Філе індички - рецепти

Рецепт філе гомілки індички в духовці з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Особливу нотку додасть страві попереднє маринування філе гомілки індички. Для цього м'ясо птиці промиємо, обсушим, зробимо у кожному філе проколи ножем і натремо сумішшю соєвого соусу, гірчиці і сушеного базиліка в зазначених пропорціях, а також приправимо меленої сумішшю перців. Даємо просочитися індичці не менше години. За цей час вимиваємо і очищаємо картопляні бульби і розрізаємо на невеликі часточки. Щоб смак овочу в страві був таким же насиченим і привабливим, як і м'ясо, приправляємо скибочки прованськими травами, присмачую сіллю і меленої сумішшю перців, а також поливаємо рослинним маслом і ретельно змішуємо, щоб прянощі гарненько розподілилися по всьому картоплі.
Промаринованное м'ясо викладаємо на лист фольги, покладений на деко, з боків розкладаємо підготовлені картопляні часточки, прикриваємо другим листом і запечатуємо краю. Відправляємо блюдо запікатися при 195 градусах протягом години. Після цього знімаємо верхній лист фольги, посипаємо блюдо зеленим горошком, підвищуємо температуру до 220 градусів і витримуємо індичку з овочами при такому температурному режимі ще п'ятнадцять хвилин.
При бажанні смак страви можна урізноманітнити, додавши нарізану півкільцями цибулю, зробивши з нього подушку під філе гомілки індички або ж доповнити гармонію половинками помідорів черрі.
Рецепт тушкованого філе індички з імбиром в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Оригінальність даної страви в імбирною нотці. Але ступінь насиченості імбирного смаку визначаємо за уподобанням, збільшуючи або зменшуючи кількість пряного кореня. Натерти його на тертці, змішуємо з подрібненою цибулею, соєвим соусом, олією, приправляємо меленої сумішшю перців, перцем чилі і при необхідності сіллю. Підготовлене філе індички розрізаємо на невеликі порційні шматочки, приправляємо їх приготованим імбирно-соєвим соусом, перемішуємо і викладаємо в мультикастрюлю. Виставляємо функцію «Тушкування» на півтори години. Готове тушковане м'ясо індички подаємо з відварною картоплею, рисом або макаронами.
Філе індички зі сметаною і цибулею - рецепт на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Дане блюдо готується дуже швидко, а результат просто приголомшливий. Отже, приступаємо до обробки філе.

Для більш насиченого смаку можна філе індички попередньо замаринувати в улюблених спеціях, а потім приготувати, дотримуючись рецептом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Страви з філе індички
Страви з індички завжди виходять смачними, ніжними, ароматними і неодмінно корисними. Тому сміливо замінюйте цим продуктом звичну курятину і

Грудка індички, запеченої в духовці
Не кожна господиня охоче візьметься за готування страви з філе індички з-за боязні, що в підсумку воно вийде не достатньо соковитим. Однак рецепти

Крила індички в духовці
Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А

Запечене філе індички
Запечене в духовці філе індички – це дійсно смачно! Якщо ви купили цей продукт і задумалися, як би його приготувати посмачніше – цей рецепт для вас!

Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в

Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його