постійно збиваємо масу з сиропом до однорідного стану. Тепер перекладаємо крем меренга в кулінарний мішок і малюємо їм різноманітні візерунки на будь-яких кондитерських виробах.
Рецепт меренги в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування меренги акуратно відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо перші міксером, поступово всипаючи цукор, до отримання густоватой піни. Деко застеляємо гарненько пекарської папером, викладаємо безе ложкою і запікаємо приблизно 1 годину при температурі не вище 100 градусів. Потім зменшуємо її до 60 градусів і підсушуємо ласощі ще 1 годину.
Шоколадна меренга
Інгредієнти:
Приготування
Неочищений мигдаль подрібнюємо в блендері до однорідності, а шоколад натираємо на крупній тертці. Білки збиваємо в круту піну, додаючи цукор. Потім обережно підмішати в яєчну масу шоколад і висипаємо мигдальний порошок. Духовку запалюємо і розігріємо до 180 градусів. Деко споліскують холодною водою, витираємо, застеляємо пекарським папером і чайною ложечкою викладаємо меренговую масу. Випікаємо ласощі 15 хвилин на середньому рівні духовки. Потім охолоджуємо безешки на кухонній решітці і подаємо горіхові меренги до гарячого чаю.
Рецепт італійської меренги в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
У миску наливаємо воду, всипаємо цукор і перемішуємо до повного розчинення кристалів. Білки відділяємо від жовтків. Ставимо солодку воду на середній вогонь. Одночасно з цим включаємо міксер і збиваємо білки спочатку на повільній швидкості, а потім додаємо і кидаємо дрібку солі. Цукровий сироп проварюємо рівно 5 хвилин. Після цього обережно виймаємо ємність з вогню і повільно, тоненькою цівкою вливаємо у збиті білки. Міксер ми не виключаємо, а постійно збиваємо масу з сиропом до однорідного стану. Тепер перекладаємо крем меренга в кулінарний мішок і малюємо їм різноманітні візерунки на будь-яких кондитерських виробах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Італійська меренга
Італійська меренга виходить пишна, блискуча і дуже стійка. Її використовують як наповнювач у різних кремах, мусах і просто як начинку для тортів і
Безе в мультиварці
Повітряне безе, або меренги - одне з перевірених часом ласощів, яка не завдасть клопоту в приготуванні. Готувати безе можна в духовці, або
Безе в духовці
Безе - повітряне та солодке ласощі улюблене багатьма. Сьогодні ми розповімо, як правильно його приготувати в духовці за досить простим рецептами. Ну
Меренги - рецепт
Меренги - досить знамените ласощі, яке можна їсти як окремий десерт, можна додавати в інші страви. Сьогодні ми поговоримо про те, як зробити меренги
Лимонна меренга
Лимонна меренга - смачне французькі ласощі, повз якого складно пройти повз. Саме тому багато господинь вчаться готувати цей десерт будинку. Хочете і
Французька меренга
Меренга - це смачний десерт французької кухні, який можна подавати окремо, якщо запекти в духовці до стану безе або використовувати для прикраси