Крила індички в духовці
Напевно багатьом з вас доводилося готувати філе або гомілки індички, а може і зовсім запікати птицю цілком, але крила окремо готувати доводилося мало кому. Про те, як смачно приготувати крила індички ми розповімо далі, а ви не забудьте скористатися рецептами, коли наступного разу будете шукати гідне доповнення келиху.
Інгредієнти:
крила індички - 6 шт.;
соєвий соус - 170 мл;
винний оцет - 110 мл;
мед - 120 мл;
головка часнику;
гострий соус - 15 мл;
тертий імбир - 7 г;
арахісове масло - 15 мл;
зелену цибулю.
Приготування
Перед тим, як приготувати крила індички, розріжте їх по суглобам, вийде 12 шматочків. Перекладаємо птицю в щільний пакет або скляну миску, а потім заливаємо сумішшю для заправки складається з соєвого соусу, оцту, меду, розтертого в пасту часнику, гострого соусу, масла і тертого імбиру. Дайте крил промаринуватися хоча б пару годин, а краще всю ніч, після чого викладіть їх на деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. Запечені крила індички будуть готові через 45-50 хвилин, при цьому кожні 10-15 хвилин запікання їх бажано змащувати залишками маринаду.
Інгредієнти:
крила індички - 6 шт.;
гострий кетчуп - 280 мл;
вершкове масло - 60 г;
часникові зубчики - 3 шт.;
кайенский перець - 4 р.
Приготування
Попередньо обсушивши крила серветками, викладіть їх в миску або пакет. Окремо змішайте гострий кетчуп з розтопленим маслом, щіпка кайенского перцю і пропущеним через прес часником. Змішайте індичку з маринадом і залиште на 3-8 годин у холодильнику. Після, викладіть м'ясо на деко і поставте в розігріту до 190 градусів духовку. Крила індички, запечені в духовці, будуть готові приблизно через годину.
Глазуровані крила індички в духовці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати крила індички, розріжте їх по суглобам, вийде 12 шматочків. Перекладаємо птицю в щільний пакет або скляну миску, а потім заливаємо сумішшю для заправки складається з соєвого соусу, оцту, меду, розтертого в пасту часнику, гострого соусу, масла і тертого імбиру. Дайте крил промаринуватися хоча б пару годин, а краще всю ніч, після чого викладіть їх на деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. Запечені крила індички будуть готові через 45-50 хвилин, при цьому кожні 10-15 хвилин запікання їх бажано змащувати залишками маринаду.
Рецепт приготування крил індички
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо обсушивши крила серветками, викладіть їх в миску або пакет. Окремо змішайте гострий кетчуп з розтопленим маслом, щіпка кайенского перцю і пропущеним через прес часником. Змішайте індичку з маринадом і залиште на 3-8 годин у холодильнику. Після, викладіть м'ясо на деко і поставте в розігріту до 190 градусів духовку. Крила індички, запечені в духовці, будуть готові приблизно через годину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печеня з індички
Сьогодні ми з вами приготуємо дивовижно смачне, ніжне, апетитне жарке з індички. Взявшись за створення цього кулінарного шедевра, ви переконаєтеся в
Холодець з індички - рецепт
Для тих, хто віддає перевагу м'ясним холодцам страви з птиці, ми підготували кілька рецептів холодців з індички, які можна приготувати класичним
Індичка з рисом
Індичка і рис - відмінні продукти, які чудово підходять для дієтичного харчування. І сьогодні ми розповімо кілька способів, як приготувати індичку з
Індичка, запечена в рукаві
Індичка - корисне, дієтичне м'ясо, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. І сьогодні мова піде про індички, запеченої в рукаві. Таке смачне
Крильця, запечені в духовці
Страви з курячих крилець виходять дуже смачними і смачними, готувати їх легко і приємно. Сьогодні ми вам розповімо, як можна запекти крильця в
Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його