Жульєн - класичний рецепт

Жульєн з печериць з куркою - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку приготуємо вершковий соус для жульєна. Для цього обсмажуємо борошно на абсолютно сухий сковорідці, помішуючи, і домагаючись набуття нею золотистого тону, а потім додаємо вершкове масло, обсмажуємо все разом ще хвилинку і знімаємо з вогню. Прогріваємо в ковшике вершки, трохи не доводячи до кипіння, а потім додаємо пасеровку з борошна і масла, мелений мускатний горіх і сіль, розмішуємо, прогріваємо до перших ознак кипіння і вимикаємо вогонь.
Тепер займемося основою жульєна. Дрібненько шаткуємо промиті свіжі гриби і куряче філе, а цибулю чистимо, нарізаємо кубиками як можна дрібніше і закладаємо в сковороду, попередньо прогрів її і налийте в неї оливкової олії. Через хвилинку додаємо підготовлену курку, грибочки і обсмажуємо до повного випаровування всіх соків і готовності курячих шматочків. В кінці смаження приправляємо вміст сковороди сіллю і свежесмолотым чорним перчиком.
Розкладаємо курку з грибами по кокотницях або невеликим горщикам, заливаємо приготовленим вершковим соусом, присипаємо зверху щедро сиром і розташовуємо в гарячій духовці на десять-п'ятнадцять хвилин. Температуру при цьому підтримуємо на рівні 210 градусів.
Класичний жульєн за цим рецептом можна приготувати і в загальній сковороді або у формі для запікання, а для подачі розділити на порції.
Як приготувати класичний жульєн з грибами - рецепт зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Ідеальним варіантом будуть звичайно ж лісові грибочки, їх попередньо необхідно відварити до напівготовності. Але при відсутності цього цінного продукту можна взяти і доступні круглий рік печериці.
Для приготування страви промиті печериці або додатково відварені лісові грибочки нарізаємо тонкими пластинами і викладаємо на прогріту сковороду, налийте в неї оливкового масла. Через три хвилини

Рекомендуємо добрі рецепти

Жульєн з куркою і грибами - класичний рецепт
Улюблений багатьма жульєн пропонуємо зробити його найбільш традиційному вигляді. Далі розповімо, як приготувати дуже смачну страву з базового складу

Як приготувати жульєн з куркою і грибами?
Досить популярне блюдо «Жульєн» готують у багатьох будинках і тому існує багато варіантів. Рецепти представлені далі трохи відрізняються від

Жульєн з грибами і куркою в тарталетках
Ідеальним доповненням святкового столу оригінальними закусками стануть тарталетки, наповнені жульєном. Класичне поєднання ароматних грибів і ніжного

Жульєн в горщиках
Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і

Жульєн в булочках
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо французької кухні. Найчастіше його готують в невеликих формочках, які ще називають кокотницами. А ми вам

Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене