Вернуться назад Распечатать

Крила індички в духовці

Крила індички в духовці
Напевно багатьом з вас доводилося готувати філе або гомілки індички, а може і зовсім запікати птицю цілком, але крила окремо готувати доводилося мало кому. Про те, як смачно приготувати крила індички ми розповімо далі, а ви не забудьте скористатися рецептами, коли наступного разу будете шукати гідне доповнення келиху.

Глазуровані крила індички в духовці – рецепт


Інгредієнти:

  • крила індички - 6 шт.;

  • соєвий соус - 170 мл;

  • винний оцет - 110 мл;

  • мед - 120 мл;

  • головка часнику;

  • гострий соус - 15 мл;

  • тертий імбир - 7 г;

  • арахісове масло - 15 мл;

  • зелену цибулю.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати крила індички, розріжте їх по суглобам, вийде 12 шматочків. Перекладаємо птицю в щільний пакет або скляну миску, а потім заливаємо сумішшю для заправки складається з соєвого соусу, оцту, меду, розтертого в пасту часнику, гострого соусу, масла і тертого імбиру. Дайте крил промаринуватися хоча б пару годин, а краще всю ніч, після чого викладіть їх на деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. Запечені крила індички будуть готові через 45-50 хвилин, при цьому кожні 10-15 хвилин запікання їх бажано змащувати залишками
    Крила індички в духовці
    маринаду.

    Рецепт приготування крил індички


    Інгредієнти:

  • крила індички - 6 шт.;

  • гострий кетчуп - 280 мл;

  • вершкове масло - 60 г;

  • часникові зубчики - 3 шт.;

  • кайенский перець - 4 р.


  • Приготування
    Попередньо обсушивши крила серветками, викладіть їх в миску або пакет. Окремо змішайте гострий кетчуп з розтопленим маслом, щіпка кайенского перцю і пропущеним через прес часником. Змішайте індичку з маринадом і залиште на 3-8 годин у холодильнику. Після, викладіть м'ясо на деко і поставте в розігріту до 190 градусів духовку. Крила індички, запечені в духовці, будуть готові приблизно через годину.