Пиріг з квашеною капустою
Гордістю російської кухні є, так звані, капустяні пироги. Їх випікають, як зі свіжою, так і з квашеної капусти. Для різноманітності смаку пирога з квашеної капусти у начинку додають гриби, рибу, копчене м'ясо. За рахунок соковитості наповнення, пирога тісто стає повітряним і ніжним.
Варіанти приготування тіста вражають своєю різноманітністю. Воно може бути кислим і солоним, пісним і здобним, з додаванням житнього і гречаного борошна і просто рідким, заливним.
Давайте сьогодні приготуємо пиріг з квашеною капустою по новому рецепту.
Інгредієнти:
капуста квашена – 04 кг;
картопля – 3 бульби;
печериці – 100 г;
цибуля ріпчаста – 120 г;
яйця – 3 шт.;
сметана – 50 г;
кефір – 50 мл;
борошно – 120 г;
розпушувач – 20 г;
цукор - за смаком;
масло рослинне – 100 мл;
кунжутне насіння – 30 г;
сіль.
Приготування
Очищений і нарізаний цибулю обсмажуємо на олії три хвилини, додаємо промиту і віджату квашену капусту, нарізані гриби, цукор і, за необхідності, сіль і смажимо п'ятнадцять хвилин періодично помішуючи. Окремо обсмажуємо очищений і натертий на тертці картоплю.
Тепер готуємо тісто. Для цього яйця, сметану, кефір, сіль і розпушувач збиваємо до однорідності. Потім поступово додаємо борошно і розмішуємо.
Змащуємо олією форму для запікання викладаємо капустяно-грибну начинку, а зверху обсмажену картоплю. Зверху виливаємо і рівномірно розподіляємо тісто, посипаємо кунжутним насінням і випікаємо в духовці тридцять хвилин при температурі 180 градусів.
Добре охолоджений пиріг у формі, виймаємо, нарізаємо на шматочки і подаємо до столу.
Інгредієнти:
готове тісто листкове – 500 г;
капуста квашена – 550 г;
бекон копчений – 100 г;
сметана – 250-300 г;
твердий сир – 175 г;
цукор – за смаком;
олія рослинна;
мелений запашний і чорний перець;
рубана зелень.
Приготування
Промиту і віджату квашену капусту обсмажуємо з шматочками копченого бекону на рослинному маслі до м'якості, в кінці приправляємо цукром, запашним і чорним перцем і охолодити до теплого стану. Сметану змішати з натертим сиром.
Готове тісто розподіляємо у формі, в якій буде випікатися пиріг, залишаючи бортики для подворотов. Потім викладаємо капусту з беконом, зверху рівномірно розподіляємо сметану з сиром, підверніть бортики і випікаємо при температурі 220 градусів протягом тридцяти хвилин.
Подаємо пиріг теплим, притрусивши січеною зеленню.
Варіанти приготування тіста вражають своєю різноманітністю. Воно може бути кислим і солоним, пісним і здобним, з додаванням житнього і гречаного борошна і просто рідким, заливним.
Давайте сьогодні приготуємо пиріг з квашеною капустою по новому рецепту.
Швидкий пиріг з квашеною капустою і картоплею на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Очищений і нарізаний цибулю обсмажуємо на олії три хвилини, додаємо промиту і віджату квашену капусту, нарізані гриби, цукор і, за необхідності, сіль і смажимо п'ятнадцять хвилин періодично помішуючи. Окремо обсмажуємо очищений і натертий на тертці картоплю.
Тепер готуємо тісто. Для цього яйця, сметану, кефір, сіль і розпушувач збиваємо до однорідності. Потім поступово додаємо борошно і розмішуємо.
Змащуємо олією форму для запікання викладаємо капустяно-грибну начинку, а зверху обсмажену картоплю. Зверху виливаємо і рівномірно розподіляємо тісто, посипаємо кунжутним насінням і випікаємо в духовці тридцять хвилин при температурі 180 градусів.
Добре охолоджений пиріг у формі, виймаємо, нарізаємо на шматочки і подаємо до столу.
Пиріг з квашеною капустою з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Промиту і віджату квашену капусту обсмажуємо з шматочками копченого бекону на рослинному маслі до м'якості, в кінці приправляємо цукром, запашним і чорним перцем і охолодити до теплого стану. Сметану змішати з натертим сиром.
Готове тісто розподіляємо у формі, в якій буде випікатися пиріг, залишаючи бортики для подворотов. Потім викладаємо капусту з беконом, зверху рівномірно розподіляємо сметану з сиром, підверніть бортики і випікаємо при температурі 220 градусів протягом тридцяти хвилин.
Подаємо пиріг теплим, притрусивши січеною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з капустою з дріжджового тіста
Смачний і швидкий пиріг з дріжджового тіста можна спекти з капустою. Це відмінний варіант для великої і маленької компанії. Якщо у вашій кулінарній
Швидкий пиріг з капустою
Пироги з капустою, напевно, люблять у всіх сім'ях. Пропонуємо кілька варіантів такої несолодкої випічки, які завжди виручать, якщо у вас мало часу
Пиріг з капустою з листкового тіста
Дуже смачний і швидкий пиріг з капустою з листкового тіста. Аромат під час приготування варто просто приголомшливий. Така випічка – це безпрограшний
Пиріг з ковбасою
Пиріг з ковбасою - це відмінний варіант страви на швидку руку, особливо, якщо несподівано прийшли гості. Його можна приготувати з тих продуктів, що є
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг