Листковий пиріг з капустою
Листковий пиріг з капустою – неймовірно ситне і приголомшливо смачне блюдо, яке чудово підійде до чаю і прийому нежданих гостей. Готується воно досить швидко і не клопітно, переконаєтеся в цьому самі.
Інгредієнти:
листкове готове тісто – 300 г;
білокачанна свіжа капуста – 400 г;
яйце – 2 шт.;
цибулина – 2 шт.;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Яйця відварюємо і остуджуємо. Цибулину обробляємо і дрібненько шаткуємо. З капусти акуратно знімаємо верхні листочки, качан промиваємо і тонко рубаємо ножем. Яйця очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо. На гарячу сковороду наливаємо масло, викладаємо цибулю, капусту, солимо, ретельно перемішуємо і обсмажуємо. Потім додаємо яйця і тушкуємо ще 5 хвилин. Тісто ділимо навпіл, розкочуємо качалкою і перекладаємо один пласт на пекарській папір. Рівним шаром розподіляємо начинку, накриваємо зверху другим пластом, защипуємо краю і відправляємо пиріг на 40 хвилин у гарячу духовку.
Інгредієнти:
листкове тісто – 500 г;
м'ясний фарш – 200 г;
капуста – 200 г;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
сир – 60 г;
молоко – 1 ст.;
яйце – 2 шт.;
спеції;
кмин – за смаком;
олія рослинна;
манна крупа.
Приготування
Отже, капусту тонко шаткуємо, чистимо цибулину, нарізаємо півкільцями, а моркву обробляємо і натираємо на терочке. Потім, пасеруємо на рослинній олії цибульку з морквою, а потім викладаємо фарш і обсмажуємо до готовності. Після цього кладемо капусту, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо до м'якості, заправити спеціями. Готову начинку знімаємо з вогню і охолоджуємо. Листкове тісто заздалегідь розморожуємо, ділимо на 2 частини і кожну розкачуємо в прямокутник. Викладаємо остигнула начинку, звертаємо рулетиком і нарізаємо на шматочки. Теж саме робимо з іншим шаром тіста. Форму промазуємо рослинним маслом, обсипаємо манкою і викладаємо в неї наші заготовки, щільно один до одного. У чашку розбиваємо яйця, вливаємо молоко, збиваємо і додаємо тертий сир. Виливаємо суміш на пиріг і відправляємо його в розігріту духовку на 50 хвилин.
Інгредієнти:
дріжджове листкове тісто – 1 кг;
цибулина – 1 шт.;
капуста білокачанна – 15 кг;
свіжі шампіньйони – 600 г;
яйце – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Для приготування пирога з листкового дріжджового тіста, капусту і цибулю обробляємо і дрібно рубаємо. Гриби шаткуємо скибочками і обсмажуємо підготовлені овочі в розігрітій масло на сковороді. Цим часом розкочуємо тонко листкове тісто, ділимо навпіл і на перший пласт викладаємо овочеву начинку. Накриваємо зверху другим шаром, защипуємо краю, перекладаємо заготовку на деко і запікаємо в духовці. Хвилин за 20 до готовності змащуємо пиріг збитим курячим яйцем і доводимо до появи скоринки.
Листковий пиріг з капустою і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо і остуджуємо. Цибулину обробляємо і дрібненько шаткуємо. З капусти акуратно знімаємо верхні листочки, качан промиваємо і тонко рубаємо ножем. Яйця очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо. На гарячу сковороду наливаємо масло, викладаємо цибулю, капусту, солимо, ретельно перемішуємо і обсмажуємо. Потім додаємо яйця і тушкуємо ще 5 хвилин. Тісто ділимо навпіл, розкочуємо качалкою і перекладаємо один пласт на пекарській папір. Рівним шаром розподіляємо начинку, накриваємо зверху другим пластом, защипуємо краю і відправляємо пиріг на 40 хвилин у гарячу духовку.
Листковий пиріг з капустою і фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Отже, капусту тонко шаткуємо, чистимо цибулину, нарізаємо півкільцями, а моркву обробляємо і натираємо на терочке. Потім, пасеруємо на рослинній олії цибульку з морквою, а потім викладаємо фарш і обсмажуємо до готовності. Після цього кладемо капусту, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо до м'якості, заправити спеціями. Готову начинку знімаємо з вогню і охолоджуємо. Листкове тісто заздалегідь розморожуємо, ділимо на 2 частини і кожну розкачуємо в прямокутник. Викладаємо остигнула начинку, звертаємо рулетиком і нарізаємо на шматочки. Теж саме робимо з іншим шаром тіста. Форму промазуємо рослинним маслом, обсипаємо манкою і викладаємо в неї наші заготовки, щільно один до одного. У чашку розбиваємо яйця, вливаємо молоко, збиваємо і додаємо тертий сир. Виливаємо суміш на пиріг і відправляємо його в розігріту духовку на 50 хвилин.
Листковий пиріг з капустою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пирога з листкового дріжджового тіста, капусту і цибулю обробляємо і дрібно рубаємо. Гриби шаткуємо скибочками і обсмажуємо підготовлені овочі в розігрітій масло на сковороді. Цим часом розкочуємо тонко листкове тісто, ділимо навпіл і на перший пласт викладаємо овочеву начинку. Накриваємо зверху другим шаром, защипуємо краю, перекладаємо заготовку на деко і запікаємо в духовці. Хвилин за 20 до готовності змащуємо пиріг збитим курячим яйцем і доводимо до появи скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з консервованою рибою
Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
Пиріг з капустою з листкового тіста
Дуже смачний і швидкий пиріг з капустою з листкового тіста. Аромат під час приготування варто просто приголомшливий. Така випічка – це безпрограшний
Пиріг з сиром і цибулею
Сирний пиріг — одне із самих смачних і апетитних страв. Приготуйте по цьому рецепту пиріг з цибульно-сирною начинкою, подайте його з зеленню і
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг
Пиріг з капустою в мультиварці
Хто з нас не любить пироги?! Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими, солодкими. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити дивовижний пиріг з
Листковий пиріг з вишнею
Найшвидший варіант пирога - десерт з готового листкового тіста. Начинку можна вибрати будь-яку, але ми розповімо про солодкому варіанті - пиріг з