» » Пиріг з консервованою рибою

Пиріг з консервованою рибою

Пиріг з консервованою рибою
Пиріг з консервованої рибкою – ароматна і незрівнянно смачна випічка, яка неодмінно порадує ваших гостей і рідних. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування цієї страви.

Рецепт пирога з консервованою рибою


Інгредієнти:

  • пиріжкове готове тісто – 500 г;

  • сайра консервована – 2 банку;

  • цибулина – 1 шт.;

  • рис – 50 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, для початку нам потрібно підготувати всі інгредієнти: чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й обсмажуємо в розпеченому маслі до м'якості. Сайру відкриваємо, обережно зливаємо рідину і розминаємо консерви вилочкою. Рис відварюємо заздалегідь, охолоджуємо і змішуємо з рибою. Тісто тонко розкачуємо і викладаємо на деко, вистелений пергаментом. Зверху покриваємо другим шаром і залишаємо для расстойки. Запікаємо страву 25 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий відкритий пиріг з консервованої рибкою злегка остуджуємо, нарізаємо шматочками і запрошуємо всіх до столу!

    Пиріг з листкового тіста з консервованою рибою


    Інгредієнти:

  • консервована риба – 300 г;

  • яйце – 4 шт.;

  • олія рослинна;

  • цибулина – 1 шт.;

  • листкове тісто – 2 аркуша;

  • майонез – за смаком;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Для приготування начинки рибні консерви розтираємо вилочкою, яйця відварюємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Цибулину обробляємо, шаткуємо кільцями і пасеруємо, підсолюємо за смаком. Тепер змішуємо в мисці рибу, зелень і яйця. Половину тіста розкочуємо і вкладаємо на деко. Зверху розподіляємо начинку, промазуємо майонезом і накриваємо другим шаром. Краї гарненько закріплюємо, промазуємо збитим яйцем і відправляємо в гарячу духовку на 40 хвилин.

    Заливний пиріг з консервованою рибою


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • маргарин – 100 г;

  • борошно – 150 г;

  • сметана – 3 ст. ложки;

  • спеції;

  • сода – щіпка.


  • Для начинки:

  • сайра консервована – 200 г;

  • цибулина – 2 шт.


  • Для заливки:

  • сметана – 200 г;

  • яйце – 4 шт.;

  • борошно – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Розтоплюємо Маргарин, додаємо сметанку, всипаємо борошно, додаємо сіль і соду. Потім замішуємо гладке однорідне тісто і викладаємо його на стіл, припорошений борошном. Тепер розгортаємо його в тонкий пласт, викладаємо в антипригарну форму, формуємо стіночки і наколюємо в декількох місцях виделкою. Рибу розминаємо виделкою, з'єднайте з рубаним луком і розподіляємо рівним шаром на тісті. Яйця для заливки збиваємо зі сметаною, додаємо борошно і знову збиваємо до пишноти. Рясно поливаємо пиріг, зверху присипаємо кропом і випікаємо 45 хвилин в розігрітій духовці.

    Пиріг з консервованою рибою з дріжджового тіста


    Інгредієнти:

  • готове дріжджове тісто – 1 кг;

  • картопля – 4 шт.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • сайра консервована – 2 банки;

  • яйце – 1 шт.;

  • молоко – 05 склянки;

  • масло вершкове – 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Пиріг з консервованою рибою

    Як приготувати смачний і ситний пиріг консервованою рибою? Картоплю заздалегідь промиваємо, чистимо і відварюємо до готовності. Потім воду зливаємо, вливаємо тепле молоко і розминаємо товкачиком до однорідного стану. Кладемо невеликий шматочок вершкового масла і перемішуємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо. Тісто ділимо на 2 нерівні частини і велику викладаємо на деко. Рибу добре розминаємо виделкою, перемішуємо з картопляним пюре і обсмаженою цибулею. Розподіляємо рівномірно начинку на тісто, приправляємо спеціями, накриваємо зверху другою частиною, защипуємо краї пирога, обмазуємо збитим яйцем і запікаємо в розігрітій духовці 40 хвилин.
    Додав: admin | 21-06-2015, 11:57
    Переглядів: 642