Пиріг з сиром і цибулею
Пиріг з сиром і цибулею – чудова страва з приголомшливим ароматом. Готується воно досить швидко, а виходить казково смачним і ситним.
Інгредієнти:
борошно – 1 ст.;
спеції;
майонез або нежирна сметана – 60 мл;
вершкове масло – 120 г;
плавлений сирок – 3 шт.;
цибулина – 3 шт.;
молоко – 1 ст. ложка;
яйце – 3 шт.;
олія рослинна.
Приготування
Борошно просіваємо кілька разів в миску, додаємо масло, сіль, сметану і при необхідності трохи води. Вимішуємо однорідне тісто і, обернувши його харчовою плівкою, ставимо в холодильник на півгодини.
Цим часом охолоджуємо плавлені сирки, виймаємо їх з упаковки і подрібнюємо на крупній тертці. Цибулину обробляємо, тонко шаткуємо півкільцями і пасеруємо до м'якого стану на рослинному маслі. Після цього обжарку остуджуємо, викладаємо в миску, додаємо терті сирки і приправляємо спеціями за смаком. Далі вбиваємо свіжі яйця і ретельно все перемішуємо вінчиком.
Готове тісто викладаємо на стіл, присипаємо борошном і розкочуємо. Ділимо його навпіл і викладаємо одну частину в форму, промазану маслом. Формуємо руками невисокі бортики і рівномірним шаром викладаємо начинку. Тепер накриваємо зверху другим шматком розкатаного тіста, щільно закріплюємо краю і промазуємо верх пирога молоком. Випікаємо в розпеченій духовці 40 хвилин, до золотистого кольору. Готовий пиріг з плавленим сиром і цибулею охолоджуємо і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 200 г;
масло вершкове – 125 г;
олія оливкова – 3 ст. ложки;
розпушувач – 1 ч. ложка;
сметана – 3 ст. ложки;
спеції.
Для начинки:
ковбасний сир – 100 г;
сир твердий – 50 г;
цибулина – 2 шт.;
спеції;
кріп свіжий.
Приготування
Борошно просіваємо з розпушувачем і з'єднуємо з розм'якшеним вершковим маслом. Потім кладемо сметану, підсолюємо і вливаємо олію. Замішуємо тісто розкачуємо його в тоненький пласт і акуратно перекладаємо у форму для випікання, роблячи руками невеликі бортики.
Для приготування начинки цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо. Далі охолоджуємо, додаємо нашатковану ковбасний сир, вбиваємо яйце і перемішуємо. Викладаємо начинку поверх тіста і відправляємо пиріг в духовку, приблизно на 20 хвилин. Готову страву посипаємо тертим сиром і ставимо ще на 3 хвилинки в духову шафу.
Закусочний цибульний пиріг з плавленим сирком
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо кілька разів в миску, додаємо масло, сіль, сметану і при необхідності трохи води. Вимішуємо однорідне тісто і, обернувши його харчовою плівкою, ставимо в холодильник на півгодини.
Цим часом охолоджуємо плавлені сирки, виймаємо їх з упаковки і подрібнюємо на крупній тертці. Цибулину обробляємо, тонко шаткуємо півкільцями і пасеруємо до м'якого стану на рослинному маслі. Після цього обжарку остуджуємо, викладаємо в миску, додаємо терті сирки і приправляємо спеціями за смаком. Далі вбиваємо свіжі яйця і ретельно все перемішуємо вінчиком.
Готове тісто викладаємо на стіл, присипаємо борошном і розкочуємо. Ділимо його навпіл і викладаємо одну частину в форму, промазану маслом. Формуємо руками невисокі бортики і рівномірним шаром викладаємо начинку. Тепер накриваємо зверху другим шматком розкатаного тіста, щільно закріплюємо краю і промазуємо верх пирога молоком. Випікаємо в розпеченій духовці 40 хвилин, до золотистого кольору. Готовий пиріг з плавленим сиром і цибулею охолоджуємо і подаємо на стіл.
Пиріг з ковбасним сиром і цибулею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно просіваємо з розпушувачем і з'єднуємо з розм'якшеним вершковим маслом. Потім кладемо сметану, підсолюємо і вливаємо олію. Замішуємо тісто розкачуємо його в тоненький пласт і акуратно перекладаємо у форму для випікання, роблячи руками невеликі бортики.
Для приготування начинки цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо. Далі охолоджуємо, додаємо нашатковану ковбасний сир, вбиваємо яйце і перемішуємо. Викладаємо начинку поверх тіста і відправляємо пиріг в духовку, приблизно на 20 хвилин. Готову страву посипаємо тертим сиром і ставимо ще на 3 хвилинки в духову шафу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Листковий пиріг з капустою
Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.
Цибульний пиріг – рецепт з плавленим сиром
Сьогодні ми розглянемо цибульний пиріг з плавленим сирком. Цей рецепт напевно сподобається господиням, оскільки він простий у приготуванні і не займе
Рецепти з плавленими сирками
Плавлені сирки найчастіше використовуються у приготуванні різноманітних закусок. Але не варто забувати, що з них можна приготувати і інші чудові
Пиріг з помідорами
Пиріг з помідорами - ситне і приголомшливе смачне блюдо. А приготувати його досить нескладно при мінімальних витратах часу, зате гості і близькі
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам