Дуже смачна начинка для пирога з капустою

Дуже смачна начинка для пирогів зі свіжої капусти з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Насамперед ставимо варитися курячі яйця і, не втрачаючи часу, шаткуємо капусту. Через десять хвилин кипіння яйця занурюємо на хвилинку в крижану воду, а потім очищаємо і нарізаємо кубиками. На сковороді розпускаємо вершкове масло, пасеруємо нарізаний кубиками ріпчасту цибулю (можна і без нього), викладаємо капусту і обсмажуємо до напівготовності, помішуючи. Потім додаємо сіль, мелений чорний перець, нарубані яйця, перемішуємо і протушиваем під кришкою до м'якості. При бажанні можна додати в начинку трохи томатного соусу і дрібненько нарубаної свіжої зелені.
Смачна начинка для пирогів з квашеної капусти
Інгредієнти:
Приготування
В прогрітому рафінованій олії пасеруємо попередньо очищений і нашатковану ріпчасту цибулю і моркву, потім викладаємо квашену капусту, додаємо за смаком цукровий пісок і мелений чорний перець і тушкуємо на вогні слабкої інтенсивності, помішуючи, протягом двадцяти-тридцяти хвилин. Якщо квашена капуста надмірно кисле, можна попередньо промити під холодною проточною водою і дати стекти.
Дуже часто господині готують начинку із суміші квашеної і свіжої капусти. Для цього нашатковану свіжу капусту обсмажуємо на олії в іншій ємності практично до готовності, приправивши сіллю і перцем, а потім змішуємо з обсмаженої квашеною капустою і протушиваем разом ще кілька хвилин.
Як приготувати дуже смачну начинку для пирога з капусти з грибами?
Інгредієнти:

Приготування
Печериці промиваємо, даємо стекти, нарізаємо пластинами і обсмажуємо до повної готовності на сковороді з рослинним маслом. Потім витягуємо грибну масу в миску, а на сковороду підливаємо ще трохи олії і викладаємо перетерту на тертці моркву і нашатковану капусту. Протушиваем овочі на помірному вогні до м'якості, приправивши сіллю і перцем, додаємо обсмажені шампіньйони, витримуємо на вогні ще кілька хвилин, знімаємо з вогню й даємо охолонути.
Рекомендуємо добрі рецепти

Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою
Найулюбленішою і від того дуже популярною начинкою для всіляких пиріжків залишається звичайна капуста. Якщо ви ще не знайомі з процесом приготування

Солянка з свіжої капусти
Солянкою у нас прийнято називати не тільки суп з декількома видами м'яса, але і тушковану капусту. Як раз про солянці зі свіжої капусти ми і

Пиріг з квашеною капустою
Ароматний пиріг з квашеною капустою зможе приготувати навіть починаюча господиня. Крім того, така випічка підійде для пісного столу і для

Начинка з капусти
Капустяна начинка - відмінний і корисний варіант для фарширування млинців, вареників, пирогів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних, і в

Тушкована капуста на зиму
Капуста - це корисний продукт, який у кулінарії застосовується досить широко. Її варять, тушкують, використовують у створенні супів і салатів, а

Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка