Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Філе індички - рецепти

Філе індички - рецепти

14-02-2016, 18:32
441
Філе індички - рецепти
Користь м'яса індички переоцінити неможливо, як і його чудові смакові якості, які досягаються шляхом зовсім нескладного приготування. Наші рецепти допоможуть вам переконатися в правильності цього твердження, адже смакової результат запропонованих страв перевершить всі очікування.

Рецепт філе гомілки індички в духовці з картоплею


Інгредієнти:

  • філе гомілки індички – 4 шт.;

  • картопля – 750 г;

  • горошок заморожений зелений – 180 г;

  • соус соєвий – 95 мл;

  • гірчиця – 35-45 г;

  • базилік сушений – 2 ч. ложки;

  • суміш прованських трав – 1 ст. ложка;

  • рафінована олія – 25 мл;

  • суміш перців;

  • сіль.


  • Приготування
    Особливу нотку додасть страві попереднє маринування філе гомілки індички. Для цього м'ясо птиці промиємо, обсушим, зробимо у кожному філе проколи ножем і натремо сумішшю соєвого соусу, гірчиці і сушеного базиліка в зазначених пропорціях, а також приправимо меленої сумішшю перців. Даємо просочитися індичці не менше години. За цей час вимиваємо і очищаємо картопляні бульби і розрізаємо на невеликі часточки. Щоб смак овочу в страві був таким же насиченим і привабливим, як і м'ясо, приправляємо скибочки прованськими травами, присмачую сіллю і меленої сумішшю перців, а також поливаємо рослинним маслом і ретельно змішуємо, щоб прянощі гарненько розподілилися по всьому картоплі.
    Промаринованное м'ясо викладаємо на лист фольги, покладений на деко, з боків розкладаємо підготовлені картопляні часточки, прикриваємо другим листом і запечатуємо краю. Відправляємо блюдо запікатися при 195 градусах протягом години. Після цього знімаємо верхній лист фольги, посипаємо блюдо зеленим горошком, підвищуємо температуру до 220 градусів і витримуємо індичку з овочами при такому температурному режимі ще п'ятнадцять хвилин.
    При бажанні смак страви можна урізноманітнити, додавши нарізану півкільцями цибулю, зробивши з нього подушку під філе гомілки індички або ж доповнити гармонію половинками помідорів черрі.

    Рецепт тушкованого філе індички з імбиром в мультиварці


    Інгредієнти:

  • філе індички – 950 г;

  • натертий корінь імбиру – 1 ст. ложка або за смаком;

  • цибуля ріпчаста – 85 м;

  • перець чилі;

  • олія соняшникова без запаху – 25 мл;

  • соус соєвий – 25 мл;

  • суміш перців свежесмолотая;

  • сіль.


  • Приготування
    Оригінальність даної страви в імбирною нотці. Але ступінь насиченості імбирного смаку визначаємо за уподобанням, збільшуючи або зменшуючи кількість пряного кореня. Натерти його на тертці, змішуємо з подрібненою цибулею, соєвим соусом, олією, приправляємо меленої сумішшю перців, перцем чилі і при необхідності сіллю. Підготовлене філе індички розрізаємо на невеликі порційні шматочки, приправляємо їх приготованим імбирно-соєвим соусом, перемішуємо і викладаємо в мультикастрюлю. Виставляємо функцію «Тушкування» на півтори години. Готове тушковане м'ясо індички подаємо з відварною картоплею, рисом або макаронами.

    Філе індички зі сметаною і цибулею - рецепт на сковороді


    Інгредієнти:

  • філе індички – 550 г;

  • сметана – 125 г;

  • вода – 190 мл;

  • цибуля ріпчаста – 85 м;

  • часник;

  • рафінована рослинна олія – 45 мл;

  • свіжа зелень – 25 мл;

  • спеції;

  • сіль.


  • Приготування
    Дане блюдо готується дуже швидко, а результат просто приголомшливий. Отже, приступаємо до обробки філе.
    Філе індички - рецепти
    Промиваємо його, обсушуємо й розрізаємо на невеликі брусочки. Тут же викладаємо м'ясо птиці в прогріте на сковороді рослинне масло без запаху. Даємо шматочках підрум'янитися і додаємо півкільця цибулі, а ще через п'ять хвилин смаження закладаємо сметанку, вливаємо підігріту до кипіння воду, приправляємо страву сіллю, улюбленими спеціями і протушиваем під кришкою хвилин десять. Після цього додаємо нарізаний часник і зелень, даємо трохи настоятися і можемо подавати.
    Для більш насиченого смаку можна філе індички попередньо замаринувати в улюблених спеціях, а потім приготувати, дотримуючись рецептом.



    Рекомендуємо добрі рецепти
    Страви з філе індички
    Страви з філе індички
    Страви з індички завжди виходять смачними, ніжними, ароматними і неодмінно корисними. Тому сміливо замінюйте цим продуктом звичну курятину і
    Грудка індички, запеченої в духовці
    Грудка індички, запеченої в духовці
    Не кожна господиня охоче візьметься за готування страви з філе індички з-за боязні, що в підсумку воно вийде не достатньо соковитим. Однак рецепти
    Крила індички в духовці
    Крила індички в духовці
    Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А
    Запечене філе індички
    Запечене філе індички
    Запечене в духовці філе індички – це дійсно смачно! Якщо ви купили цей продукт і задумалися, як би його приготувати посмачніше – цей рецепт для вас!
    Запечена індичка
    Запечена індичка
    Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в
    Гомілка індички в мультиварці
    Гомілка індички в мультиварці
    М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його