Страви з філе індички

Першими в списку як найсмачніші і разом з тим, у більшою мірою дозволяють зберегти соковитість м'яса, будуть рецепти страв з філе індички в духовці. Такий спосіб приготування найбільш підійде для отримання цілих запечених шматків індички, можливо попередньо замаринованих або просто приправлених прянощами. Їх краще готувати в фользі або рукаві. Також, як варіант, можна запекти птицю з картоплею або овочевим асорті. Більш оригінальний спосіб приготування філе індички в духовці ми розглянемо нижче у запропонованому рецепті.
Рулет з філе індички
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати рулет, нам необхідно вимите і обсушенное філе індички розрізати за допомогою гострого ножа, а потім розгорнути книжкою таким чином, щоб вийшов пласт як можна більше і ширше. Коли це відповідальне завдання буде виконано, прикриваємо отриманий пласт харчовою плівкою і трохи відбиваємо кухонним молоточком. Особливо не стараємося при цьому, щоб не наробити дірок. Тепер підсолюємо м'ясної кусень, натираємо меленої сумішшю перців, сушеним базиліком і гірчицею і даємо трохи промаринуватися. В цей час підготовлені належним чином і дрібно нарізані гриби і часник обсмажуємо на прогрітій сковороді, попередньо наливши в неї рафінованої олії. По готовності даємо грибний масі охолонути, змішуємо з натертим сиром, очищеним і дрібненько нашаткованою болгарським перцем і зеленою цибулею. Присмачую масу меленої сумішшю перців і сіллю, знову перемішуємо і розподіляємо по поверхні промаринованного кусні м'яса, не доходячи до країв приблизно на три сантиметри. Звертаємо виріб рулетом, стягаємо ниткою або шпагатом і розміщуємо в промасленим формі для запікання. П'ятдесят мілілітрів рослинного масла змішуємо з вином і майонезом, доводимо до смаку сіллю і перчиком, додаємо суміш італійських трав і перемішуємо. Заливаємо отриманим соусом рулет у формі, повністю покривають його поверхню і маємо блюдо в прогрітій до 185 градусів духовці на півтори години. Періодично поливаємо рулетик соусом і выделившимися соками. При необхідності можна додати в процесі запікання трохи гарячої водички. За п'ятнадцять хвилин до завершення приготування притрушиваем блюдо кунжутним насінням.
Таке ж блюдо з філе індички можна приготувати і в мультиварці, встановивши прилад на режим «Випічка». Часу буде потрібно приблизно стільки ж, все залежить від можливостей саме вашого пристрою.
Далі трохи про те, які страви з філе індички можна приготувати на сковороді. Безпрограшним варіантом, звичайно ж, будуть котлети з філе індички. Готуються вони також як і традиційні м'ясні. Можна внести деякі корективи, додавши у фарш трохи свіжої зелені. Дуже смачно якщо всередину кожної котлетки покласти по скибочці твердого сиру. Соковитість страви в даному випадку легко зберегти, запанировав вироби в яєчної суміші і панірувальних сухарях. Особливо смачні з філе індички відбивні. На них ми зупинимося більш детально.
Відбивні з філе індички
Інгредієнти:
Для маринаду:

Приготування
Розрізане на порції філе індички відбиваємо трохи під плівкою і замочуємо в маринаді, приготованим шляхом змішування компонентів зі списку інгредієнтів. Через півтори години паніруємо скибки птиці в суміші панірувальних сухарів і сирної стружки і обсмажуємо в розпеченому маслі з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти

Філе індички - рецепти
Філе птиці чудесним чином поєднується з різними компонентами. Пропонуємо рецепти, які напевно зацікавлять навіть самого вибагливого гурмана.

Грудка індички, запеченої в духовці
Не кожна господиня охоче візьметься за готування страви з філе індички з-за боязні, що в підсумку воно вийде не достатньо соковитим. Однак рецепти

Крила індички в духовці
Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А

Запечене філе індички
Запечене в духовці філе індички – це дійсно смачно! Якщо ви купили цей продукт і задумалися, як би його приготувати посмачніше – цей рецепт для вас!

Ескалоп з індички - рецепт
Стежите за своєю фігурою? Тоді ви точно знаєте багато страв з індички. Ми пропонуємо вам вивчити ще одне - ескалоп. Це ніжне м'ясо готується дуже

Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса або овочів, нарізані тонкими скибочками і обсмажені на сковороді. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами