Жульєн з печериць - класичний рецепт

Як приготувати жульєн з печериць з сиром і в листкових горщиках
Інгредієнти:
Приготування
Наріжемо лук і моркву дрібною соломкою поставимо тушкуватися на вершковому маслі (35 г), це займе близько 15 хвилин. За цей час лук і моркву обміняються смаками і стануть ніжними і вершковими.
Гриби наріжемо навпіл, а потім тонкими пластинками. Їх ми будемо обсмажувати в окремій сковороді, інакше часу на приготування знадобиться набагато більше. На сковороду кладемо вершкове мало і обсмажуємо, але не до хрускоту, а злегка. Потім поливаємо вином і даємо йому 5 хвилин випаруватися. Тепер змішуємо готові овочі з грибами і заливаємо вершками, солимо, додаємо спеції і трохи тушкуємо, щоб вершки загусли.
Сир натираємо і змішуємо з сухарями. Така хитрість забезпечить дуже красиву скоринку, т. к. сухарі вбере жир від розтопленого сиру.
Розкотимо тісто і поріжемо на квадратики. Їх розмір повинен відповідати розміру ваших формочок. Це можуть бути ємності для кексів або щось подібне. Вистилаємо їх тістом, а зверху викладаємо жульєн. Рясно посипаємо сиром і відправляємо запікатися.
Класичний рецепт приготування грибного жульєна з печериць з куркою
Застава смачного жульєна з куркою і печерицями – це велика кількість цибулі і правильна обробка всіх інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування
Перше, що нам потрібно зробити, це зварити куряче філе. Для того щоб воно вийшло соковитим, його краще класти у вже киплячу воду. Додамо туди цілу велику очищену цибулину, зробивши на торці надрізи хрестиком, щоб краще виходив сік. Посолимо, а через 10 хвилин приготування додамо запашний перець і гвоздику по 1 штучці. Все вариться м'ясо має не більше 15 хвилин.
Цибуля ми наріжемо соломкою. На сковороду наливаємо олію, а потім додаємо вершкове (25 г), так і смак буде вершковий і горіти не буде.
Цибулю посолити, тоді виділиться швидше вода і він буде нудитися, що нам і потрібно. Готуємо його на маленькому вогні 15 хвилин під закритою кришкою, потім вливаємо вино, знімаємо кришку і даємо потушиться ще 5 хвилин.
Печериці миємо, нарізаємо соломкою і перекладаємо в холодну суху сковороду. Деякі додають гриби відразу до цибулі, але в цьому випадку вони потемніють. Нам потрібно не засмажити гриби, а випарити з них зайву вологу, тому масло не додаємо.
Тепер готуємо соус, для цього 45 грам масла розтопити в сотейнику, висипаємо туди через сито борошно і перемішуємо, поступово вводимо холодне молоко і кожен раз

Готове філе нарізаємо соломкою вздовж волокон, сир натремо.
Тепер змішуємо цибулю, м'ясо і гриби, заливаємо їх соусом і розкладаємо по формах. Такі спеціальні формочки називаються кокотниці, але підійдуть і керамічні креманки і невеликі горщики. Засипаємо верх жульєна сиром і ставимо в духовку під гриль на 10-15 хвилин на середній температурі. Сир розплавиться і запечатает верх, таким чином він не дасть випаровуватися волозі і закуска вийде соковитою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Жульєн з куркою і грибами - класичний рецепт
Улюблений багатьма жульєн пропонуємо зробити його найбільш традиційному вигляді. Далі розповімо, як приготувати дуже смачну страву з базового складу

Жульєн в горщиках
Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і

Жульєн з куркою
В перекладі з французького julienne" позначає не що інше, як особливий спосіб нарізки продуктів, однак в нашій країні цей термін привласнили страви,

Печериці з вершками
Печериці з вершками - це відмінне поєднання інгредієнтів, при якому виходить чудове корисне блюдо. Пропонуємо вам простий рецепт смажених печериць з

Жульєн в булочках
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо французької кухні. Найчастіше його готують в невеликих формочках, які ще називають кокотницами. А ми вам

Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене