Напевно багатьом з вас доводилося готувати філе або гомілки індички, а може і зовсім запікати птицю цілком, але крила окремо готувати доводилося мало кому. Про те, як смачно приготувати крила індички ми розповімо далі, а ви не забудьте скористатися рецептами, коли наступного разу будете шукати гідне доповнення келиху.
Глазуровані крила індички в духовці – рецепт
Інгредієнти: крила індички - 6 шт.; соєвий соус - 170 мл; винний оцет - 110 мл; мед - 120 мл; головка часнику; гострий соус - 15 мл; тертий імбир - 7 г; арахісове масло - 15 мл; зелену цибулю. Приготування Перед тим, як приготувати крила індички, розріжте їх по суглобам, вийде 12 шматочків. Перекладаємо птицю в щільний пакет або скляну миску, а потім заливаємо сумішшю для заправки складається з соєвого соусу, оцту, меду, розтертого в пасту часнику, гострого соусу, масла і тертого імбиру. Дайте крил промаринуватися хоча б пару годин, а краще всю ніч, після чого викладіть їх на деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. Запечені крила індички будуть готові через 45-50 хвилин, при цьому кожні 10-15 хвилин запікання їх бажано змащувати залишками
маринаду.
Рецепт приготування крил індички
Інгредієнти: крила індички - 6 шт.; гострий кетчуп - 280 мл; вершкове масло - 60 г; часникові зубчики - 3 шт.; кайенский перець - 4 р. Приготування Попередньо обсушивши крила серветками, викладіть їх в миску або пакет. Окремо змішайте гострий кетчуп з розтопленим маслом, щіпка кайенского перцю і пропущеним через прес часником. Змішайте індичку з маринадом і залиште на 3-8 годин у холодильнику. Після, викладіть м'ясо на деко і поставте в розігріту до 190 градусів духовку. Крила індички, запечені в духовці, будуть готові приблизно через годину.