Пиріг з консервованою рибою
Пиріг з консервованої рибкою – ароматна і незрівнянно смачна випічка, яка неодмінно порадує ваших гостей і рідних. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування цієї страви.
Інгредієнти:
пиріжкове готове тісто – 500 г;
сайра консервована – 2 банку;
цибулина – 1 шт.;
рис – 50 г;
спеції.
Приготування
Отже, для початку нам потрібно підготувати всі інгредієнти: чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й обсмажуємо в розпеченому маслі до м'якості. Сайру відкриваємо, обережно зливаємо рідину і розминаємо консерви вилочкою. Рис відварюємо заздалегідь, охолоджуємо і змішуємо з рибою. Тісто тонко розкачуємо і викладаємо на деко, вистелений пергаментом. Зверху покриваємо другим шаром і залишаємо для расстойки. Запікаємо страву 25 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий відкритий пиріг з консервованої рибкою злегка остуджуємо, нарізаємо шматочками і запрошуємо всіх до столу!
Інгредієнти:
консервована риба – 300 г;
яйце – 4 шт.;
олія рослинна;
цибулина – 1 шт.;
листкове тісто – 2 аркуша;
майонез – за смаком;
свіжа зелень.
Приготування
Для приготування начинки рибні консерви розтираємо вилочкою, яйця відварюємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Цибулину обробляємо, шаткуємо кільцями і пасеруємо, підсолюємо за смаком. Тепер змішуємо в мисці рибу, зелень і яйця. Половину тіста розкочуємо і вкладаємо на деко. Зверху розподіляємо начинку, промазуємо майонезом і накриваємо другим шаром. Краї гарненько закріплюємо, промазуємо збитим яйцем і відправляємо в гарячу духовку на 40 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
маргарин – 100 г;
борошно – 150 г;
сметана – 3 ст. ложки;
спеції;
сода – щіпка.
Для начинки:
сайра консервована – 200 г;
цибулина – 2 шт.
Для заливки:
сметана – 200 г;
яйце – 4 шт.;
борошно – 1 ст. ложка.
Приготування
Розтоплюємо Маргарин, додаємо сметанку, всипаємо борошно, додаємо сіль і соду. Потім замішуємо гладке однорідне тісто і викладаємо його на стіл, припорошений борошном. Тепер розгортаємо його в тонкий пласт, викладаємо в антипригарну форму, формуємо стіночки і наколюємо в декількох місцях виделкою. Рибу розминаємо виделкою, з'єднайте з рубаним луком і розподіляємо рівним шаром на тісті. Яйця для заливки збиваємо зі сметаною, додаємо борошно і знову збиваємо до пишноти. Рясно поливаємо пиріг, зверху присипаємо кропом і випікаємо 45 хвилин в розігрітій духовці.
Інгредієнти:
готове дріжджове тісто – 1 кг;
картопля – 4 шт.;
цибулина – 2 шт.;
сайра консервована – 2 банки;
яйце – 1 шт.;
молоко – 05 склянки;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Як приготувати смачний і ситний пиріг консервованою рибою? Картоплю заздалегідь промиваємо, чистимо і відварюємо до готовності. Потім воду зливаємо, вливаємо тепле молоко і розминаємо товкачиком до однорідного стану. Кладемо невеликий шматочок вершкового масла і перемішуємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо. Тісто ділимо на 2 нерівні частини і велику викладаємо на деко. Рибу добре розминаємо виделкою, перемішуємо з картопляним пюре і обсмаженою цибулею. Розподіляємо рівномірно начинку на тісто, приправляємо спеціями, накриваємо зверху другою частиною, защипуємо краї пирога, обмазуємо збитим яйцем і запікаємо в розігрітій духовці 40 хвилин.
Рецепт пирога з консервованою рибою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку нам потрібно підготувати всі інгредієнти: чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й обсмажуємо в розпеченому маслі до м'якості. Сайру відкриваємо, обережно зливаємо рідину і розминаємо консерви вилочкою. Рис відварюємо заздалегідь, охолоджуємо і змішуємо з рибою. Тісто тонко розкачуємо і викладаємо на деко, вистелений пергаментом. Зверху покриваємо другим шаром і залишаємо для расстойки. Запікаємо страву 25 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий відкритий пиріг з консервованої рибкою злегка остуджуємо, нарізаємо шматочками і запрошуємо всіх до столу!
Пиріг з листкового тіста з консервованою рибою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування начинки рибні консерви розтираємо вилочкою, яйця відварюємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Цибулину обробляємо, шаткуємо кільцями і пасеруємо, підсолюємо за смаком. Тепер змішуємо в мисці рибу, зелень і яйця. Половину тіста розкочуємо і вкладаємо на деко. Зверху розподіляємо начинку, промазуємо майонезом і накриваємо другим шаром. Краї гарненько закріплюємо, промазуємо збитим яйцем і відправляємо в гарячу духовку на 40 хвилин.
Заливний пиріг з консервованою рибою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Розтоплюємо Маргарин, додаємо сметанку, всипаємо борошно, додаємо сіль і соду. Потім замішуємо гладке однорідне тісто і викладаємо його на стіл, припорошений борошном. Тепер розгортаємо його в тонкий пласт, викладаємо в антипригарну форму, формуємо стіночки і наколюємо в декількох місцях виделкою. Рибу розминаємо виделкою, з'єднайте з рубаним луком і розподіляємо рівним шаром на тісті. Яйця для заливки збиваємо зі сметаною, додаємо борошно і знову збиваємо до пишноти. Рясно поливаємо пиріг, зверху присипаємо кропом і випікаємо 45 хвилин в розігрітій духовці.
Пиріг з консервованою рибою з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати смачний і ситний пиріг консервованою рибою? Картоплю заздалегідь промиваємо, чистимо і відварюємо до готовності. Потім воду зливаємо, вливаємо тепле молоко і розминаємо товкачиком до однорідного стану. Кладемо невеликий шматочок вершкового масла і перемішуємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо. Тісто ділимо на 2 нерівні частини і велику викладаємо на деко. Рибу добре розминаємо виделкою, перемішуємо з картопляним пюре і обсмаженою цибулею. Розподіляємо рівномірно начинку на тісто, приправляємо спеціями, накриваємо зверху другою частиною, защипуємо краї пирога, обмазуємо збитим яйцем і запікаємо в розігрітій духовці 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з рибою в мультиварці
Для тих хто любить щільно і швидко поїсти, випічка в мультиварці це кращий вибір. Рекомендуємо приготувати рибний пиріг з нашим рецептом. Він
Рибний пиріг з листкового тіста
Рибний пиріг в листковому тісті – це просто чудова закуска, яка укладає в собі відразу кілька переваг. Це та відмінне поєднання всіма улюблених
Пиріг з капустою і консервованою рибою
Капуста і риба - досить незвичайне поєднання для пирога. Консервована риба, просочує своїм маринадом всі інгредієнти і робить начинку більш соковитою
Листковий пиріг з капустою
Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.
Пиріг з рисом і рибою
Рибні пироги були популярні ще з часів знаменитих розтягаїв, проте з часом господині придумали додавати у випічку рис і картоплю щоб зробити страву
Заливний пиріг з рибою
Якщо вам хочеться чого-небудь калача, але не солодкого, зверніть свою увагу на заливний пиріг з рибою. Це страва з кожним днем стає все більш