Печеня з індички
В англійській мові для страв на кшталт жаркого з індички існує навіть своє визначення – «comfort food» – їжа на холодний час року, яка чудово насичує і зігріває. Рецепти, про які ми поговоримо далі, мають не лише цими характеристиками, але і легко засвоюються і не завдають шкоди фігурі.
Інгредієнти:
індичка (гомілка) - 2 шт.;
панчетта - 120 г;
порей - 280 м;
картопля - 900 г;
селера (стебла) - 200 г;
нежирні вершки - 240 мл;
курячий бульйон - 950 мл;
оливкова олія - 15 мл;
розмарин (свіжі гілочки) - 1 ч. ложка.
Приготування
Перед тим, як приготувати жарке з індички, гомілки слід витягти з холодильника за півгодини до теплової обробки, обсушити і приправити морською сіллю або міксом спецій для птиці. Викладіть індичку на деко і запікайте спершу 15 хвилин при 200 градусах, а потім ще 15 при 180. Готове м'ясо остудити і відокремити від шкіри і кісток.
На оливковій олії обсмажте шматочки панчетти до хрускоту, а разом з м'ясом спасеруйте селера 5 хвилин. Додайте кубики картоплі і індичку, залийте все бульйоном і приправте за смаком. Після закипання рідини, жарке з індички з картоплею має тушкуватися 20 хвилин на середньому вогні, а далі страву можна заправити вершками, посипати розмарином і подавати в звичайних тарілках або мисочках із хліба.
Інгредієнти:
фарш з індички - 2 кг;
цибуля біла - 300 г;
солодкий перець - 140 г;
томати у власному соку - 900 г;
гострий соус - за смаком;
курячий бульйон - 300 мл;
темне пиво - 250 мл;
чорна квасоля (відварена або консервована) - 150 г;
стебло селери ;
часникові зубчики - 4 шт.
Приготування
З фаршу зліпити фрикадельки і швидко обсмажте їх на сильно розпеченій сковороді: наше завдання лише підрум'янити м'ясо, так як саме жарке з індички ми продовжимо готувати в духовці. Слідом за індичкою спасеруйте овочі, перекладіть все в жаровню і залийте сумішшю томатів, бульйону і темного пива. Покладіть квасолю до овочів разом з фрикадельками і поставте жаровню в розігріту до 160 градусів духовку на годину.
Печеня з індички з картоплею – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати жарке з індички, гомілки слід витягти з холодильника за півгодини до теплової обробки, обсушити і приправити морською сіллю або міксом спецій для птиці. Викладіть індичку на деко і запікайте спершу 15 хвилин при 200 градусах, а потім ще 15 при 180. Готове м'ясо остудити і відокремити від шкіри і кісток.
На оливковій олії обсмажте шматочки панчетти до хрускоту, а разом з м'ясом спасеруйте селера 5 хвилин. Додайте кубики картоплі і індичку, залийте все бульйоном і приправте за смаком. Після закипання рідини, жарке з індички з картоплею має тушкуватися 20 хвилин на середньому вогні, а далі страву можна заправити вершками, посипати розмарином і подавати в звичайних тарілках або мисочках із хліба.
Як приготувати жарке з індички з овочами?
Інгредієнти:
Приготування
З фаршу зліпити фрикадельки і швидко обсмажте їх на сильно розпеченій сковороді: наше завдання лише підрум'янити м'ясо, так як саме жарке з індички ми продовжимо готувати в духовці. Слідом за індичкою спасеруйте овочі, перекладіть все в жаровню і залийте сумішшю томатів, бульйону і темного пива. Покладіть квасолю до овочів разом з фрикадельками і поставте жаровню в розігріту до 160 градусів духовку на годину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крила індички в духовці
Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А
Печеня в духовці
Печеня - одне з найпростіших страв в приготуванні і улюблена багатьма. Ми пропонуємо вам різноманітні варіанти його створення в духовці. Вибирайте,
Рецепт печені зі свинини
Печеня - це процес томління м'яса і овочів на невеликому вогні, що дозволяє страви розкрити свої смакові якості повною мірою. І сьогодні ми
Холодець з індички - рецепт
Для тих, хто віддає перевагу м'ясним холодцам страви з птиці, ми підготували кілька рецептів холодців з індички, які можна приготувати класичним
Тушкована індичка з овочами
Якщо ви стежите за фігурою, то наші сьогоднішні рецепти для вас. Пропонуємо вам зробити смачне і дієтичне блюдо - тушковану індичку з овочами.
Індичка з картоплею
Індичка з картоплею - чудове блюдо як для святкового, так і повсякденного столу. Приготувати його можна різними способами. Найбільш цікаві з них ми