Рецепти з плавленими сирками
Плавлені сирки можна намазувати на хліб і робити бутерброди, а також з них можна приготувати багато оригінальних і святкових страв. Пропонуємо вам кілька рецептів страв з плавленими сирками.
Інгредієнти:
креветки - 450 г;
болгарський перець - 2 шт.;
консервована кукурудза - 350 г;
молоко - 425 мл;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
лавровий лист - 1 шт.;
плавлений сирок - 150 г;
бульйон - 1 л;
мускатний горіх, майоран сушений - щіпка;
спеції.
Приготування
Овочі чистимо, обробляємо і нарізаємо невеликими шматочками. У великій каструлі розігріваємо оливкове масло і пасеруємо в ньому до м'якості нашатковану кубиками цибулю. Додаємо перчик, картопля, кидаємо солодку кукурудзу, лавровий листочок і спеції за смаком. Гарненько все перемішуємо, підливаємо бульйон і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь, накриваємо супчик кришкою і варимо до готовності овочів. Після цього вводимо акуратно молоко, кип'ятимо, кладемо очищені креветки і плавлений сирок, солимо. Варимо блюдо 5 хвилин на помірному вогні, а потім розливаємо по тарілках і подаємо зі свіжим батоном.
Інгредієнти:
майонез - 80 мл;
морква - 05 шт.;
плавлений сирок - 200 г;
часник - 1 зубчик;
яйце - 4 шт.;
спеції.
Приготування
Яйця відварюємо круто, чистимо і разом з сирками натираємо на крупній терочке. Часник видавлюємо через прес. Моркву очищаємо і подрібнюємо на дрібній тертці. Все ретельно перемішуємо і заправляємо майонезом.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 1 ст.;
масло вершкове - 120 г;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
сметана - 3 ст. ложки;
спеції.
Для начинки:
яйце - 3 шт.;
цибулина - 3 шт.;
плавлений сирок - 2 шт.;
спеції.
Приготування
Борошно розтираємо з охолодженим і натертим на тертці маслом до стану крихти. Потім додаємо сіль, кладемо сметану, замішуємо тісто і ставимо його на 30 хвилин у холодильник. Плавлені сирки охолоджуємо, а потім натираємо на терочке. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на рослинній маслечко до м'якості. Змішуємо в мисці цибулька, сирки, вбиваємо яйця і кидаємо трохи солі. Тісто розкачуємо, ділимо на 2 частини і велику викладаємо у форму, змащену маслом, формуючи бортики. Зверху розподіляємо начинку і накриваємо другим пластом тіста. Змащуємо пиріг молоком і випікаємо протягом 40 хвилин.
Інгредієнти:
плавлений сирок - 200 г;
борошно - 15 склянки;
яйце - 1 шт.;
насіння кунжуту;
масло вершкове - 75 р.
Приготування
Сирки натираємо на тертці, додаємо яйце, додаємо борошно, кладемо масло і замішуємо руками тісто. Загортаємо його в пакет і прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Деко застеляємо пергаментом, тісто розкачуємо, вирізаємо смужки, укладаємо на деко, змащуємо жовтком, посипаємо кунжутом і запікаємо до готовності.
Рецепт супу з плавлених сирків
Інгредієнти:
Приготування
Овочі чистимо, обробляємо і нарізаємо невеликими шматочками. У великій каструлі розігріваємо оливкове масло і пасеруємо в ньому до м'якості нашатковану кубиками цибулю. Додаємо перчик, картопля, кидаємо солодку кукурудзу, лавровий листочок і спеції за смаком. Гарненько все перемішуємо, підливаємо бульйон і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь, накриваємо супчик кришкою і варимо до готовності овочів. Після цього вводимо акуратно молоко, кип'ятимо, кладемо очищені креветки і плавлений сирок, солимо. Варимо блюдо 5 хвилин на помірному вогні, а потім розливаємо по тарілках і подаємо зі свіжим батоном.
Рецепт салату з плавлених сирків
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, чистимо і разом з сирками натираємо на крупній терочке. Часник видавлюємо через прес. Моркву очищаємо і подрібнюємо на дрібній тертці. Все ретельно перемішуємо і заправляємо майонезом.
Рецепт пирога з плавленими сирками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно розтираємо з охолодженим і натертим на тертці маслом до стану крихти. Потім додаємо сіль, кладемо сметану, замішуємо тісто і ставимо його на 30 хвилин у холодильник. Плавлені сирки охолоджуємо, а потім натираємо на терочке. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на рослинній маслечко до м'якості. Змішуємо в мисці цибулька, сирки, вбиваємо яйця і кидаємо трохи солі. Тісто розкачуємо, ділимо на 2 частини і велику викладаємо у форму, змащену маслом, формуючи бортики. Зверху розподіляємо начинку і накриваємо другим пластом тіста. Змащуємо пиріг молоком і випікаємо протягом 40 хвилин.
Рецепт печива з плавлених сирків
Інгредієнти:
Приготування
Сирки натираємо на тертці, додаємо яйце, додаємо борошно, кладемо масло і замішуємо руками тісто. Загортаємо його в пакет і прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Деко застеляємо пергаментом, тісто розкачуємо, вирізаємо смужки, укладаємо на деко, змащуємо жовтком, посипаємо кунжутом і запікаємо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з плавленим сиром
Салати з плавленим сирком володіють прекрасним смаком, приємним ароматом і деякою пікантністю. Таке блюдо завжди буде вашою родзинкою на столі і
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Сирні кульки - рецепт
Сирні кульки - це не тільки окрему страву, але й можливий інгредієнт в різноманітних стравах, наприклад в салаті або супі. Якщо ви любите сирні
Закусочний торт «Наполеон»
Закусочний торт «Наполеон» відомий не сильно, оскільки класичний десерт його затьмарює. Однак це не означає, що його не варто готувати. Ніжні
Кабачки з сиром
Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та
Салат «Лебединий пух» - рецепт
Салат «Лебединий пух» - смачна і оригінальна закуска до святкового столу. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих варіантів створення цієї страви.