Швидкий пиріг з капустою
Якщо ви поспішаєте і не знаєте, як ситно, оригінально і швидко нагодувати компанію, то зверніть увагу на рецепти капустяних пирогів . В рамках даних рецептів головною ідеєю є як можна сильніше скоротити час на попередню підготовку інгредієнтів, а тому в основі швидких пирогів з капустою буде використовуватися або вже готове тісто, або той, що готується за кілька хвилин з підручних інгредієнтів.
Інгредієнти:
Для тіста:
вершковий сир - 150 г;
кефір - 7 ст. ложок;
масло (рослинне або вершкове) - 6 ст. ложок;
борошно - 300 г;
розпушувач - 7 р.
Для начинки:
капуста квашена - 450 г;
бекон або шинка - 200 г;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
яйця - 4 шт.;
йогурт або сметана - 200 р.
Приготування
На суху сковороду покладіть шматочки бекону і дайте жиру з нього вытопиться і розігрітися. На смальці спасеруйте цибулю з капустою, а поки останні будуть на вогні, приготуйте просте тісто.
Збийте кефір і масло, а пропущену через сито борошно змішайте з розпушувачем. Влийте рідину до сухих інгредієнтів і покладіть порцію вершкового сиру. Замісіть швидке тісто для пирога з капустою, відразу ж розкачайте його і викладіть на дно обраної форми. Покрийте основу начинкою і залийте збитими зі сметаною та яйцями. Ще півгодини в розігрітій до 180 градусів духовці, і ласощі можна буде пробувати.
Інгредієнти:
картопляне пюре - 1 ст.;
квашена капуста - 1 ст.;
яловичий фарш - 1 ст.;
пучок зеленої цибулі;
листкове тісто - 2 листа.
Приготування
Потушкуйте капусту і фарш разом до готовності останнього. Змішайте м'ясну засмажку з зеленою цибулею і картопляним пюре. Тісто розкотіть, виріжте з нього два великих кола і в центрі кожного додайте по половині начинки. Краї тіста з'єднайте так, щоб вийшов пиріг на манер піца кальцоне (або великого вареника). За бажанням, можна змастити швидкий пиріг з капустою збитим яйцем перед відправкою в духовку. Запікатися йому слід при 220 градусах 35 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 200 г;
яйце - 1 шт.;
сода -1 ч. ложка;
майонез - 100 г;
маргарин - 100 р.
Для начинки:
молода капуста - 1/8 качана;
фіолетова капуста - 1/8 качана;
жменя свіжого шпинату;
сир - 1 ст.;
яйця - 6 шт.;
бекон - 90 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.
Приготування
Нашатковану капусту обсмажте разом з беконом і цибулею до напівготовності. В останню хвилину обжарювання додайте на сковороду жменю шпинату.
Поки начинка на вогні, змішайте яйця з майонезом і м'яким маргарином, а отриману рідку суміш влийте до з'єднаної з содою борошні. Замісіть швидке пісочне тісто, розкачати його і рівномірно розподіліть по формі. Поверх тіста викладіть начинку і залийте її збитим з яйцями, сиром. Випікайте пиріг 45 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
Для основи:
відварений рис - 100 г;
сир - 75 г;
яєчний білок - 1 шт.
Для начинки:
молода капуста - 500 г;
вершки - 100 мл;
цибуля шалот - 1 шт.;
сир - 60 г;
бекон - 100 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
У чашу блендера покласти відварений рис і збийте його з дрібно натертим сиром і яєчним білком. Отриману масу розподіліть по формі, попередньо покривши основу пергаментом. Запечіть основу окремо 15 хвилин при 180 градусах, а тим часом обсмажте капусту з цибулею на беконі. Остудіть начинку і з'єднайте її з сиром, після чого викладіть в сирно-рисову чашу і залийте збитими з яйцем вершками. Випікайте пиріг ще 20 хвилин при тих же 180 градусах.
Швидкий пиріг на кефірі з капустою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
На суху сковороду покладіть шматочки бекону і дайте жиру з нього вытопиться і розігрітися. На смальці спасеруйте цибулю з капустою, а поки останні будуть на вогні, приготуйте просте тісто.
Збийте кефір і масло, а пропущену через сито борошно змішайте з розпушувачем. Влийте рідину до сухих інгредієнтів і покладіть порцію вершкового сиру. Замісіть швидке тісто для пирога з капустою, відразу ж розкачайте його і викладіть на дно обраної форми. Покрийте основу начинкою і залийте збитими зі сметаною та яйцями. Ще півгодини в розігрітій до 180 градусів духовці, і ласощі можна буде пробувати.
Швидкий пиріг з капустою і фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Потушкуйте капусту і фарш разом до готовності останнього. Змішайте м'ясну засмажку з зеленою цибулею і картопляним пюре. Тісто розкотіть, виріжте з нього два великих кола і в центрі кожного додайте по половині начинки. Краї тіста з'єднайте так, щоб вийшов пиріг на манер піца кальцоне (або великого вареника). За бажанням, можна змастити швидкий пиріг з капустою збитим яйцем перед відправкою в духовку. Запікатися йому слід при 220 градусах 35 хвилин.
Швидкий пиріг з капустою на майонезі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Нашатковану капусту обсмажте разом з беконом і цибулею до напівготовності. В останню хвилину обжарювання додайте на сковороду жменю шпинату.
Поки начинка на вогні, змішайте яйця з майонезом і м'яким маргарином, а отриману рідку суміш влийте до з'єднаної з содою борошні. Замісіть швидке пісочне тісто, розкачати його і рівномірно розподіліть по формі. Поверх тіста викладіть начинку і залийте її збитим з яйцями, сиром. Випікайте пиріг 45 хвилин при 180 градусах.
Пиріг швидкого приготування з капусти на сирній основі
Інгредієнти:
Для основи:
Для начинки:
Приготування
У чашу блендера покласти відварений рис і збийте його з дрібно натертим сиром і яєчним білком. Отриману масу розподіліть по формі, попередньо покривши основу пергаментом. Запечіть основу окремо 15 хвилин при 180 градусах, а тим часом обсмажте капусту з цибулею на беконі. Остудіть начинку і з'єднайте її з сиром, після чого викладіть в сирно-рисову чашу і залийте збитими з яйцем вершками. Випікайте пиріг ще 20 хвилин при тих же 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з квашеною капустою
Ароматний пиріг з квашеною капустою зможе приготувати навіть починаюча господиня. Крім того, така випічка підійде для пісного столу і для
Пиріг з капустою і фаршем
Пиріг з капустою і фаршем виходить дуже ситним, він може стати повноцінним обідом або вечерею. І тісто і начинка готується досить просто, тому
Швидкий пиріг з яйцем і зеленою цибулею
У сезон свіжої зелені пропонуємо вам приготувати не тільки смачний, але і дуже корисний і швидкий пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Рекомендуємо
Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
Пиріг з ковбасою
Пиріг з ковбасою - це відмінний варіант страви на швидку руку, особливо, якщо несподівано прийшли гості. Його можна приготувати з тих продуктів, що є
Кіш - рецепт
Кіш - це страва для тих, хто без розуму від грибів, оскільки, як правило, цей пиріг готують саме з ними. Ми розповімо вам про найцікавіші рецепти