Тушкована індичка з овочами
В сучасному світі немає недоліку в рецептах дієтичних страв. Прикладом деяких з них можуть стати рецепти на основі м'яса індички. Апетитні і соковиті шматочки м'яса цього птаха можна приготувати безліччю різних способів, однак у цій статті ми поговоримо про те, як тушкувати індичку з овочами.
Інгредієнти:
філе індички - 350 г;
томати - 3 шт.;
сушений базилік - 2 ч. ложки;
часник сушений - 2 ч. ложки;
сушений орегано - 2 ч. ложки;
мелений чорний перець - 1/4 ч. ложки;
сіль - 1/2 ч. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
кабачок - 2 шт. середнього розміру;
томатна паста - 3 ст. ложки.
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і пасеруємо на рослинній олії до напівготовності. Як тільки цибуля буде готовий на половину, додаємо до нього нарізане кубиками куряче філе і смажимо страву ще 5-7 хвилин до повної готовності. Додаємо в сковороду томатну пасту і всі приправи і спеції, вливаємо трохи води, або курячого бульйону і тушкуємо страву на малому вогні 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо в сковороду поросяти, ягняти кабачок. Швидка і корисна тушкована індичка готова! Подаємо її гарячою з шматочком підсмаженого хліба.
В мультиварці індичку , тушковану з овочами по цьому рецепту також можна чудово приготувати, використовуйте режим «Смаження», або «Випічка» на всіх етапах приготування.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. ложки;
гомілки індички - 15 кг;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
селера - 2 стебла;
сіль - 2 ч. ложки;
курячий або овочевий бульйон - 500 мл;
морква - 2 шт.;
картопля - 3 шт.;
прованські трави - 1 ч. ложка;
мелений чорний перець - за смаком.
Приготування
Гомілки індички промиваємо, обсушуємо і обсмажуємо на рослинному маслі в сотейнику по 2-3 хвилини з кожного боку. Прибираємо гомілки з жаровні. Не забуваємо приправити обсмажену птицю сіллю і перцем. На ту ж жаровню, де смажилася птах, викладаємо цибулю і селеру, смажимо 5-7 хвилин до м'якості, а потім повертаємо до овочів індичку.
Заливаємо блюдо бульйоном, приправляємо сіллю і перцем і ставимо в духовку на півтори години при 150 градусах. Потім дістаємо м'ясо з духовки, додаємо решту овочі, трави і спеції, і повертаємо блюдо назад в духовку на 45 хвилин.
Дістаємо індичку з жаровні, відокремлюємо м'ясо від кісток і повертаємо назад до овочів. Подаємо ароматне блюдо без будь-яких доповнень.
Індичка, тушкована з овочами та приправами
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і пасеруємо на рослинній олії до напівготовності. Як тільки цибуля буде готовий на половину, додаємо до нього нарізане кубиками куряче філе і смажимо страву ще 5-7 хвилин до повної готовності. Додаємо в сковороду томатну пасту і всі приправи і спеції, вливаємо трохи води, або курячого бульйону і тушкуємо страву на малому вогні 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо в сковороду поросяти, ягняти кабачок. Швидка і корисна тушкована індичка готова! Подаємо її гарячою з шматочком підсмаженого хліба.
В мультиварці індичку , тушковану з овочами по цьому рецепту також можна чудово приготувати, використовуйте режим «Смаження», або «Випічка» на всіх етапах приготування.
Філе індички, тушковане з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Гомілки індички промиваємо, обсушуємо і обсмажуємо на рослинному маслі в сотейнику по 2-3 хвилини з кожного боку. Прибираємо гомілки з жаровні. Не забуваємо приправити обсмажену птицю сіллю і перцем. На ту ж жаровню, де смажилася птах, викладаємо цибулю і селеру, смажимо 5-7 хвилин до м'якості, а потім повертаємо до овочів індичку.
Заливаємо блюдо бульйоном, приправляємо сіллю і перцем і ставимо в духовку на півтори години при 150 градусах. Потім дістаємо м'ясо з духовки, додаємо решту овочі, трави і спеції, і повертаємо блюдо назад в духовку на 45 хвилин.
Дістаємо індичку з жаровні, відокремлюємо м'ясо від кісток і повертаємо назад до овочів. Подаємо ароматне блюдо без будь-яких доповнень.
Рекомендуємо добрі рецепти
Індичка з рисом
Індичка і рис - відмінні продукти, які чудово підходять для дієтичного харчування. І сьогодні ми розповімо кілька способів, як приготувати індичку з
Тушкована індичка
Тушкована індичка - чудове і ситне блюдо для сімейного обіду і вечері. Пропонуємо вашій увазі кілька досить простих і смачних рецептів цього
Індичка з картоплею
Індичка з картоплею - чудове блюдо як для святкового, так і повсякденного столу. Приготувати його можна різними способами. Найбільш цікаві з них ми
Індичка у вершковому соусі
М'ясо індички є корисним і дієтичним. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення індички у вершковому соусі. Таке вишукане блюдо
Індичка з яблуками
Індичка, запечена з яблуками - прекрасне рішення для святкового столу. Таке нехитре, але в теж час популярне блюдо припаде до смаку вашим гостям і
Індичка в мультиварці
М'ясо індички не користується великою популярністю в нашій країні. А адже з нього можна приготувати стільки приголомшливо смачних і дуже корисних