Індичка з яблуками

Рецепт індички з яблуками по-американськи
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 240 градусів. Тушку індички споліскуємо і обсушуємо паперовими рушниками зовні і всередині. Суху шкірку птиці змащуємо м'яким вершковим маслом. Розтираємо В ступці шавлія з часником, сіллю і перцем. Отриманою сумішшю натираємо шкірку птахи зверху, а залишки розподіляємо під шкірою і всередині порожнини. Ноги індички пов'язуємо щільною ниткою, кладемо тушку на деко і ставимо в розігріту духовку. Через 20 хвилин готування, зменшуємо температуру до 180 градусів і накриваємо грудку шаром фольги.
Через годину дістаємо птицю з духовки, знімаємо з неї фольгу і розкладаємо по периметру листа цибуля та яблука. Готуємо індичку в духовці з яблуками ще приблизно 2 години, або до тих пір, поки соки з птиці, при протикании м'яса ножем, не стануть прозорими. Перед подачею індичці необхідно дати постояти ще 30 хвилин.
Тушкована індичка з яблуками і чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Ніжку натираємо перетертим цибулею. часником, петрушкою і спеціями. Залишаємо м'ясо маринуватися добу в холодильнику. Після закінчення часу замариновану індичку обсмажуємо на вершковому маслі разом зі спеціями і цибулею, в яких вона маринувалася 7-10 хвилин. Обсмажену птицю заливаємо курячим бульйоном і залишаємо тушкувати при відкритій кришці 1 годину. Додаємо яблука і чорнослив, продовжуємо тушкувати птаха ще 25 хвилин, а після, відразу ж подаємо до столу зі свіжою зеленню.
Філе індички з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Філе індички посипаємо сіллю і перцем. В гусятниці розігріваємо 2 столові ложки олії і обсмажуємо індичку шкіркою вниз 4-5 хвилин. Залишаємо м'ясо охолонути на обробній дошці, після чого за допомогою гострого ножа розрізаємо індичку поперек на манер метелики.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану цибулю близько 2 хвилин. Додаємо яблука і журавлину і продовжуємо готування ще 3 хвилини. Після наливаємо на сковорідку мед, додаємо цукор і корицю, тримаємо все на вогні ще хвилину. Поливаємо вміст сковороди соком лимона і чекаємо до тих пір, поки журавлина не

Кладемо начинку поверх розрізу філе і складаємо обидві половинки м'яса зубочисткою. Ставимо страву в духовку. Індичка, запечена з яблуками буде готова через 12 хвилин, проведених при 180 градусах.
Якщо ви хочете приготувати індичку з яблуками в мультиварці , то філе фаршироване слід запікати 30-35 хвилин в режимі "Випічка".
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована індичка з овочами
Якщо ви стежите за фігурою, то наші сьогоднішні рецепти для вас. Пропонуємо вам зробити смачне і дієтичне блюдо - тушковану індичку з овочами.

Індичка з апельсинами
Індичка з апельсинами - дивовижне смачне блюдо, яке прикрасить будь-який святковий або різдвяний стіл. Ми пропонуємо вам кілька цікавих способів

Тушкована індичка
Тушкована індичка - чудове і ситне блюдо для сімейного обіду і вечері. Пропонуємо вашій увазі кілька досить простих і смачних рецептів цього

Індичка, запечена у фользі
Індичка - корисне м'ясо, за своїми смаковими якостями ні чим не уступає курці. І самим здоровим способом його приготування є запікання. І зараз ми

Індичка з картоплею
Індичка з картоплею - чудове блюдо як для святкового, так і повсякденного столу. Приготувати його можна різними способами. Найбільш цікаві з них ми

Індичка, запечена в рукаві
Індичка - корисне, дієтичне м'ясо, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. І сьогодні мова піде про індички, запеченої в рукаві. Таке смачне