Пиріг з капустою з листкового тіста
Пиріг з капустою , приготований з листкового тіста відмінно підійде як ситного страви на вечерю або як оригінальна пригощання, для святкового столу. Він виходить чудово ніжним, соковитим і неймовірно смачним.
Інгредієнти:
листкове дріжджове тісто – 2 пласта;
білокачанна капуста – за смаком;
цибуля зелена – 05 пучка;
яйце – 3 шт.;
спеції.
Приготування
Обидва пласта листкового тіста розкачуємо на столі так, щоб вони стали розміром приблизно 35 на 20 і завтовшки близько 2 мм. Деко застеляємо спеціальним папером, змащуємо її рослинним маслом і акуратно викладаємо одну заготовку. Капусту дрібненько шаткуємо, кладемо в сковорідку, підливаємо трохи води, підсолюємо і тушкуємо до м'якого стану. Яйця відварюємо в ковшичке 10 хвилин, охолодити, чистимо і розрізаємо дрібними кубиками. Потім рівномірно розподіляємо капусту поверх тіста, посипаємо подрібненими яйцями і рубаним луком. Всі приправляємо спеціями, накриваємо другим пластом тіста і ретельно защепляем краю. З допомогою ножа робимо на пирозі кілька отворів, промазуємо верхівку яєчним жовтком і запікаємо в духовці близько 30 хвилин, розпеченій до 200 градусів. Готовий пиріг акуратно перекладаємо на блюдо, накриваємо полотенчиком і залишаємо приблизно на 10 хвилин.
Інгредієнти:
тісто листкове – 500 г;
свіжі печериці – 1 кг;
білокачанна капуста – 500 г;
цибулина – 2 шт.;
яйце – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
паста томатна – 1 ст. ложка;
рис варений -15 ст.;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Цибулини чистимо і натираємо на маленькій тертці. Яйця відварюємо, чистимо, кришимо кубиками і змішуємо з цибулькою. Додаємо подрібнену зелень, зварений заздалегідь рис і підсолюємо начинку за смаком. Капусту тоненько шаткуємо, викладаємо на сковороду, вливаємо трохи фільтрованої води, кладемо томатну натуральну пасту і тушкуємо. Потім додаємо рослинне масло, додаємо терту моркву і продовжуємо готувати до м'якості овочів. Підготовлену начинку приправляємо спеціями і посипаємо рубаною свіжої зеленню. Гриби обробляємо, нарізаємо пластинами і відварюємо протягом 5 хвилин. Після цього підрум'янюємо їх на сковороді у вершковому маслечко і змішуємо з основною масою. Тепер, викладаємо на деко розкатаний тонко пласт тіста, зверху розподіляємо начинку, накриваємо другою заготівлею, промазуємо яйцем і запікаємо приблизно 50 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто – 500 г;
квашена капуста – 600 г;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
спеції.
Для заливки:
твердий сир – 150 г;
сметана – 300 мл
Приготування
Отже, для приготування смачного пирога з листкового бездріжджового тіста, з квашеної капусти зливаємо акуратно весь сік, промиваємо її, віджимаємо руками і дрібненько ріжемо ножем. У сковороді розігріваємо олію, кидаємо кмин і обсмажуємо його кілька хвилин. Потім викладаємо капусту і тушкуємо до м'якості. В кінці приготування приправляємо начинку цукром і перчимо за смаком. Для заливки змішуємо сметану з тертим сиром. Листкове тісто заздалегідь виймаємо з холодильника, розморожуємо, злегка розкачуємо на столі в одному напрямку і викладаємо в невелику форму, формуючи рівні бортики. Зверху розподіляємо начинку і виливаємо сирну суміш. Відправляємо відкритий пиріг з листкового тіста з капустою в розігріту духовку і випікаємо спочатку 5 хвилин при температурі 200 градусів, а потім зменшуємо полум'я і залишаємо страву ще на 50 хвилин, до появи апетитною і красивої скоринки.
Пиріг з листкового дріжджового тіста зі свіжою капустою
Інгредієнти:
Приготування
Обидва пласта листкового тіста розкачуємо на столі так, щоб вони стали розміром приблизно 35 на 20 і завтовшки близько 2 мм. Деко застеляємо спеціальним папером, змащуємо її рослинним маслом і акуратно викладаємо одну заготовку. Капусту дрібненько шаткуємо, кладемо в сковорідку, підливаємо трохи води, підсолюємо і тушкуємо до м'якого стану. Яйця відварюємо в ковшичке 10 хвилин, охолодити, чистимо і розрізаємо дрібними кубиками. Потім рівномірно розподіляємо капусту поверх тіста, посипаємо подрібненими яйцями і рубаним луком. Всі приправляємо спеціями, накриваємо другим пластом тіста і ретельно защепляем краю. З допомогою ножа робимо на пирозі кілька отворів, промазуємо верхівку яєчним жовтком і запікаємо в духовці близько 30 хвилин, розпеченій до 200 градусів. Готовий пиріг акуратно перекладаємо на блюдо, накриваємо полотенчиком і залишаємо приблизно на 10 хвилин.
Смачний пиріг з листкового тіста з капустою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини чистимо і натираємо на маленькій тертці. Яйця відварюємо, чистимо, кришимо кубиками і змішуємо з цибулькою. Додаємо подрібнену зелень, зварений заздалегідь рис і підсолюємо начинку за смаком. Капусту тоненько шаткуємо, викладаємо на сковороду, вливаємо трохи фільтрованої води, кладемо томатну натуральну пасту і тушкуємо. Потім додаємо рослинне масло, додаємо терту моркву і продовжуємо готувати до м'якості овочів. Підготовлену начинку приправляємо спеціями і посипаємо рубаною свіжої зеленню. Гриби обробляємо, нарізаємо пластинами і відварюємо протягом 5 хвилин. Після цього підрум'янюємо їх на сковороді у вершковому маслечко і змішуємо з основною масою. Тепер, викладаємо на деко розкатаний тонко пласт тіста, зверху розподіляємо начинку, накриваємо другою заготівлею, промазуємо яйцем і запікаємо приблизно 50 хвилин при 180 градусах.
Пиріг з листкового тіста з квашеною капустою
Інгредієнти:
Для заливки:
Приготування
Отже, для приготування смачного пирога з листкового бездріжджового тіста, з квашеної капусти зливаємо акуратно весь сік, промиваємо її, віджимаємо руками і дрібненько ріжемо ножем. У сковороді розігріваємо олію, кидаємо кмин і обсмажуємо його кілька хвилин. Потім викладаємо капусту і тушкуємо до м'якості. В кінці приготування приправляємо начинку цукром і перчимо за смаком. Для заливки змішуємо сметану з тертим сиром. Листкове тісто заздалегідь виймаємо з холодильника, розморожуємо, злегка розкачуємо на столі в одному напрямку і викладаємо в невелику форму, формуючи рівні бортики. Зверху розподіляємо начинку і виливаємо сирну суміш. Відправляємо відкритий пиріг з листкового тіста з капустою в розігріту духовку і випікаємо спочатку 5 хвилин при температурі 200 градусів, а потім зменшуємо полум'я і залишаємо страву ще на 50 хвилин, до появи апетитною і красивої скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибний пиріг з листкового тіста
Рибний пиріг в листковому тісті – це просто чудова закуска, яка укладає в собі відразу кілька переваг. Це та відмінне поєднання всіма улюблених
Пиріг з квашеною капустою
Ароматний пиріг з квашеною капустою зможе приготувати навіть починаюча господиня. Крім того, така випічка підійде для пісного столу і для
Пиріжки з листкового тіста з капустою
Пропонуємо вам швидкий рецепт приготування пиріжків з капустою з готового листкового тіста. Пиріжки виходять дуже смачними: ніжна капустяна начинка у
Листковий пиріг з капустою
Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг
Листковий пиріг з вишнею
Найшвидший варіант пирога - десерт з готового листкового тіста. Начинку можна вибрати будь-яку, але ми розповімо про солодкому варіанті - пиріг з