Капуста з буряком і часником швидкого приготування
Капусту, забарвлену буряком, часто називають капустою по-корейськи хоча до корейської кухні вона не має абсолютно ніякого відношення, що, втім, зовсім не робить це блюдо не вартим уваги. Привабливий яскравий колір, разом з легкої гостротою і ароматом часнику і приємною хрустку текстуру самих капустяного листя, роблять це блюдо ідеальної холодною закускою. Нижче ми обговоримо рецепти швидкого приготування капусти з буряком і часником.
Класичної квашеною капустою готову страву назвати не можна, надто мало часу проходить, а от маринованої – будь ласка. Це блюдо не тільки приголомшливо яскраве і смачне, але і дивно просто готується.
Інгредієнти:
капуста - 580 г;
часник - 1 головка (велика);
морква - 90 г;
буряк - 90 г;
цукор - 135 г;
оцет - 145 мл;
лист лавра - 3 шт.;
горошини перцю - 3-5 шт.
Приготування
Почніть з підготовки маринаду, оскільки йому необхідно буде встигнути охолодитися. До літру води всипте цукор, додайте пару столових ложок солі, влийте оцет, покладіть лавр і перець горошком. Додайте суміш на сильному вогні і дочекайтеся її закипання. Киплячий маринад зніміть і дайте охолонути.
Не гаючи часу, прийміть за овочі. Так як морква і буряк з часником відіграють роль смакових добавок і барвників в цьому рецепті – їх можна нарізати на великі брусочки. Саму ж капусту ділять на квадрати. Овочі змішують у великій тарі або порційно розкладають по банках. У кожну з баночок кладуть нарізаний часник. Тепер залишається залити овочі маринадом і залишити в холоді. Через пару днів швидка капуста з буряком і часником буде готова.
Не любите оцет? Тоді приготуйте капусту з буряком і часником без оцту. Щоб закуска не вийшла надмірно солодкої у підсумку, влийте трохи сік лимона.
На цей спосіб і зовсім підуть лічені години, оскільки капусту необхідно буде залити гарячим розсолом, а не наполягати в холоді.
Інгредієнти:
буряк - 110 г;
морква - 110 г;
капуста - 18 кг;
часник - 6 зубчиків;
вода - 230 мл;
цукор - 55 г;
рослинне масло - 115 мл;
сік лимона - 65 мл
Приготування
Перед тим, як зробити капусту з буряком і часником, займіться підготовкою всіх овочів з рецепту. Крупно нашаткуйте капусту, а морква з буряком шинкуйте дрібніші. Розподілите часникові зубки на пелюстки і змішайте овочі разом. Окріп змішайте з лимонною кислотою, олією і сіллю. Розчиніть в суміші цукрові кристали, а потім залийте овочі гарячим розсолом. Через 3-4 години перемістіть всі в холодильник для охолодження перед подачею.
Квашена капуста з буряком і часником
Класичної квашеною капустою готову страву назвати не можна, надто мало часу проходить, а от маринованої – будь ласка. Це блюдо не тільки приголомшливо яскраве і смачне, але і дивно просто готується.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з підготовки маринаду, оскільки йому необхідно буде встигнути охолодитися. До літру води всипте цукор, додайте пару столових ложок солі, влийте оцет, покладіть лавр і перець горошком. Додайте суміш на сильному вогні і дочекайтеся її закипання. Киплячий маринад зніміть і дайте охолонути.
Не гаючи часу, прийміть за овочі. Так як морква і буряк з часником відіграють роль смакових добавок і барвників в цьому рецепті – їх можна нарізати на великі брусочки. Саму ж капусту ділять на квадрати. Овочі змішують у великій тарі або порційно розкладають по банках. У кожну з баночок кладуть нарізаний часник. Тепер залишається залити овочі маринадом і залишити в холоді. Через пару днів швидка капуста з буряком і часником буде готова.
Рецепт маринованої капусти з буряком і часником
Не любите оцет? Тоді приготуйте капусту з буряком і часником без оцту. Щоб закуска не вийшла надмірно солодкої у підсумку, влийте трохи сік лимона.
На цей спосіб і зовсім підуть лічені години, оскільки капусту необхідно буде залити гарячим розсолом, а не наполягати в холоді.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити капусту з буряком і часником, займіться підготовкою всіх овочів з рецепту. Крупно нашаткуйте капусту, а морква з буряком шинкуйте дрібніші. Розподілите часникові зубки на пелюстки і змішайте овочі разом. Окріп змішайте з лимонною кислотою, олією і сіллю. Розчиніть в суміші цукрові кристали, а потім залийте овочі гарячим розсолом. Через 3-4 години перемістіть всі в холодильник для охолодження перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Капуста з хроном на зиму
Квашена капуста - чудова закуска на обідньому столі. І сьогодні ми пропонуємо зробити капусту з хроном на зиму. Читайте наші оригінальні, але в теж
Капуста з буряком на зиму
Квашена капуста з буряком - чудова заготівля на зиму, а головне корисна. І ми пропонуємо вам кілька рецептів цієї оригінальної закуски. Читаємо наші
Рецепт маринованої капусти з буряком
Маринована капуста з буряком - це чудова закуска на святковий стіл, а також відмінне доповнення до будь-якого гарніру. У нашій статті ми розповімо
Маринована капуста з буряком
Маринована капуста з буряком - це чудова закуска до основних страв, як м'ясних, так і овочевим. Пропонуємо вам ознайомитися з парочкою оригінальних
Капуста, маринована з часником
Маринована капуста з часником - це чудова закуска під час застілля або до будь-якого гарніру: відварного рису, картоплі, гречки. Вона досить швидко
Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка