Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з ковбасою

Пиріг з ковбасою

21-03-2015, 16:48
3 735
Пиріг з ковбасою
Іноді треба приготувати що-небудь на швидку руку, особливо якщо несподівано прийшли гості. Заглядаємо в холодильник і на полиці, а там є ковбаса, яйця, кефір, борошно, трохи рослинного масла і спеції.
Ось і можна приготувати швидкий пиріг з ковбасою. Тільки ще потрібно картопля чи капуста. Втім, їх можна замінити кабачком, зеленим горошком, стручкової зеленої квасолею або щось на зразок. Швидкі пироги, особливо з ковбаси не можна вважати особливо здоровим стравою, однак вони явно свідчать про винахідливості кулінара, та й взагалі про вміння людини оперативно вирішувати побутові проблеми. Крім того, тут мова може йти про розумному використанні залишків продуктів.

Швидкий пиріг з ковбасою і картоплею чи капустою на кефірі


Інгредієнти для тіста:

  • борошно пшеничне - близько 500-600 г;

  • кефір - близько 300 мл;

  • яйце куряче - 2-3 шт.;

  • сода, погашена оцтом - 1 щіпка;

  • для начинки:

  • ковбаса - 200 г;

  • капуста свіжа (або квашена), або картопля - близько 300 м;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • трохи масла або смальцю для смаження.


  • Приготування
    Спочатку підготуємо начинку. Цибулю, дрібно нарізаний, спассеруем або обсмажимо в сковороді на олії. Додамо домашню ковбасу довільно подрібнену, і нашатковану капусту. Протушкуйте протягом 8-12 хвилин. Їли будемо робити пироги з картоплею, можна використовувати готове картопляне пюре або дуже дрібно нарізану сиру картоплю - в цьому випадку нарізаємо його в самий
    Пиріг з ковбасою
    останній момент, щоб не потемнів. Начинка повинна охолонути.
    Тепер тісто. Борошно обов'язково просіваємо, додаємо інші інгредієнти змішуємо, можна міксером на малих обертах. Можна додати в тісто трохи сухих спецій - за смаком. Тісто повинно вийти по консистенції як густа сметана.
    По формі для запікання, змащену вершковим маслом або жиром, розподіляємо половину тіста, на нього викладаємо остигнула начинку. Поверх начинки акуратно розподіляємо тісто. Запікаємо пиріг в попередньо прогрітому духовій шафі при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Картопля з ковбасою
    Картопля з ковбасою
    Картопля з ковбасою - швидкий і смачний вужі для всієї родини. А приготувати таку страву можна по-різному - посмажити, згасити або зробити пиріг з
    Заливний пиріг з капустою
    Заливний пиріг з капустою
    Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
    Пиріг з капустою на майонезі
    Пиріг з капустою на майонезі
    Пиріг з капустою на майонезі - це швидкий і смачний варіант обіду або вечері. Готувати начинку і тісто досить просто, і ми пропонуємо вам 2 цікавих
    Пиріг на майонезі
    Пиріг на майонезі
    Всі ми любимо пироги з різноманітними начинками. А ви знаєте, що тісто для них можна зробити на майонезі, вийде дуже смачно, хоч і не зовсім корисно.
    Пиріжки з ковбасою
    Пиріжки з ковбасою
    Пиріжки - смачне, хоч і не зовсім корисне блюдо. Приготувати їх можна з різними начинками: з лівером, печінкою, картоплею, яйцем і т. д. У
    Капустяний пиріг на швидку руку
    Капустяний пиріг на швидку руку
    Іноді наше бажання спекти пиріг зникає при думці,що доведеться довго возитися з приготуванням. З нашими рецептами приготувати капустяний пиріг на